Gizli Üye(25-29)+1 yılBana bakire lartner isteyenler de tecrübeli partner isteyenler de daha doğrusu özel olarak geçmişine bakanlar iğrenç geliyor. Geçmişinde eskort-jigolo değilse, para karşılığı bedenini satmamışsa başkalarıyla aldığı zevkten size ne? Ya da hiç yapmamış da olabilir bundan yine size ne? Açıkçası iki türlüsü de umrumda olmaz, sorgulamam da kaç kişiyle ilişkiye girdin diye, bana sorulan yerde de bi saniye dahi durmam, kendime saygım var
16 Yorumla
Soran+1 yılNiye canım seven sevdiğinden ne gizler?
Sonuçta yargılamıyorum ayırmıyorum dışlamıyorum sadece doğruyu öğrenmek istiyorum. Bu sizin de hakkınız siz de sorabilirsiniz. O zaman siz de sorgulayacak birini sevmezsiniz olur biter.
Niye artık bunlar büyük bir sorun haline geliyor gözünüzde anlamış değilim. Herkes sizin düşüncenize ya da benim düşünceme göre yaşamak zorunda değil?
Cevap sahibi+1 yılKankim sevgilim var zaten, istediğim gibi bi ilişkideyim. Kadınları sadece obje olarak görüp tek kriteri bakire olması olan erkekler bana iğrenç geliyor ve iğrendiğim insanlardan da uzak duruyorum. İstedikleri gibi yaşasınlar. Bence insanları buna göre ayırmak, yargılamak ve aşağılamak yanlış
Cevap sahibi+1 yılBu durum beni gözümde bi sorun değil, bunu sorun haline getirenler sorun.
Soran+1 yılYani her pisliği yapıp ta evlendiğinde bakire kız arayan kişiye kendi kız çocuğum olsaydı onu koca olarak hayatta öylelerine vermezdim. Benim vicdanım rahat o açıdan Allah a şükür. Okumama karşın hiçbir kız ile ilişki düzeyinde münakaşam olmadı. En fazla sohbet muhabbet.
Kadınları obje olarak görmüyorum sadece hayatımın parçasından sevgi görmek istiyorum bir o kadar sevgi gösterebilmek istiyorum.
Soran+1 yılHem KS de bu kadar çok mu bakire kız arayan? Daha dün cinselliği nefes almak yemek yemek gibi gören kesim bugün bakire eş arar oldu sanırım. Neyse😂.
Cevap sahibi+1 yılKankim sana saldırmadım, konuyla ilgili genel düşüncelerimi söyledim sadece. Sen naaaaaapıyosan yap senin hayatın bana ne.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYıl olmuş 2024 hala bakir bakire muhabbeti tecrübeli biri istemen nor. al tabi ozellikle tecrüben az ise bu anlamda
33 Yorumla
Soran+1 yılYa tecrübeli isem?
- +1 yıl
Herkes sevsin sevişsin
Soran+1 yılBu en sonki yorumundan kastın bu mudur:
Tecrübesiz olan erkekler tecrübeli kızlara yanaşsın
Tecrübeli olan erkekler ise ikisine de yanaşabilir.
+1 yılCinselliği kafanızda bu kadar ulaşılmaz ve önemli bir tabu haline getirmeyin.
11 Yorumla
Soran+1 yılUlaşılmaz değil benim için de aradığım cinsellik ulaşılmaz gibime geliyor. Yoksa istesem Allah da nasip ederse alırım ancak benim ideallerim var. Bu sebeple de biraz tabu oldu bende.
İdeallerim dışına da çıkamam. Mesela sexting yapmak istemiyorum sevdiğine dokunup doyana kadar öpmek her şeyi tüm gerçekliğiyle görmek var iken gerisine ne gerek var. Sanaldan kimseye güven olmuyor. Sanal da mesela ölçülü olmalı.
+1 yılGrup falan öğrettiğinde anlarsın ne kadar mal olduğunu
15 Yorumla
Soran+1 yılOlum mal mal konuşma insan gibi soruyorum insan gibi cevapla Türkiye de temiz kız mı kaldı pek sanmam. O yüzden bir taraftan çok sorun etmiyorum. Kızlar temizim diyor benim duyduğum ancak öğreniyorsun ki kızlığını diktirip te evlenmiş.
- +1 yıl
Tüm kızlar anlattığın gibi değil bilader iftira atma millete
Soran+1 yılEstağfurullah iftira atmak haddimi aşar da genellikle böyle oluyor.
- +1 yıl
Genelleme yapma doğru değil
Soran+1 yılYani çevremde böyleydi. Bir de temiz dediğim sadece bekaret miydi? Hayır. Öpülmemiş eline erkek eli değmemiş kız da bunların içinde.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır normal değil ayrıca ekonomik durumdan'da mantıklı değil gecelik ilişki yaşarım daha iyi hem de daha farklı insanlar tanımış olurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl70 yaşındaki çıtır seni paklar
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar