Az önce bu konuyla alakalı bi soru gördüm. Bu konuyla ilgili düşünceleri merak ettim

Az önce bu konuyla alakalı bi soru gördüm. Bu konuyla ilgili düşünceleri merak ettim
Olmalı bence. Her ne kadar inkar etsenizde yatakta argo seviyorsunuz, normalde tepki vereceğiniz kelimeler, yatakta erkeğin altında kadınları daha çok tahrik ediyor
Cevap
18Cevap
Dirty talkla ve sertlikle süslenmemiş bir seks yarımdır, tatsızdır, keyifsizdir.
Sevdiğim kadın argo kullanabilir ben kullanmam.
Eylemi söyleme dökmek kadar mantıklı bir durum yok.. Yaparken sorun yok, söylerken sıkıntı... Oldu.
Bence sen tam idrak edememişsin
Herkes benim idrak ettiğimi idrak edemez..
Argo sekste zevki ve hazzi artirir. Partnerjme göre isteğe göre argo kullanirim ve kullanmasini isterim
Kesinlikle olmalı. Seks esnasında söylenen şeyler insanı azdırmalı. Partnerimin bana küfür etmesi benim hoşuma gidiyor mesela. Daha da ateşliyor.
Akrep burcu bir kadın adamı süzgece çevirir çiğner tükürür
Akrep burcu olduğumu nasıl bildin? 😄
Bilirim nasıl zehirlisin dir sen var ya sen
Hoşlanan kadınlar mutlaka vardır. Ama küçük dozda argo zihinsel hazza ulaşmak konusunda oldukça işe yarıyor.
ilişki esnasında ruhunun içinden geldiği gibi davranması ortamı daha da ateşli yapar. sınır engel koyma rahat bırak kendini.
Aslinda seve cok girdum cinsellik sirasinda degisik bir fantezi duygu katiyor sevenler için
kadınlar erkeklerden daha istekli bu konuda.
en azından benim gördüklerim öyleydi
Ben sevmiyorum argo şeyleri. Ama hoşuna giden fantezi yapanlar var elbette.
Seksten anlayan kadin sekste bacım
Pu gibi hisseder. Bu sadece sevisirken olur orada kalir.
Argo isteyen seven kadın candır. Eşim hala pipi ve kukudan ileri gidemiyor. Libido kalmıyor bende haliyle
😀
konustugun argonun %89 unu uyguluyosun ztn
Olunca daha zevkli oluyor
Cinsel ilişki sırasında argo veya küfürlü konuşulmasını istemezdim ya
neden
Alıştıra alıştıra oluyor.
Ateşle oynuyorsun oynama
Daha heyecanli🙈😈
Kesinlikle evet
Ben argo sevmem
Kesinlikle olmalı