7 aydır evliyiz ilişkiye girerken benimle opüşmuyor göguslerimi de hiç opmuyor sadece kendine oral yaptırıp işini hallediyor bide elleriyle goguslerimi okşuyor ama öpmek falan yok yani bu durumdan çok sıkıldım defalarca konuştum küstüm yine aynı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlayamıyorum ben bu evlendikten sonra karılarını düşünmeyen hemcinslerimi. Ne kadar libidosu yüksekte olsa evlenince bir şeyler oluyor sadece kendi zevkini düşünüp bırakıyor. Hiç demiyor ya eşim mutlu mu böyle. Ben hayatta böyle bir hata yapmam. Aksine çok daha yüklenirim eksiklerimizi kapatalım diye.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten bazı insanlar çok garip. 11 yıllık evliyiz. Eşim göğüslerini yalatmsz. Düşünebiliyor musun bunu istemeyen bir kadın var. Sende de bunu istemeyen bir erkek var. Gerçekten ben çözemiyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte bencillik olmamalı. Haz karşılıklı olduğunda zaten daha çok heyecan verir ama konuşman işe yaramadıysa bir süre kendini geri çek çünkü bu böyle gitmez
07 Yorumla
Soran+1 yılilk gece herseyi yapmisti
- +1 yıl
Demek ki bir süre uzak kal bakalım sana talepkar davrandığında bu sefer tekrar konuş
Soran+1 yılYok hep başa dönüyor ayni
- +1 yıl
O zaman süreyi daha da uzatman gerekiyor
Soran+1 yıl2 hafta ayrı kaldık daha ne
- +1 yıl
Önemli olan ayrı kalman değil; istediğini alana kadar ayrı kalman
Soran+1 yılYapıyor bir kaç defa yine bırakıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
36Cevap
+1 yılBencillik. Seni arzulamıyor büyük ihtimalle, senin zevk almanı umursamıyor. Sadece kendi işini görecek kadar kullanıp atıyor seni. Seven ve arzulayan erkek böyle yaomaz. Ne kadar konuşsan küssen de bir şey değişmez. Sevişmeyeceksin bu adamla. Boşanacaksın.
10 YorumlaAyy çocuk yapma sakın ayrılırsın bu bencilden. Sevgi de bi yere kadar. Seni doyuramayan adamı zamanla sevmez olursun zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
"ama" dan önce kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmus. Sadece kendini avutmak için seviyorum eşimi diyorsun o da beni seviyor diyorsun
Seven insan sevdiğinin isteklerini önemser. Onunla uzun uzun sevişir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO duzelmedigi sürece sende ona oral yapma. Sakına sakın yapma. Bir süre böyle odun gibi devam edin. Sadece kendi isteklerine önem veriyor bencilin teki. Seni umursamadigi açık gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılÖylede yaptım yine yapmıyor bazen yapıyor oda geçici olarak sonra ben de ona yapmaya başlayınca yine bırakıyor
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşüncesiz bencil erkekler evlerden ırak. Asko sende uzak dur bazen istemiyorum falan de bahane bul. Aklı başına gelir belki. Sen keyif almiyosun ki sonuçta. Cinsellik sadece onun keyif aldığım bisey şu duruma bakılırsa.
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece gir çıkla olmazz, sana kadınlığını tattırması, yalarken kendinden geçirmesi lazım. Libidon güzel ne yalan söyleyeyim hunharca sularını içebilirdim...
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi eksik hissetmeye başladım beni sanki istemiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi kadına böyle düşündürmesi yanlış
Cevap sahibi+1 yılZevk verdikçe alacağını bilmesi lazım...
Cevap sahibi+1 yılHer yerini öpüp, ıslaklığını ve şehvetini arttırabilmeli
Gizli Üye(18-24)+1 yılOkuz herifmis. Sen nasil hazir hale geliyorsun peki, yani islanman gerek ya yoksa kuru kuru nasil girecek aci yapar sana yara bere icinde olursun sonra
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oluyorum ilk gece herseyi yapmisti?
Cevap sahibi+1 yılBir tek ilk gece yani, bir sonraki sefer peki?
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılBirkere kavga etmiştik istemiyorum zorlamı yapicam keyfime karısamazsin demişti daha sonra yine aynı mesele konuşuldu yaptı bir kaç defa isteklerimi sonra yine başa döndü yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah. Ilk geceyle sonrakiler ne kadar farkli peki, yani ilk gece mesela 3 saat surduyse simdi toplam yarim saat falan mi suruyor yani bu kadar degiskenlik umursamazlik oldu bitti benim isim gorulsun esim umrumda degil bana tuhaf geliyor yani neden bu kadar bencil bu. Uzun suruyor mu kendisinde bi ozguven falan var mi hic mi sormuyor sana neye ihtiyacin var istegin nedir vs insan bi sorar ya esine konusmuyormusunuz hic iliski sirasinda
Cevap sahibi+1 yılNe tuhaf bencil bir adammis yaa sende ona yapma sende benim keyfime karisamazsin o zaman de bakalim ne diyecek. Nasil biri siddete meyilli birisi mi, ne bilim boyle konusan yapan kisilerde sanki bunu seziyorum hep benim dedigim olacak istedigiim yapacam falan, eslerini de parmaklarinda oynatiyor gel dediginde gelecek git dedigimde gidecek gibisinden.
Soran+1 yılNe istediğimi defalarca söyledim uzun sürüyor kısa sürmüyor ilişkiye girmesi sert ve güzel tatmin edici çok iyi o konuda tek sorun öpmümusyor yalamiyor ben biriyle görüştüm öğrendi ağladı afeti ondan sonra yapmaya başladı aradan zaman geçti yine bıraktı yapmıyor?
Cevap sahibi+1 yılSenin o yaptigin da yanlis simdi ama tabi o da ayri bi konu artik
Acaba sevmiyor mu bi onu da sorsana, herkes gelemiyor heralde bu yalama oral isine kimisin midesi kaldirmiyor kotu falan oluyorsa bir sey de diyemiyorsa.
Sert olmasi da acitmiyor mu bastan sona kadar mi sert az yavaslasa nazik olsa ne bilim romantik sekilde hic mi yapmiyor sevmiyor bu adam hep mi son surat sert sert
Soran+1 yılYok hep sert değil tabi tamam diyelim ki orasını sevmiyor yalamaya midesi kaldırmıyor peki ya goguslerimi neden opmuyor çok ilginç
Cevap sahibi+1 yılSimdi biraz ozel sorular girecek isin icine ne kadar sey yaparsin burdan sorun mu bilmiyom ama...
Soran+1 yılNey
Cevap sahibi+1 yılGogusler kucuk falan mi ki begenmiyor olabilir mi oyle bir ihtimal acaba. Ilk gece ilgilendi mi goguslerinle. Opme derken nasil opsun istiyorsun hem ilisiki hem opme, yani dursun 2dk gogus opme falan sonra tekrar mi iliskiye devam etsin istiyorsun
Soran+1 yılEvet sadece gir çık yapıyor ben sevişmekten bahsediyorum dokunmak öpmek yalamak bunlar yok sadece elleriyle tutuyor mal gibi öyle pozisyona geliyoruz goguslerim ağzına değiyor yine opmuyor küçük değil 90 beden
Cevap sahibi+1 yılAgzina degiyor derken o nasil oluyor ya da artik hangi pozisyonmus o oyle agza gelecek kadar yakinlik.
Adamda demek ki yakinlik romantik o sicak temas dusuncesi kafasi hic yok. Yani bence iliski oncesi onunla baslasin daha sonra iliski sirasinda da arada devam edilmesi lazim bitince de yapilir ama bu bildigin iliskiye ihtiyacimi gidereyim bosalayim hayatima devam edeyim modunda heralde. Adam anlamiyorsa bu islerde ya ogretecen ya da anlatacan nasil olsun istiyorsun falan, iliski dedigin tek tarafli degil ki karsilikli iki tarafin da zevk almasi icin yapilan bir sey bencil davranamazsin ki, cok bencil biriymis yaa
Soran+1 yılYani artık ayrılmayı dusunmeye başladım ömür boyu sadece onu tatmin edemem ki benimde isteklerim var
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle tabi dogru haklisin da ama diyorum 7 aylik evlilik ya ne bilim cok yazik yani uzuluyorum boyle seyler gorunce. Oncesinde ne zaman taniyordunuz birbirinizi nasildi kisi olarak bencilmiydi yaslariniz kac ve ikiniz de birbirinizin ilkimiydiniz, daha cok cinsellik acidan soruyorum bunu
Soran+1 yılİkimizinde 3 cu evliligi
Cevap sahibi+1 yıl3uncu evlilik mi. Yaslariniz kac ki sizin daha anlamadim
Soran+1 yılBen 29 o 33
Cevap sahibi+1 yıl3 kere evliligi ne ara yaptiniz sigdirdiniz ya. Yani yanlis anlama da acaba ikiniz de biraz gecinmesi zor insanlarmisiniz hani simdi diger bosanma nedenlerinizi bilmiyorum tabi de, 3 kere evlenmekte pek gorulmeyen bir durum hele bu yaslarda.
Nerde nasil tanistiniz ne kadar sure beraberlik sonrasi evlendiniz vs birbirinizi dogru duzgun taniyabildiniz mi yani belki de koru korune gittin evlendin iki begendin sevdin diye acele etmis olabilirmisin acaba
Soran+1 yılEvet tamda öyle oldu pek tanışmadık beğendik hemen evlendik ikimizde çok istedik birbirimizi
Cevap sahibi+1 yılbaya yanlis olmus. Ailenler bir sey demedi mi araniz mi bozuk, biliyorum kocaman kadinsin kendi kararlarini aliyorsundur tabi ama yinede onlara da anlatmak bahsetmek gorusup tanismalari vs ister yani bunlari bi aile
+1 yılLibidpsu yüksek değilmiş demek ki farklı şeyler iste bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılbu durum sizin mutsuzluğunuzla biter sanırım, insanlar sonradan değişmez, neyse o maalesef...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılya saşmalık... kadını öpmeden sevmeden okşamadan ilişkimi olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıliliskiye sinir ve kural getirseniz olmaz mı peki belki o zaman düzelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Hayret verici olay okudum bende neler yaparım neler yaranamam dünya tersine iste
00 Yorumla
+1 yılBaşımda var aynısı canım düzelmezler maalesef
711 Yorumla
Soran+1 yılKendinde. Bahsedermisin nasıl görünüşün belki anlarım sebebini
- +1 yıl
Boyum 1.60 kilom 53 göğüs bedenim 90 popom da vücuduma orantılı çok büyük değil
- +1 yıl
Duzelirler
Soran+1 yılE daha ne istiyor bu adam kız bunlar bekar kalsın ozamam
- +1 yıl
Valla hergün istiyorum diye bana kızıyor bide
- +1 yıl
Degisikmis seninki
Soran+1 yılBenimki de hergun istiyor ben bıktım
- +1 yıl
Keşke benimki her gün istese bayılırım
Soran+1 yılHergun istemesinin bir önemi yok ki ne fayda kendi keyfini yapıyor benimle sevismiyor bencil
- +1 yıl
O da doğru zevk almıyorsun ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa nerden buluyorsunuz gerçekten hayret ediyorum. Göğüs ve dudak öpülüp emilmez mi, o da sende ne zevklerden mahrum oluyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kadini en cok azdiran sey ön sevişmedir, saatlerce teninle ilgilenmedigi sürece o zevke ulasamazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO seksi bilmiyor düzeltemezsin. Sade kendi zevkine odaklanıyor. Halbuki kıvılcımı verebilse sana sen kat kat fazla zevk verirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılilk gece herseyi yapmisti?
Cevap sahibi+1 yılİlk gece o merakla seni daha önce hissetmemiş olmakla yapmıştır. Hatta bence öpüşme flan olunca senin hoşuna gittiği için iyi sanmışsındır. Ama o kadını doyurmayı bilmiyor. Öpüşmeden kadının tadını almadan okşamadan seks mi olur. Ben gireyim zevki olur işim biterle olmaz. Kadına dokunmayı bileceksin. Kadına değer veren erkek bilir kadını kıvrandırmayı. Seksi bilen kadına yanaşmayı bilen
Soran+1 yılYok Birkere kavga etmiştik istemiyorum zorlamı yapicam keyfime karısamazsin demişti daha sonra yine aynı mesele konuşuldu yaptı bir kaç defa isteklerimi sonra yine başa döndü yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılEşler birbirine isteklerini iletebilir ama bu fantezi amaçlı. Atıyorum durup dururken yanaşır koklaşır alır mısın ağzına diye isteğini iletir. Bakar o da olumlu verir ağzına örnek. ya da kadın yanaşır göğüslerini anlık. Adam okşar emer. Anlık grlince belli edilir de erkek yapmıyor kadın herşeyi rica minnet yaptırıyorsa o erkek dediğim gbi kadına yaklaşmasını bilmeyen erkektir.
Soran+1 yılilişkiye girmesi sert ve güzel tatmin edici çok iyi o konuda tek sorun öpmümusyor yalamiyor ben biriyle görüştüm öğrendi ağladı afeti ondan sonra yapmaya başladı aradan zaman geçti yine bıraktı yapmıyor?
Cevap sahibi+1 yılSeksi bilmiyor. Kadına yaklaşmayı bilmiyor. Kadını yatakta zihinsel bedensel tatmin edersen kat kat zevk alırsın. O sadece kendini düşünüyor. İlişkide sert olur tabi çok zevk veriyosundur. Ama bilmiyor ki sana yaklaşmayı bilse önemsese yani. Sen çok daha zevk verirsin. Kadını ön sevişmede hazırlayabilmek çok önemli. Heleki seviyosa öpüşeceksin. Okşayacaksın. Evireceksin çevireceksin dilini heryerinde kullanacaksın. Hazırlayıp gireceksin bak nasıl zevkli oluyor. Ama o kadına yaklaşımı bilmiyor. İteleme ile düzelmez çok
Soran+1 yılAyrılmaya kadar düşünmeye başladım artık mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılEe doğal. İtelemeyle seks mi olur. Cidden senin gibi çok kadın var. Valla hep öyle erkeklere mi denk geliyosunuz anlamıyorum. 😒 Kadına dokunmayı onu ayara getirmeyi bilirsen bence çok önemli bu. Evdeyken dışardayken ben bunu çok tatmin edebiliyorum. Altımda kıvrım kıvrım oluyor düşüncesi bile iyi hissettirmeli erkeğe. Ki ozmn kadın ağzına alsa bile zaruret gbi değil tadını ala ala yalar. Zevkle yalar. Çünkü erkeğin ona verdiği önemi bilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın dilinden anlamıyor. Her yerini yalaması lazım vücudun tüptüysüz dimi bakımlısın
04 Yorumla
Soran+1 yılilk gece herseyi yapmisti
Cevap sahibi+1 yılşu an sen yanımda ol sabaha kadar yalarım seni her yerini çok yanlış kişiye düşmüşsün hayatım
Cevap sahibi+1 yılVücudun bakımlı mı ondan mı tiksiniyo olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce hiç sevişmediniz mi
03 Yorumla
Soran+1 yılilk gece herseyi yapmisti?
- +1 yıl
Tuhafmış.
Yolu belli aslında
Sen oral seks çekme
Ona da uzun süre bir şey gösterme bak nasıl yola geliyor
Soran+1 yılYaptım dediklerini yine aynı
+1 yılÇirkin mi buluyor seni
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. ki
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Oyunu başka şekilde oynamayı denedin mi
00 YorumlaBöyle devam edecek değişmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBencil birisi ama bu ilerde çok büyük sıkıntı olur
00 Yorumla
+1 yılBen fazlası ile telafi ederim istersen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Konuş yapmazsa sende verme
00 YorumlaAslinda yonti var ama tepkisi ne olur bilemem
01 Yorumla
+1 yılÖyle insanları hiç sevmem bn eşime her şey yaparım
00 Yorumla
+1 yılBaya oduna dönmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen cokmu asıksın ona?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sadece kendi işini görüyor o kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğenmiyor istemiyor da niye evlenmiş ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞaka gibi insanın aklı almıyor
00 Yorumla
+1 yılNe cevap veriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBirkere kavga etmiştik istemiyorum zorlamı yapicam keyfime karısamazsin demişti daha sonra yine aynı mesele konuşuldu yaptı bir kaç defa isteklerimi sonra yine başa döndü yapmıyor
- +1 yıl
Bulacaksın partner kadinliginin tadını cikaracaksin senin kocan gibi heriflerin hakki boynuz
Soran+1 yılÇok doğru ben biriyle görüştüm öğrendi ağladı afeti ondan sonra yapmaya başladı aradan zaman geçti yine bıraktı yapmıyor?
- +1 yıl
Detaylı konuşmak ister misin
+1 yılSevişmeyi bilmiyor demek
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor ilk gece herseyi yapmisti
- +1 yıl
Abla o zaman sana karşı heyecanı kaybetmiş galiba
Sevişmeyi bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBen öpmeyi öpüşmeyi çok severim
00 Yorumla
+1 yılHoş değil ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl o zaman gülüm
00 Yorumla Sadece seksmi
00 Yorumla
+1 yılO ne ya öyle
00 Yorumla
+1 yılBencillik yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu nasl sevisme ya.. on sevisme sıfır.
00 Yorumla
+1 yılKnk sende oral yapma
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri