Cinsel Yaşam Durduk yere vajinanın ıslanması normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Birden durduk yere ıslanıyorum normal mi? Durduk yere vajinanın ıslanması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Norma genç olunca erkekler kız görünce kalkar kızlar erkek görünce sulanır doğal durumdur. Bazı hanimlarda o sular pantolonla ıslaklığı gördüğüm oldu 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazı bayanlarda bu çok doğal ve vajinanin sağlıklı olduğunu gösterir kendi kendine temizler içini 1 0 Yorumla
hakan332210 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Durduk yere degıldır o bıseyler hıssedıyosundur kafandan gecıyodur ya da bastırıyosundur duygularını öyle ıslanıyordur 0 0 Yorumla
Zeyyolina Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Durduk yere değildir o ya yumurtlama günlerin ya da aklından geçiyor birşeyler 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sadece ihtiyacının giderilmesi gerekiyor normal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu durum sağlıklı olduğunu göstetir, bu yaşlarda istek çok olur normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birşeyler mi aklına geliyor veya bir erkeğin penisine mi bakıyorsun 0 0 Yorumla
Samimiyetveguven Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl istek oluyor mu o esnada 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl ıslandığın için mi istekli; istekli olduğun için mi ıslak? Yorumla Soran +1 yıl İste bilmiyorum azgınlıktan herhalde xnhsjs Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl kaç yaşındasın? burcun nedir Yorumla Soran +1 yıl 20 yengec Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl tam sevişilecek yaştasın. hiç birşeyler yaşadın mı Yorumla Soran +1 yıl burada yazamam Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl gizlisin zaten :) okuyor musun? Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl buradaki üye adının ilk harfi nedir? Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl sustun? Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Cok sanslisin ne guzel bir durum 😉 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Aklına düşüyo ıslanıyorsundur normal yani 0 0 Yorumla
betyyy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Normal. Akıntı o 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok akıntıyı biliyorum onu demiyorum Yorumla
Caner_10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Akıntı o cinsel bir sıvı değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akıntıdan bahsetmiyorum Yorumla Caner_10 +1 yıl Akıntı bazen karıştırılabilir seninki o durduk yere oldu ise Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Contasi gevsemistir 0 0 Yorumla
Dr_Han Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Durduk yere? 0 0 Yorumla
Mertz00007 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Şeffaf akıntı mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Akıntı değil vajina ıslanıyor mastürbasyon yaparken nasıl ıslanıyorsa aynı şekilde Yorumla Mertz00007 +1 yıl Diğer taraftan yazar mısın önemli. Yorumla Soran +1 yıl Neymiş önemli olan? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Norma genç olunca erkekler kız görünce kalkar kızlar erkek görünce sulanır doğal durumdur. Bazı hanimlarda o sular pantolonla ıslaklığı gördüğüm oldu
Bazı bayanlarda bu çok doğal ve vajinanin sağlıklı olduğunu gösterir kendi kendine temizler içini
Durduk yere degıldır o bıseyler hıssedıyosundur kafandan gecıyodur ya da bastırıyosundur duygularını öyle ıslanıyordur
Durduk yere değildir o ya yumurtlama günlerin ya da aklından geçiyor birşeyler
Sadece ihtiyacının giderilmesi gerekiyor normal.
Bu durum sağlıklı olduğunu göstetir, bu yaşlarda istek çok olur normal
Birşeyler mi aklına geliyor veya bir erkeğin penisine mi bakıyorsun
istek oluyor mu o esnada
Evet
ıslandığın için mi istekli; istekli olduğun için mi ıslak?
İste bilmiyorum azgınlıktan herhalde xnhsjs
kaç yaşındasın? burcun nedir
20 yengec
tam sevişilecek yaştasın. hiç birşeyler yaşadın mı
burada yazamam
gizlisin zaten :) okuyor musun?
buradaki üye adının ilk harfi nedir?
sustun?
Normal bende de oluyo
Cinsellik düşünmeden mi
Cok sanslisin ne guzel bir durum 😉
ihtiyaç belirtisi canım
Yanlış yere oturmuş olabilirsin
Aklına düşüyo ıslanıyorsundur normal yani
Normal. Akıntı o
Yok akıntıyı biliyorum onu demiyorum
Vücudun her yeri ıslaktır... Ter yüzünden 🤔
Akıntı o cinsel bir sıvı değil
Akıntıdan bahsetmiyorum
Akıntı bazen karıştırılabilir seninki o durduk yere oldu ise
Normal
Yükselme
Libido
Contasi gevsemistir
Durduk yere?
yatarken falan mı oluyor bu
Normal
Gayet normal
azmışsındır
Efet
Şeffaf akıntı mı
Akıntı değil vajina ıslanıyor mastürbasyon yaparken nasıl ıslanıyorsa aynı şekilde
Diğer taraftan yazar mısın önemli.
Neymiş önemli olan?
Canin istiyo demekki