Ben bilmiyorum 20 yasindayim bugune kadar bir erkekle bulusmadim el ele tutusmadim cinsellik yasamadim. Hatta bi erkekle karsilikli oturup sohbet etmisligim bile yok. Sevgilim oldu ama sadece sanal 6-7 tane falan. Bu erkeklerin bana karsi olumsuz bir gozle bakmasina mi neden olur? Cunku bazi erkekler cinsellik yasamayan kiz istemiyor icine kapanik utangaç kiz olacaklarini dusundukleri icin ugrasmasi zor cekilmez kiz olarak gordukleri icin istemiyorlar. Bende diger kadinlara baktigim zaman kendimi eksik hissediyorum bunlari yasamadigim icin. Sizce erkekler bana olumsuz goz ile bakarlar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben tam tersi düşünürüm senin gibiler için ve çok değerlidir anlattıklarım, bende de sana yakın bir yaşantım var, kendimiz için doğru kişiyle yaşamak her zaman daha iyidir birçok yaşantıyı, şarkıda dediği gibi “en güzel günlerini demek bensiz yaşadın” dememek daha iyidir
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki elimden geldigince dogru insan olmak icin ugrasacam
- +1 yıl
Çok değerli olan senin anlattıkların gerçekten, umarım kendin için doğru kişiyle karşılaşırsın, bilerek yanlış yaşamak ya da yaşamamak arasında ben ikinciyi tercih etmişimdir genelde ve neyseki bugüne kadar pişman değilim ama iyi şeyleri kaçırdığıma tabiki üzülürüm, senin sorduğun soruda ben böyle düşünüyorum tabi herkesin görüşü kendinedir, hayatı mümkün olduğunca doğru ve iyi yaşamaya çalışmak gerek, eğlenceli ve neşeli hayat dileklerimle…
Soran+1 yılTesekkur ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nasıl yani 😜🤣yapmadın mı yakınlaşmadın mı biriyle ama bu korkunç
sen saf mısın hakkaten aferin mi diyoruz sanıyorsun her haltı yiyenlere 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilim merak edip sordum yoksa oyle demediginizi biliyorum
Soran+1 yılAnladim. O zaman ben boyle devam edip kendimi kullandirtmim evlenince kocamla yasarim herseyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yanlış düşünüyorsun sen ciddi düşündüğün biriyle birlikte olduktan sonra sorun olmaz onun için. Benim açımdan her şey biriyle el ele tutuşmak ya da sevişmekten ibaret değil biriyle sevişmezsen nasıl sevişeceğini bilemezsin çok normal ama biriyle oturup sohbet edemeyince bu normal gelmez bana. İstediğin kadar güzel çekici ol itici gelir. Sevgili olsun olmasın sohbetin olsun bence her cinsten büyük bir artı oluyor. İleride sevdiğin bir erkek olursa özgüvensiz kalmazsın birileriyle sohbet etmişliğin varsa geçmişte en azında neyi nerde konuşman gerektiğini biraz bilirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılOda senin tercihin ben sevgiliyken cinsellik yasayamam
Cevap sahibi+1 yılBen onu mu dedim ya cidden öyle bir şey demedim ki 😂😄
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyar diyorum cinsellik yaşama zaten ileride doğru kişi bunu saygıyla karşılar sorun yapma sende
Soran+1 yılİyi tamam
20 yaşındasın hiç bri şeye acele etme yoksa belanı bulursun.
yapman gereken evde oturma biraz arkadaş ortamlarında takıl oralarda birilerini bulursun elbet11 Yorumla
Soran+1 yılAcele etmiyorum zaten merak ettigim icin sormak istedim
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Umrumda bile değil şahsen ister 100 sevgilin olmuş olsun ister -100 ister 10 el tut ister hiç tutma, herkes hakkında bir şey düşünecek olsaydık ohoo
01 Yorumla
Soran+1 yılE iyide bi insanin gecmisi onemli degilmidir
Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadığın için değil de doğru düzgün erkek cinsten arkadaşın bile olmadığı için tuhaf bakardım şahsen
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrusu tuhaf mi normal mi ondan da emin degilim
Yoo yanlış düşünüyorsun peki fiziki olarak nasılsın bi eksiğin olduğunu mu düşünüyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılFizik olarak boyum 1.71 uzun boyluyum kilom 75
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam tersine olumlu bakarım ben ne güzel işte bakma o slklara sen ya uçkur düşkünü cano senin gibi tertemiz kız bulmuş bunuyor. Bu devirn insanları ne biçim ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen doğrusunu yapıyorsun bir şeyler yaşayıp sıkıntı çekmekten iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hiç yaşamadım senin gibi birini bulamadım koca şehirde
02 Yorumla
Soran+1 yılYasin buyuk oldugu icindir belkide
Cevap sahibi+1 yılGaliba
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim gayet iyi kızsın olabilecek en iyisi
00 Yorumlaçekingenlik ve özgüven eksikliği sezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılCekingenlik yokta kendimle barisik degilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerede yaşadığını çok merak ettim
09 Yorumla
Soran+1 yılKayserideyim
Cevap sahibi+1 yıltahmin etmiştim ben de kaysetideyim bizim burada çoğu kız böyle
Soran+1 yılİyi en azindan yanliz degilmisim.
Cevap sahibi+1 yılama ben artık bir şeyler denemeye karar verdim
Soran+1 yılO senin hayatin tercihin. Ama cinselligi tavsiye etmem
Cevap sahibi+1 yılkızmkıza öpşcem ben sırf merak ileriside olmck zaten
Soran+1 yılAnladim. Sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılistersen tanışalım bişey kaybetmeyiz
Soran+1 yılYok tesekkur ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBrnde sen gibiyim
04 Yorumla
Soran+1 yılKiymetim bilinse bari
Cevap sahibi+1 yılKim
Soran+1 yılKimse degil genel olarak insanlar hakkinda diyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaj ister misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada mısın
05 Yorumla
Soran+1 yılBurdayim da noldu ki
Cevap sahibi+1 yılDiğer taraftan yazar mısın önemli.
Soran+1 yılNoldu bi soylesen illa niye ordan oluyo onu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılHemşireyim açıklarım..
Soran+1 yılYazdim
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenebiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenilecek kizim yani😅tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılEvleniyoz hadi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği