Evli adamın ilgisi hoşuma gidiyor onu arzuluyorum ama onunla olamam ne yapmalıyım?

Ben bosanmis 36 yasinda biriyim. O 49 yasinda. Ayni yerdeyiz o doktor ben sekreter.. Koluma temas ediyor. Adimin sonuna cigim ekliyor.3 kez dili sürçtü benle konuşurken. Bir kezde ben aradim yanima geldi. Bana davranislari boyle. Birde yanina oturttu beni al telime bak yazmadin mesaj dedi. Banq uzaktan yakindan hep bakiyor bana yakin davraniyor. Ben iş için onu arıyorum bu ara sık aradim bana en son buyur dedi. Ben alındım acaba bunaldimi çünkü o doktor ben sekreterim makamda yüksek. Ama mesaj atinca ara sen beni diyordu çok aradım ama iş için sizde bu harekette bulunan biri ne dusunuyor. Birde adamla bosansin ya da yatayım gbi dusuncem yok. Adam beni gözleriyle yiyor resmen.. Kendimi baya çekeceğim Kendimi çekince musallat olur mu? Artik sık gelmeye başladı.. Hoş birisi ama onla olamam hiç bir açıdan. Ama arzuma engel olamıyorum. Nerye gider bu is

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sedefffe bana surtuk tc kızı yazmis Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak bunu kendime bir hakaret kabul ediyorum onu şikayet edeceğim size de havale ettim
Evli adamın ilgisi hoşuma gidiyor onu arzuluyorum ama onunla olamam ne yapmalıyım?