Eşin ilişkiye girmeyi teklif etmemesi normal midir?

Arkadaslar cok utanarak soyluyorum ama burada kimse kimseyi tanimadigi icin ve bunu beni taniyan birine acamadigim icin yazma geregi duydum esim 1 ay iliskiye girmeden durabiliyor. Hamileyim dogum yapcam ve 2 ay kadar daha iliskiye giremicez 3 4 ay ediyor yani 2 ay dahaa dokunamayacgini bile bile insan 1 aydir soylenmeme ragmen karisina yaklasmazmi. Erkek adam kolay kolay duramaz diyorum durabiliyor diyor. Bu aksam kizdim baya esime ama neye trip atiyorsun sen simdi diyor ve bu beni daha cok uzdu. Yani bir sebep yokken sirf yorgunum, uykum var gibi sebeplerle bir erkek durabilirmi yani sirf esiyle ozel bir vakit gecirmek icin firsat kollamazmi. Ben mi bosuna moralimi bozuyorum yoksa bu durum normal mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada buraya yazdiklarimi gorse kafayi yer benim burnumdan getirir. Ben olsam esim buralara dert yanmis hic anlamamisim derim butun sorular icin gecerli bu. Ama esim kizar sen napiyosun diye icinden tasiyor demez sen napiyosun buralara yaziyosun diye azarlar aslinda bu konuda biraz haklida olabilir ama stresten artik dayanamiyorum o horul horul uyuyabiliyor bende ne gece ne gunduz uykuusu var
Eşin ilişkiye girmeyi teklif etmemesi normal midir?