Öncelikle zina ettiysrniz bunun için tövbe edin. Allah (cc) günahları affeder. Ayrıca önceden işlediğiniz günahı da açığa vurmamanız gerekiyor. Sizinle evlenmek isteyen birisi varsa o size sormadıkça ona bu durum hakkında bir şey söylemeyin. Sorarsa da haddinden fazla özel sorular sorduğunu ima edin. Israr ederse de o masadan kalkın. Şayet söylerseniz belki dürüst davrandım diyerek içinizi bir nebze rahatlatabilirsiniz ama karşı taraf büyük ihtimalle sizi geri çevirir ve size hakaret edip sizi çevrenize rezil etmek isteyebilir. Oysaki siz bundan tövbe etmişsiniz ve tövbe edildikten sonra o günahı işlememiş gibisiniz. Oldu da siz kendi durumunuzu söylemenize rağmen sizi kabul etti. Evlendikten sonra sen zaten şöylesin, böylesin diye seni aşağılayıp eski yaraları büyütme ihtimali çok çok yüksek. O yüzden tövbe edin ve o günahı hiç işlememiş gibi olun. Bunun verdiği ferahlıkla nasibinizi bekleyin çünkü evlilik bu. Nasipten öteye geçemezsiniz. Hem zaten Allah (cc) karşına ya imtihanını ya da dengin birini çıkarır. O yüzden karşına hakkında hayırlı olanın çıkması için dua et. Başka da söyleyebileceğiö bir şey yok.
110 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuzu çok beğendim. Bende bir şey sormak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Bazı kızlar evlilik öncesi ilişki yaşıyor evlilik vaadi ile. Ama sonra çeşitli sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalıyor. Sonra hayatına bakir bir erkek giriyor. Ve ciddi düşündüğü için haliyle kıza bunu daha önce yaşayıp yaşamadığını soruyor. Arkadaşın yazdığı gibi. Sizin söylediğiniz gibi bu günaha tövbe edip gizli tutan kızlar elbette oluyor ve karşı taraf bakir olduğu halde evlenmeden ilişki yaşamak istediğini söylüyor. Ama baktığınız zaman ortada evlilik yok ve erkek bakir olduğu halde ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Evleneceklerinin garantisi yok. Böyle bir insanın bakir bir kız arayışına girmesi ne kadar doğru.
- +1 yıl
@97-Mila- Öncelikle yanlış olan eylemi doğru bir şekilde tespit etmemiz gerek. Benim ölçütlerime göre bakacaksak eğer, müslüman olduğum için zina etmenin haram olduğunu ve yanlış olduğunu söyleyebilirim. Şayet bakire olduğunu iddia eden bir erkek, evli olmadığı halde ondan böyle bir istekte bulunuyorsa; o erkeğin haram olduğu için bu güne kadar zinadan kaçındığını söyleyemeyiz. Muhtemelen ya yalan söylüyordur ya da fırsat bulamamıştır ve ilk fırsatı da muhatabı olan kadındır. Bu durumda kadın için önem arz eden değerler devreye giriyor. Eğer kadın daha önce bu günahı işlemiş ve tövbe etmişse zaten bir hassasiyeti olduğunu kabul edebiliriz. Akıllı müslüman aynı hatayı 2 kere yapmaz. Daha önceki erkek gibi bırakıp gitme ihtimalinin yanında, kızın kendisini de günaha sokacak bir eylemi tekrarlamaması gerek. Bana göre o kadın için doğru olan erkeği terk etmesidir. Sonuçta evlilikteki asıl hikmet kişilerin birbirini hayra teşvik ederek hem dünyasını mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmek, hem de ahirette ebedi saadeti kazanmasına vesile olmaktır. Eşler ölene kadar değil ahirette de evliliklerine devam ederler. O yüzden bencilce sebeplerle kendisinden günaha girmesini isteyen bir erkekten uzak durmak o kadın için daha hayırlı olacaktır diye düşünüyorum.
- +1 yıl
@97-Mila- Allah, Rahman ve Rahim'dir. Tövbe edip kendisine yönelinecek daha merhametli biri var mı sence? Eğer samimi bir şekilde af dilersek Rabbimiz hepimizi affeder. Yeter ki ilk adımımızı atalım.
"Ancak tevbe edip hallerini düzeltenler ve gizledikleri gerçekleri açıklayanlar başka; ben onların tevbesini kabul ederim. Çünkü ben, tevbeleri çokça kabul eden ve merhameti bol olanımdır." Bakara 160. ayet - +1 yıl
@97-Mila- Ayetin tefsirini atıyorum. Biraz uzun ama kastettiği o değil.
"Peygamberimiz (s. a. s.)’in nübüvveti, gönderileceği yer ve bir kısım sıfatları hem Tevrat’ta hem de İncil’de yazılı bulunmaktaydı. Yahudi ve hıristiyan din adamları bunları okuyup durmakta ve pekiyi bilmekte idiler. (bk. A‘râf 7/157) Fakat onlar, bu gerçekleri insanlardan gizliyorlar ve insanları ona tabi olmaktan uzaklaştırmaya çalışıyorlardı. Rivayete göre Ensâr’dan bir grup, yahudi âlimlerinden bazılarına Peygamberimiz’in Tevrat’taki vasıflarını ve ahkamla ilgili bazı âyetleri sormuşlardı. Yahudiler bunu gizlediler ve söylemekten çekindiler. Bu hâdise üzerine âyet-i kerîme nâzil oldu. (Taberî, Câmi‘u’l-beyân, II, 72-73) Fakat sebebin hususi oluşu, hükmün umumi olmasını engellemeyeceğinden dolayı âyetin hükmü, dini hükümler ve bilgilerle alakalı olarak bildiği herhangi bir gerçeği gizleyip söylemeyen herkesi içine almaktadır.
- +1 yıl
Allah Resûlü (s. a. s.) bu hususta şöyle ikazda bulunur: “Bildiği bir ilimden sorulup da onu gizleyen kimseye, Allah kıyamet günü ateşten bir gem vurur.” (Ebû Dâvûd, İlim 9; Tirmizî, İlim 3)
Bu sebple meşhur muhaddis sahâbe Ebu Hüreyre (r. a.): “İnsanlar Ebu Hureyre’nin çok hadis rivayet ettiğini söylüyorlar. Eğer Kur’ân’da şu iki âyet-i kerîme olmasaydı, hiçbir hadis rivayet etmezdim” demiş, sonra da bu âyeti okumuştur. (Buhârî, İlim, 42) Diğeri ise Âl-i İmrân sûresi 178. âyet-i kerîmedir. (Taberî, Câmi‘u’l-beyân, II, 74)
Dolayısıyla Allah Teâlâ’nın, gerek Tevrat ve İncil, gerekse Kur’ân gibi ilâhî kitaplarda haber verdiği apaçık delilleri; Allah’ın emirlerine, hükümlerine, bunlara iman edip tabi olmanın lüzumuna işaret eden ve hidâyetin ta kendisi olan âyetleri gizlemek haramdır ve büyük bir günahtır. Bunları gizleyen, ihtiyaç anında söylemeyen, yaymayan ya da yayılmasına engel olan, yahut onu tamamen veya kısmen değiştirip karıştırmak gibi yollarla gizleyenler büyük bir yanlışlık içinde bulunmaktadırlar. Bu âyetler onlara va‘dedilen dehşet verici azap ve tehlikeleri haber vermektedir."
Tefsiri bu şekilde. Senin söylediğin şeyse günahı ifşa etmek. Ancak tövbe ettiğin günahını insanlara anlatmaman gerekiyor. Hatta bununla ilgili bir hadis de atayım:
"Ümmetimin hepsi affa mazhar olacaktır, günahı alenî işleyenler hariç. Kişinin geceleyin işlediği kötü bir ameli Allah örtmüştür. Ama, sabah olunca o: 'Ey falan, bu gece ben şu şu işleri yaptım!' der. Böylece o, geceleyin Allah kendisini (n işlediği günahı) örtmüş olduğu halde, sabahleyin, üzerindeki Allah'ın örtüsünü açar. İşte bu da günahı alenî işlemenin bir çeşididir." (Buharî, Edeb 60; Müslim, Zühd 52-2990).
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılDaha 3 gündür konuştuğun adama bakire değilim dersen adam çeker gider tabi. Önce bi uzun soluklu ilişki yap, konu açılırsa söyle, kabul edecek birisini bulursun illa ki.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ve ilişkiler kişisel tercihlere ve değerlere bağlı olarak şekillenir. Ancak, toplumun dayattığı cinsellikle ilgili normlara uyma baskısı hissetmek zorlayıcı olabilir. Unutmayın ki evlilik veya bir ilişki sadece cinsel geçmişe bağlı olarak değil, birçok faktöre dayanarak kurulur.
Eğer yaşadığınız bu durum sizi üzüyorsa, duygusal destek almak önemli olabilir. Güvendiğiniz bir arkadaşınıza, aile üyenize veya bir danışmana açılabilirsiniz. Bu konuda size destek olacak bir uzmana başvurmak, duygusal yükünüzü hafifletebilir ve yaşadığınız duygusal zorluklarla baş etmenize yardımcı olabilir.
Unutmayın, her birey farklıdır ve geçmişinizi bir değer ölçüsü olarak kullanmak yerine, sizin için gerçek bir anlam ifade eden, sevgi, saygı ve uyum temelinde bir ilişki kurmak daha sağlıklı olacaktır. Kendi değerlerinize sadık kalmak ve başkalarının beklentilerine uymaya çalışmak arasında denge kurmaya çalışın.
Kendi ayaklarının üzerinde dur ve kimseye boyun eğme tercih edilen değil tercih eden ol.
10 Yorumla
+1 yılAnlatmak zorunda değilsin ki herkese? Ayrıca uUn ilişkide karşındaki seni seviyorsa bunu düşünmemesi gerekiyor. Ben bakire değilim ve sevgilim de bakir olmak zorunda değil. Ayrıca boşanıp tekrar evlenen insanlar var. Bir zar parçasına bu kadar anlam yüklemeyin ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgili kardeşim geçmiş yaşananları anlatmak en büyük hatadır bunu ben değil uzmanlar söylüyor geçmişe bir çizgi çek tel değiştir geçmişin ile irtibatı kopart sosyal medyanı değiştir mail dahil eski ortak arkadaş dahil kimse ile görüşme derdinide kimseye anlatma biri ile iş cididye binersede diktir yok abi yalan dolan bana göre değil diyebilirsin ama yazdıklarımı yapmazsan başa döner öne durursun. aklına br konu takılırsa yaz cevaplarım ama özel yazışmıyorum burada yazarım ben yıllardır bakire olmayan eşim ile evliyim severek bilerek evlendim kısaca bu yoldan geçtik biz durumu anlamışsındır umarım sorun yaşadınızmı dersen bizde yaşadık tabiki ama bakire olamadığı için değil eski erkek arkadaşlarından biri mesaj atmıştı ilk zaman baya bir kavga etmiştik tel değiştirmediği için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evde kalmak diye bir deyim kadına hakarettir
erkeklerin tercihine mi mahkumsunuz. siz birini seçin evlenin
geeçmş yaşam mahremdir başkasına anlatmak zorunda değilsiniz. evleneceğiniz adam bile soramaz haramdır. siz de anlatmak durumunda değilsiniz.
bir de erkek kadını ister düşüncesini yıkın. kadın da gidip erkeğe evlilik teklif edebilir. en güzel örneği peygamberin ilk eşidir. h. hatice peygamberimize evlenme tekifinde bulundu20 YorumlaErkekler evlenmeden önce nasıl ilişkiye giriyorlar ise bir kadın da ilişkiye girebilir yani bu tamamen kişinin seçimine bağlı bir şeydir kimse kimsenin hayatını yaşayışını sorgulayamaz. Onlar hem her haltı yiyecek hem de sorgulayacak oldu paşam böyle zihniyette olandan zaten uzak dur kafa olarak bağnaz olmayan biri rast gelir umarım :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni geçmişinle yargılamayacak, "nasıl olsa bakire değil, ben de s.. ker bırakırım" diye düşünmeyecek, hatta bu konuyu sen açmadığın sürece açmayacak birini bulman lazım.
31 Yorumla- +1 yıl
Diktir diye akıl verenler, evlenecekleri kadın her haltı yemiş olsa da diktirsin deyip kandırılmaya ve evliliği büyük bir yalan üzerine kurmaya razı erkekler ve her haltı yiyip diktirip evleneceği erkeği kandırmaya niyetli adi kadınlar. Onları dinleme.
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Bekarete takılmayan biriyle evlenebilirsin. Senin de bu noktada seçici olman lazım. Ama cinsellik hiç yaşamamış bir adam seni anlayamaz katı bakar illaki..
20 Yorumla
+1 yılToplumun çoğunluğu bedensel ve zihinsel bekaretten bu kadar uzakken bekareti evliliğe bağlamak yanlış diye düşünüyorum. Belki daha iyisi çıkacaktır karşına
20 Yorumla
+1 yılKendisiyle barışık olmayan, ego ve kibir dolu lüzumsuz bir erkek ilgilenir bu konularla. Zaten öyle bir erkekle evlenmenin sana mutluluk getirme ihtimali yok.
10 Yorumla
+1 yılBağnaz insanlar olduğu sürece çok normal bu duruma düşmen cahil hepsi boş ver
41 Yorumla- +1 yıl
Kendi gibi birini bulacak yapacak bi şey herkes dengiyle
+1 yılKime atlattıysam yatıp bırakmak istedi.. sözü üzücü niye ciddi görmüyorlar ki en azından dürüst yani
21 Yorumla- +1 yıl
Ben hemcinslerimin bu kadar geri kafalı olup kadını bir zardan ibaret görmelerini kabul edemiyorum.
+1 yılSaçmalama istersen bakire değilsin diye kimse seninle evlenmem3zlik yapmaz sadece zamanın gelmemiştir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKaza yaşadın oldu biter yani mesela 1. ci kat ta düştün ve kırıldı, herkese anlatma zorunda değilsin. Geçmiş zaman ne yaptığını sadece sana ait
00 Yorumla Bunları çoğu kız yaşıyor. Bir tek sen değilsin. Psikolojinin saglam tut. Bu devirde bu bahsettiğin namus olayı kalmadı. Artık öğren erkeklerin çoğu şerefsiz!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme onu kabul edicek biri çıkar bakire olmamak çok normal
31 Yorumla- +1 yıl
Evet sen de bakir değilsen normaldir tabi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlakası yok kuzum çıkar illa ki birisi herkese de anlatma. Doğru kişi geldiği zaman baktın güzel bir dille anlatırsın zaten seni tanımadan bir erkek bunu soruyorsa bunun için gelmiştir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki hayir illaki seni bedenini degil ruhunu yuregini seven biri deger vericek onemsiycek biri cikicaktir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz kısa boynuzları normal gelirinizle zengin, uzun boylu koca isterken sorun yok da biz bakire isteyince mi sorun oldu?
Bakireliğe önem vermeyen erkeklerden bulup evleneceksin. Aramaya devam et
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiktir diktir bozdur bize ne
Cevap sahibi+1 yılmoderatörler bu soruyu soranı uçurmazsa bu işin peşini bırakmayacağım. güncellemeyle yazdıklarına bir bakın!
+1 yılDışarıda kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Hep bakire olmayan biriyle arkadaş olmak istedim ama hiç olamadım neden kanka olmuyorsunuz kimse ile
10 Yorumla
+1 yılKaç yaşında evde kaldım düşüncesine girdin :(( saçmalamaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni böyle kabul etmeyen insanla ömür geçmez erkekler herşeyi yapıp sonra bakire kız arıyorlar ya hiç anlamıyorum yine de eğer çok beğenirsen birini yalan söyle reglken ilk geceni yaşa anlamaz bile
01 YorumlaYani seni kullanmayacağına emin olacağını birini bulman lazım
00 Yorumla
+1 yılBunu o haltı yemeden önce düşünecektin iyi olmuş oh olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anlatmak zorunda değilsin onlar sanki bakır eski yaşananlar eskide kalır
00 Yorumla
+1 yılEee kal ne olacak yani... yalnız kalmaktan korkma, hedef olmaktan kork.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşında bakır birisi olarak cidden asla dert etmeyeceğim şey bu benim ya insanlar neden takıyor bu kadar
010 Yorumla- +1 yıl
Zmjddkdkd
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx?
- +1 yıl
sen bakirsin saçma geldi bakire olmayan birini isteyebilicek olma ihtimalin ondan
- +1 yıl
Sonra bakire olmayana oro*pu diyorsunuz yorumlarda kendinizle çelişiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx takan birisi değilim çünkü
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx asla bir kadına öyle bir imtihanda bulunmadım bu yaşıma kadar
- +1 yıl
Okey
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx he bide şöyle bir şey var bakire olmaması benim için daha iyi aslında çünkü bakireyle birlikte olsam ne olduğunu ne o anlar ne ben anlayabilirim ama bakire değilse en azındsn o anlar ne olduğunu bir hatam ya da yanlışım varsa düzeltme durumum olur
- +1 yıl
bilemiyorum sorun yaşama sonra yani güvenmen lazim
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bu yaştan sonra olucak mı o da meçhulda ahshjajsjs
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20 yaşındayım 4 kisi oldu demişsin artık bir dur sende
09 Yorumla
Soran+1 yılDurdum zaten2 yıldır kimseyle bişey yaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yıl18 altı yasamissin tabi akıl bir karış havadaydi
Cevap sahibi+1 yılBabalar haklı kızları eve tikmakta
Cevap sahibi+1 yılTamamen eve tikmak değilde bilinçli düzgün yetistirebilseler
Soran+1 yılKeşke evde geberip olseydimde böyle bir halt yemedeydim
Cevap sahibi+1 yılOlmuş bir kere tövbe et böyle konuşma insan hata yapabilir hayat devam ediyor
- +1 yıl
Cüş 20 yaşinda 4 kişi ne mk o zaman bu haltlari yemeden önce düşünücekti
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx yapmış bir hata pişman olmuş tövbede belki etmiş yani böyle igneleyici konusmana hiç gerek yok çünkü sende onun yerinde olabilirdin bir baskasida, tövbe etmiş birine böyle konuşmayalım
Soran+1 yılEvlenmiyorlardi seni böyle kabul ediyorum diyip onlarla birlikte oldun benimlede ol diyip kandirdilar
- evde kalmadin merak etme sen en iyisini bulursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılBence sen evlenemiyosun piyasada bakiremi kaldıkı 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYediğin Haltlari yemeden önce düşünseydin valla
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYorumlar aşiri komik mk MDGDKSDJSKJDSŞSJPD ŞAKA MI YA
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsen seksi guzelsen neden dert ediyorsun kalbinin sesine git
00 Yorumla
+1 yılBu kadar ezik olmasanız mı?
30 Yorumla
+1 yılAsidi kaçan sodanın tadı güzel olmaz...
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılya bunu sorun etmeyecek çok moderne kafada bir adam bulup evleneceksin ya da kendini diktireceksin
00 Yorumla
+1 yılNeden evelenemeyesin kalbe bakar bu işler
11 Yorumla- +1 yıl
Diktirme seni kabul eden böyle etsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇıkar birisi sevdiğinde bunu düşünmez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne saçma bir düşünce bekaret degil sadakat lazım
00 Yorumla
+1 yılşimdi yediğin hurmalar gün gelir tırmalar
00 Yorumla
+1 yılYapmasaydın napalım şimdi
01 Yorumla- +1 yıl
Hoş değil
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDevir sevgi devri değil ondan
00 Yorumla
+1 yılBence herkes öyle düşünmez
00 Yorumla
+1 yılyapmadan once dusunecektin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılne alaka ya saçmaladın
00 Yorumla Bende evde kaldım
00 Yorumlaelbet kafana gore bırını bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanlatma sende git diktir kendini kullandırma
12 Yorumla
Soran+1 yılDiktirmek çare mi ki ya yine kandırilirsam
Cevap sahibi+1 yıleğer birileriyle birlikte olacaksan ciddi düşünmediğin kişilerle diktirme. ciddi düşündüğün biri olursa diktir evlenene kadarda ilişkiye girme
+1 yılAnlat çoğu erkek kabul ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaddi imkanın olsa diktirir misin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGuvenilir hijyenik yer ve maddi imkanın var mı ayrica emin ol mutlaka çıkar seni seven sorun etmeyen birisi
Cevap sahibi+1 yılAtatürke nasil bagladin muhabbeti:)
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor bi yola girmişsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Neden peki böyle dusunuyorsun
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaramsar bırı msıın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünüyorsun bozulmadın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsırrını paylaşma, en güvendiğinle bile...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenip napacsn boş ver
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAtam nasıl güzel skmiş sizi hala kuyruk acınız var
Cevap sahibi+1 yılYallah arabistana
Gizli Üye(18-24)+1 yılPatlak birini bul sende.
00 Yorumla
+1 yılNaneyi yerken bize mi sordun
21 Yorumla- +1 yıl
O güncellemeni yediricem sana bekle sen.
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYoo öyle bir şey olamaz rahat ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir
04 Yorumla
Soran+1 yıl14000 TL fiyatı
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ve kaç kişiyle beraber oldun
Soran+1 yıl20 4 kişi
- +1 yıl
Yani sonuçta olabilir ya Mesela ben böyle bir sevgilim olsaydı seninle güzel takılalım sonra da bu ameliyatı yaptır Ben artık evlenmek istiyorum deseydi Ben yaptırdım ameliyattan
1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılbence evlilik saçma zaten en iyisi fb
00 Yorumla
+1 yılEvet evde kaldın
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım