- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi buna düz adam gibi "1 aydır sevişmiyorsanız aldatıyordur" demek yanlış olabilir. tabii ki bu bir ihtimal ama sadece bu sebep olmaz böyle bir şeye diye tahmin ediyorum. baba olacağı için onun psikolojik etkisi altındadır, seni artık bir anne olarak görüp arzulamıyor olabilir, doğum için masraflar oluşacağından para sorunları düşünüyordur.
aklıma gelen ihtimaller bunlar, bana kalırsa kızarak yaklaşacağına yanında ve destek verici konuşursan yükünü paylaşmaya çalışırsan inan sekse de yansır bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılErkek normal şartlarda istese durabilir kişiden kişiyede değişebilir irade meselesi ama evli bir insan okadar durabilirmi bilmiyorum farklı bir durum olabilir ben kendi açımdan söyleyeyim evliysem okadar süre duramam hamile olsa bile illa içeri giriş olmasına gerek yok sürtünme yoluyla da birşeyler yaşanabilir seks sadece girip çıkmak değil farklı şekillerdede yapılabilir sonuçta kadın içinde erkek içinde ihtiyaç giderilmesi gerek hamile diye bu engel olamaz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılacı gerçek ama tanımadıgım için yargılayamam ama genel olarak eşleri hamile iken erkekler aldatır senin eşin aldatıyor diyemem genel olarak öyle hamileliğinde cinsel ilişikiye girecek risk varsa belki ondan diyebilir eger yoksa sana zararvermekten korkuyordur iyi niyetli düşünüyorum sende öyle düşün bence konuşmak istersen bana ulaş
00 Yorumla
+1 yılBazı koşullarda evet durur durabilir fakat sen yaklaşım göstermene rağmen eşin yorgunum uykum var gibisinden şeyler söylüyorsa bu bahanedir. Başka hiçbir şey değil. Bazı şeyleri takip etmen gerekebilir çünkü bahane ile atlatmak normal değil😔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Hamileyken kadının vücudu çok şekilsiz görünür. Bu görüntü hoşuna gitmiyordur, cinsellikten onu soğutuyordur ve s.. Bir çok nedeni olabilir. Israrcılık ise insanı daha da iten bir şeydir. Hele konu cinsellikse asla israr olmamalı. Sizin buna saygı duymanız gerekir.
20 YorumlaAdamın canı istemiyordur bu kadar da üstüne gitme yani kendine bakmıyor olabilirsin hamile olduğun için olabilir sonuçta kilo alıyorsun vücudun şekilsiz oluyor istediklerini rahatça yapamıyorsan adam da yapmamayı tercih ediyordur çokta üstüne gidip huzuru bozmayın diğer konularda şikayetin yoksa
00 Yorumla
+1 yılGüzel bir şekilde konuşup, bunu anlatmalısın. Onun istememesinin nedenini de açıkça anlatmasını istemelisin. Bebeğe zarar geleceğini düşünüyor olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gecmiste boyle bir sorunu yok ise, Hamile olmanda bir etkendir evet ama sağlık sorunun yoksa normal bir erkek 1 ay zor durur. Tabi yaşı 60 değilse. Ya gerçekten libidosu düşük ya da mastürbasyon yapiyor.
00 YorumlaNe olursa olsun hamileliğine zararı olmayacak şekilde istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Onun hatası dile getirdikten sonra bir şey yapmıyorsa şüphelen.
06 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemene rağmen eğer olmuyorsa, belki bebeğe zarar verme korkusu yasıyor olabilir. ya da libidosu düşüktür. Ama bu konularda insan eşini de düşünmek zorunda. O yüzden sana hak verdim sitemin çok normal.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bi durum maalesef taraflardan biri istekli digeri isteksiz olunca zor oluyo ama sonucta o bi erkek sen onu bastan cıkarabilirsin bu konusmayla olacak bisey degil sen bi kadınsin istedigin zaman onu o tarafa cekebilirsin ama sanirimnsende o yaklassın o istesin o beni oraya ceksin dusuncesindesin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSebepleri biraz yetersiz geldi bana, hangi erkek 1 ay durur ya.
25 Yorumla- +1 yıl
Ne diyim ki yaa☹️
- +1 yıl
Niye duramasın. Ben 10 yıldır durabilmişsem 1 ay durmak çok basit bir konu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHamilesin diye çocuğa zararı olur diye korkuyor belki ya da güzel sevisme yapamiyordur çocuktan dolayı istediği gibi dokunamiyordur yapamiyordur o yüzden
00 Yorumla Abla Eşinin sana söylemekten çekindiği bir şey vardır Kalkmıyordur Bebeğe zarar vermek istemiyordur
ya da Erken boşalma varsa veya performansı kötüyse Üzülmek istemiyordur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen kalkıp açık açık beni s.. ikmeni istiyorum demezsen cok beklersin sen hamilesin onun etkisi büyük bir yandan bunu açık açık konusmak lazim ağız burun bükmeyle olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl adam o ya kadın bır ay boş birakılrmı sınırlerın bozulur tatlı dılle ihtiyacın olduğunu anlat ona incitmeden yumşakca sevsın mutlu etsin seni
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Hamileliğe zararı olmayacak şekilde yapılabilir. Bazen erkekler de endişe duyuyor zarar verir miyim diye. Libidosu da düşük olabilir. Siz kendinizi çekin bence o ugrassin
00 YorumlaNormalde istekli bi erkek değil miydi? Gebelikte seks nasıl olacakki
19 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın anlıyorum seni.. eşin iletişim kurmayı bilmiyor demek ki. Ciddi bi sorun yoksa yaptığı bi yanlış yoksa ona sadık kal. Burdakilere fazla uyma çoğu kurtlar sofrası. Kafana da fazla takma bence. Kendinle ilgilen anne bebek kitapları oku. Eşine hep güler yüzlü ol sevdikleri yemekleri yap her şey yoluna girer inşallah
- +1 yıl
Esime sadigim tabiki aksini dusunmuyorum ama artik anlasilmamaktan cok yoruldum care cozum ariyorum neler yapabilirim diye ama hep tek basimayim esimden problemlerimizi cozmek icin bir destek caba goremiyorum her sey dumduz akisina birakilmis ilerliyor ve elim kolum bagli iinden gelmeyince yaptiramiyorsun ve hi bir seyde yoluna girmiyo. Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim elimden geleni yapmaya devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye yaklassinki adam sana ne alaka? dogumuna iki ay varmiş bide birak onu ben erkek olsam karimin hamile kaldigi andan 9. aya kadar ellemem huylanirim kocan hakli yani sen mantiksiz dusünüyon tmmi bayy
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdamida uzme bnce tamam tatlim
- +1 yıl
Son iki ay yapilmaz zatwn seks
Bi erkek bi kadını uzuyorsa baska bir yerde mutlu ettiği bir kadin mutlaka vardır erkek 1 ay2iliskiye girmeden duramaz
00 Yorumla
+1 yılBen bu yaşıma kadar kimseyle yatmadım demekki durabılıyormus.. Eşin iradeli, guclu karakterli biri sanırsam.
00 Yorumla
+1 yılBunu Aslında detaylı şekilde Anlatmak isterim Çünkü bu konuda Tam bir bilgi sahibi olmadan Yazmak doğru değil
01 Yorumla- +1 yıl
Devamlı Uyuyorsa Üzerinde Nazar Vardır
Bende bunu yaşadım 20 Saat uyuyordum
+1 yılBu hiç normal değil yanlış anlamayın eşiniz size yanaşmıyor ise demek oluyor ki sizi istemiyor yoksa çok abes bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya gorsel cekici gelmiyor
Ya bisi olur diye tedirgin
Ya da basinin caresine bakiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce erkeklerin testesteron hormonu nasıl çalışır erkeği nasıl etkiler ondan bahsedelim 👍 hamile bir kadın testesteron hormonunu azaltır. Erkekler için testesteron hormonu azsa işte o zaman işler hiçte senin istediğin gibi olmaz.
00 YorumlaSen bir konuş belki de başka bir sebebi vardır bir sorun vardır sana söylemek istemediği önemli bişey vardır
01 Yorumla- +1 yıl
cocuga zarar gelmesın dıye yapmıodur
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılHgaaliba seni arzulamıyor ya da başkası var dürüst olalim
07 Yorumla- +1 yıl
Anladım o zaman senden soğudu bu dönemde belki fizikler değişiminden ya da çocuğa zarar vermekten mı korkuyor
- +1 yıl
Yaaa öyle ama işte sert olunca ya da ters harekette sıkıntı olur diye düşünüyor olmasın bizde de böyle sorunlar oldu da
- +1 yıl
Üzülüyor musun
- +1 yıl
Uykusuzlukta yapıyor demek dediğim gibi bizim durumda aynı ama düzelir senin sorunun farklı olmasin
O adamın cinsellik yaşadığı başka biri vardır çünkü erkekler duramaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTeklif ederek ilişkiye girmezdim, bi anda gelişen iki tarafın birbirini çektiği an özeldir.
00 Yorumla Bir ay bir erkek duramaz sen bile kadin oldugun halde istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İhtiyacını başka şekilde karşılıyor o zaman
00 Yorumla
+1 yılEşin ilişkiye girme teklifi ne lan
Sevişmek istediğinde dilekçe mı yazacak00 Yorumla
+1 yılYani istekli olan taraf hep sen misin öncesinde nasıldı?
00 YorumlaAnlamıyorum evlenmeden önce cinselliği zor buluyorsun hatta erişemiyorsun evlenince de yapmıyorsun
00 YorumlaAdam evlenene kadar nasıl dayanmış? 4-5 ay yapmadan duramazmı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHamilesinn diye yaklaşmıyor olabilir ya da p*rno bagumlisi olabilir. Bazen bana da oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla eşinizin iradesine hayran kaldım. Sabır taşıymış, insan dayanamaz ki hiç bir şekilde bırakın 2 ayı bir ay bile...
00 Yorumla
+1 yılBir çok erkek eşinin hamile olduğunu anladığın an ilişkiye girmek istemez korkar çekinir şahsen ben girmem zaten hard seviyorum giremem yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızz bu seni kesin aldatıyoo... zeten erkekler en çok karıları hamileyken aldatırlarmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence eşinizde başka bşe var benim eşim daha yeni hamile ama ben şimdiden duramıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa aldatıyor ya da erkekliğinde sorun var başka açıklaması olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel anlamda soğumuş senden yeni tatlar istiyor başka açıklaması yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl yapacak var mı pozisyon şeklin zarar vermeden sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşuna moralini bozuyorsun. esinin yaşadığı şey normal
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslında çok yorum yapıp canını sıkmak istemiyorum ama sizin durum çok normal gelmedi bana.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoo, aldatmadan daha kötü sebepler de olabilir, dediğim gibi canını sıkmak istemem.
Cevap sahibi+1 yılCinsel tercihleri değişmiş olabilir diyeyim.
+1 yılHamile olduğun için çocuğa zarar gelmesin diye iliski istemiyor olabilir
05 Yorumla- +1 yıl
Görücü usulü mü evlendiniz siz ne kadar süredir evlisiniz
- +1 yıl
Peki normalde cinsel hayatınız nasıl
- +1 yıl
Sevgiliyken falan yaşadınız mı
- +1 yıl
Cevap
eşinin ilgisini mi çekememiyorsun yoksa p*rno bağımlısı bir herif mi?
00 Yorumla
+1 yılBebeğe bi zarar gelir diye kendi kendine hallediyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakma kafana eşin sonuçta ne olur girsen ilişkiye zararımı var hem evleniyorsunuz hemde eşiniz sizi skince ağlıyorsunuz yaaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kocan normalde boyle degildiyse bulmustir birinj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi problem var o zaman
00 Yorumla
+1 yılBence başka biri var..
00 YorumlaBu kadar ilgisizlik normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkek adam karısını düşünür ama yine de arzular yaklasmiuorsa sıkıntı var
00 Yorumla
+1 yılsen yaklaş o kabul eder
00 Yorumla
+1 yılbence duramaz hamilelik oncesi nasıldı esiniz
00 Yorumla
+1 yılHamile olduğun için çekiniyordur
00 Yorumla
+1 yılAldatıyodur seni o garanti
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Libidosu düşüktür ya da başka sebepler vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gebelikten önce darklı mıydı
00 Yorumla
+1 yılCahillik kötü bir şey
00 Yorumla
+1 yılEşinin istememesi normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPerformans bitmiş zorlamamak gerek.
00 Yorumla Normal değil sorun var bence
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar