Buzuk durmuyor, kenarında dista catlak var. Zamanla o catlak küçüldü. 4 aydır arkadan iliski yapmadim. Ama deligi orta parmak gircek kadar
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Orta parmağın girecek kadar derken o kadar açık kalamaz orası. Orta parmağının rahatça girebilmesini soruyorsan o ayrı konu
Açık duruyor öyle
Mantıklı değil.
Benim de ayni olmustu 7-8 ay yapmayinca normal haline dondu, sonrasinda eskisi kadar sik yapmamaya calis
Peki delik cevresinde boyle yirtiklar varmiydi et parçası gibi. Onlarda geciy8rmu küçüldü biraz
Kucuk kaldi 2 tane, onlar daha buyuktu tabi
Cok yapinca oldu zaten, ara ara yaptigim zamanlar hic olmamisti
yaptıgın alete de baglı ama ınceyse zorlamaz kalınsa vay halıne
Çatlak kremle filan toparlanır, çatlak veya iz kremi ile ama orta parmak girecek büyüklük öyle kalır.
anüs bölgesi kasları eski halina 6 ayda döner ama anal yaparken gevşemesi icin masaj yapmadan başlamayı derim, kayganlaştırıcı olmazsa olmazı ;)
ilişki yaşadıgın adamların penisleri çok mu kalındı nasıl bu kadar zorladın ki? beslenmene dikkat et spor yap ordaki hasarlı kaslar daha iyi onarılır
Tek bi adamla bakireyim diye yasadim
Kalindi baya
a k azgınlıgınızın kurbanı oluyosunuz bari küçük kalın olmayan penisli biriyle yaşasaydın madem zarar vereceğini biliyosun gt kaslarına.
tahmini totalde kaç kere yapmışsındır? hep mi anal yaptın? ne sıklıkla oldu haftada falan
Ben bakireyim. O yuzden kendim arkadan yaptim. Adam hala sevgilim 4 aydır anal yapmıyoruz. Biraz geçiyor küçüldü. Ama catlak duruyor yirtik mi diyim. O buzuk kısmından az bisi yirtik.
yaş kaç peki senin şu an? her hafta yaptınız mı haftada kaç gün falan girdi sana arkadan bu?
27 yas her hafta yapıyorduk ya da 2 haftada bir. 2 ay oldu. Sonrs is güç derken yapmadık toparlanın diye
Bence yapmayı bırak artık ciddi zarar görebilirsin. adamın penisi ince olsaydı yine bu kadar zarar görmezdin. belli ki zorlamış kasları kalın penis.
sana en büyük önerim fitness a yazıl. çünkü kas onarımı ve inşası en çok ağırlık kaldırıldıktan sonra başlıyor vücutta. Büyüme hormonu artıyor çünkü.
Zsmanim yokk ya işten aksam dönüyorum:?(
ne işinde çalışıyosun sen? halter dambıl falan al eve gerekirse. kaslarını yormaya bak ağırlıkla. 10 dk bile yorsan etkisini görürsün.
bir de kanadı demişsin kan nereden geldi dışından mı yoksa içinden mi
Disa sokarken ilk. Sonra gelmedi
anladım. dediğimi yap sen farkı göreceksin. ağırlık kaldır mutlaka evde falan
damar çatlaması yaşanmış baya zaman geçmiş normalde toparlamamış
Catlak vardi zaten. anal yaşayınca aile baya kanadi. Sonra hiç kanamadı. 4 aydır ağrım sızım kanama da yok. Ama kenarda catlak gorunuyir dista. Zararı olur mu
sıkıntılı bir süreç
Anal seks yaptığınız doktor veya tecrübeli bir erkek tarafından anlaşılır
Çünkü anüs eski darlığına görünümüne kavuşmaz.
Babam yanımda doktoru. Dermi ki korkumdan gidemicem
Hemoroid var mı? Dışa doğru meme şeklinde
Hemoroid degil dista o buzuk kismi yırtılmış yani catlamis vatlak var
Ama kanamam ağrım yok
Ya doktor bişey söylemeden sen uzun bir süre kabızlık sorunu çektim demelisin 🤣🤣 o zaman şüphe oluşmaz. hem doktor orana neden bakicak oranı mi göstermeye gidiceksiniz babanla
Eeee anuste catlak orayı gostercen
Tamam ozaman uzun süredir kabızlık sorunu çekiyorum dersin. O catlaginda ondan olduğunu düşünürler
Cok yiprqtmissin. Toplanmiyor spor yap ordaki. kaslar gelissin
Anus kısa sürede daralmaz doktorum.
Anus kasları içeriden dışarıya doğru çalışır fakat anal ilişkide dışarı yönden giriş olduğu için boşluk çoğalır.
Peki doktor bey sorayım ozaman. Asusun disinda catlak var aynadan görüyorum et parçası gibi. 4 aydır hiç bir kanamam ağrım vs olmadi. Agri sizi yok. Zararı olur mu. O çatlaklar
Doktora gitcem anlarmı ki korkuyorum babamda taniyir doktoru
Anlasa bile doktor babana yaşadığın ilişkiyi söylemez etik değil. Yırtık yoksa anlaşılmaz. Çatlak olması olağandır.
Yirtik var sanırım yirtik galiba et parçası var kenarları yirtilmis
Görüp muayene edilmesi gerek buradan birsey diyemem maalesef.
O kadar açık mı? Ne soktunuz kızım içeri
Kalındı bi kac kere yaptik 2 ay felan.
iyi almışsın ama acıtmadı mı kızım? biz bi soksak bağırıyorlar
Aciyor. Bakireyim mecburen sndndjf
akjsf zevk veriyor mu ya? bide oral falan yapın arada?
Oral hep... yok aci veriyor ne zevki. Keske evlensem bakirelik olmasa
Eskisi gibi olmasini bekelme
oo delik eski haline dönmez
asla duzelmez ama herkeste anlamaz
zamanla toplar en fazla 1 sene
Kas yapısı bozulmuş olabilir
nasıl bu hale geldi kız
1 yıo
Zor döner
Sen yaptın mı da
kolay kolay kapanmaz
Çok yptın mı kaslar toparlar aslında