Merhaba, ben ve sevgilim 5 senedir sevgiliyiz. Ama ikimizde birbirmizden sıkılmış gibiyiz. Sade seks hayatimiz heycanli onun disinda pek biseyimiz yok. Bu son 2 aydir boyle. Birbirmizden dogru duzgun haberimiz bile yok. Haftada 1 ihtiyac gidermek icin bulusiyoruz sade galiba. cinsellikten sonra biraz kaliyoruz beraber ama evinden ciktigim an sanki 2 dost gibi oliyo. O beni seviyor ama ben sogudum. Ama evlilik yolundayiz ailemizde tanisti ona eskisi kadar sicak oomak istiyorum nasil olcak bu.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBiliyorum.. ne yazdığımı kimse sevmez hatta iğrenç bile bulurlar ama..
siz 5 sene sevgilisiniz, 4 yıl sevişiyorsunuz
bundan rütin girdiğiniz diye biliyorum, rütine insani birbirine bıkar
yapacak bir şey yok , 2 yolun var
ya ilişkiniz kırmadan , sevgilini başkasına gitmeye izin ver ve sende başkasına git , aranız 3-4 ay ara verin
ya da ayrılın 1 sene boyunca başkasiyla sevgili olun , 1 sene den sonra tekrar sevgili olun
ayrılmak istemiyorsunuz? Rütini size ayrılacak , bu kesin çünkü hep aynı biriyle yatmak insanı gerçekten ve resmen bıkıyor
yemin ederim ayrıldiktan sonra, 1 sene sonra yine beraber olacaksınız yeni gibi olursunuz
bensen söylemesi
02 Yorumla
Soran+1 yılayrilcam zaten galiba
- +1 yıl
Son kararın senin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılev kredisi gibi ne o öyle. ilgi alaka ilişkisi tamamen. birbirinizin vaktini dolduruyorsunuz diye oyalanıyorsunuz.
mantıklı düşünün ayırın yolları toksikleşmiştir o ilişki zaten keyfi olmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusuyorum oncin ayrilmak istiyorum ama pisman olurum diye korkiyom
- +1 yıl
gereksiz duygusallık. kendine doğru soruları sor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
14Cevap
+1 yılKanka sakın bırakıp başka birilerini bulmaya kalkma çünkü aradığını bulamazsın. En iyisi seni seven, sevdiğin, bilen, bildiğin erkekten asla kopma. Şöyle düşün, yeni birine gitsen ondan da zamanla soğuyacaksın ya da ne bileyim sevemeyip her hareketine kıl kapacaksın... Ki seks hayatında iyiymiş o halde bırakma derim.
32 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusuniyorum ama bana vakit ayirmiyo ilgi vermiyo konusmiyoruz bile
- +1 yıl
O zaman uzaklaş derim
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. İlişkide herşeyi tüketmiş gibi olunca sıkılmışsınız. Cinsellikte rutine dönmüş. Eskiden özlem vardı ilişkilerde, biraz gizem şimdi her şey hızla tüketiliyor bence bunun nedeni bu.. Bence biraz ara verin , özlem olsun her anlamda hem ruhsal hem. bedensel..
10 Yorumlasiz ortak yapabilecek herşeyi tüketmişsiniz
sadece çocuk eksik ama onu da yapmayın bi zahmet
sizinkisi zaten olmayacak bir şeymiş00 Yorumla
+1 yılKararlarinizi sağlıklı vermelisiniz. Evlilik yoluna girmişsiniz. Eğer ki gerçekten soğuk hissediyorsan bu konuyu konuşup gerekirse bitirmelisiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl. boyle. cinselligi normalmiş gibi anlatabiliyorsunuz
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten her halti yaşamışsınız evli gibisiniz sadece aynı evde yaşamıyorsunuz hepsi o. Yapabileceklerinizi evlilikten önce yapıp bitirmişsiniz bir şey kalmamış geriye heyecanın bitmesi normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evlenince çocuk olur o aileye tat tuz renk getirir. İlişkilerde fantasi ile renk katmak mumkun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiye girdiyseniz evlenin yoksa ortada kalırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuma nedeni nedir mesala artık cinsellik de sıradan olması her şey sıradan olduğu için mi
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem soguduk oyle
+1 yılYapılacak her şeyi yapmışsınız, sadece rahatlama amacıyla olup bitiyor, ömür geçmez bu şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlisiniz zaten , sadece eviniz ayri🤷♀️
50 YorumlaCıks olmaz daha ayrıl
10 Yorumla
+1 yılAman illa bı seks yapın mk
00 Yorumla
+1 yılEvli çift olmuşsunuz. Bu notmal değil mi
00 YorumlaOlay bitmiş zaten ayrıl bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin işte ne güzel düzeniniz var bozulmasın
00 Yorumla
+1 yılFB olmuşsunuz. Sen yeni heyecanlara git.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher anlamda ılk mısınız?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk kez birinin elini tutmada bile ikimizinde ilkiydi ilk iliskimiz
Cevap sahibi+1 yılcokmu asıksın ona mesela
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Fb olun daha iyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım