- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik göreceli olduğu için, bedeninizin tüm güzellikleri buna dahildir. Düşünün bir kere , tüm kadınlar tek tip erkek yüzü, tek tip vücut tek tip organdan hoşlanıyor olsaydı bu mantıklı olur muydu? Sizler ve güzelliklerinizde bizim için aynı şekilde kimi büyük memelerden haz etmez kimi göbeği olan kadından, kimi tam tersi olur , kimi beli geniş kadını daha tahrik edici bulur. Bu sebeple belki az sayıda da olsa düz memeye pek ilgi duymayan erkek olabilir , "pek" diyorum çünkü hiç bir erkeğin hoslanmama durumu olmaz. Boş boğazlık edenler olur , küçücük taviz göstersen boş bogazlik edene bile , anında tüm hersey değişir ve koşarak gelir. Birde özel ilgi duyanlar hatta bunu içinde tutku olarak yaşatanlar var. Mesela biride benim , aşırı etkileyici geliyor bana adeta bir tutku , güzelliği , tatlılığı narinligi , sexiligi çekiciliği bende gerçekten çok farklı seyri ayrı sevmesi ayrı doyumsuz gelecek hisleri taşıyorum içimde. Mesela sutyen kullanırsın , ama sutyenin sadece kendi görüntüsü olduğunu farkettigim anda içinde küçücük ya da düz denebilecek bir görüntü olduğu anında aklıma düşer ve tahrik olurum aşırı etkilenirim. Mesela örnekteki görsel bile benim anlatımımdan daha belirgin 😉. Sona doğru gelirken , herseyden önce kesinlikle mutlu olmalısın ve bu şekilde olan güzelliklerin hastası olanlar var , olmayanlarlada işin olmasın. Senin için önemli olan kendinle barışık ve mutlu olman , emin ol bu güzelliklerin bir çok kişiyi heyecanlandırıyor, yüreğini hoplatiyor. Oksatirsan buyur gibi ifadelere aldırış ederek olmadık insanlarlada kesinlikle yaklaşım içine girme , hepsi kendine fırsat kolluyor , büyümez değil büyür ama bu diğer gelişimlere bağlı az bir değişim ile ve son olarak sakin büyütme opr. Düşünme en güzel halin en doğal halin. Bunu unutma. Ben onların gerçekten çok ama çok muhteşem olduklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin hepsi için cevap veremem, erkek ortamlarında asla bu tip konuları konuşan bir insan değilim. Kendi adıma cevap verecek olursam fit ama yuvarlak hatları beğeniyorum, göğüslerin de çok ufak olması zevkime hitap etmiyor.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler her türden hoşlanır o konuda çok belli etmezler sadece
Büyük olunca ilgi çekici ve azdırıcı etkileri olduğu doğrudur ama kişiye bağlı olarak değişir her şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Popoda seçiciyiz ama gogus oyle degil her cesit gogus ayri guzeldir.
Zaten poposu en guzel kilza rgenelde kucuk veya duz goguslu kizlar oluyor o yuzden de sanalari her zaman daha yuksek10 Yorumla
+1 yılErkeğe göre değişir biraz da fizik ile alakalı olabilir
Kimisine de yakışabilir
Bence yüz en önemlisi
Ama erkekler için genel olarak sanırım oldukça onemli bir konu00 YorumlaKüçük candır gerisi heyecan
Neyi varmış gayet güzel, yerlerde sarkmayacak sağa sola çarpmayacak vs.
00 Yorumla
+1 yılAşik oldugu biri varsa onu düşünmez bile. Ama normalde hoşlanmaz. Büyük olunca daha kadınsı olur çünkü
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum küçük memeli kadını. 75B en leziz olanı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim memem yoktu bile sevgilim emerek okşayarak büyüttü o yüzden sorun yapma fmmfmf
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Evet. Hoşumuza giden bir görsel sonuçta. Üstelik oynayabiliyorsun 😅
00 Yorumla
+1 yılSevdikten sonra ne memesinin boyutuyla ne vajinasının rengiyle ilgileniyorum keenks
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılİlgim dışında sevmem hiç düz olarak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Valla ne yalan söyleyeyim benim hoşuma gidiyor. 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıf insanlarda küçük oluyor kilolularda büyük şahsen ne çok büyük ne çok küçük ideali sevdiğimin memesi diyen erkek çıkar mı dkdkkxk
41 Yorumla- +1 yıl
75B meme en leziz olanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim aşırı hoşuma gidiyo. çok tatlı ve estetik geliyo minik göğüslü kızlar
00 Yorumla
+1 yılNe büyük ne küçük ortası iyidir ama değişiklik olsun diye küçük veya büyük te denenebilir
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen orta halli severim ne küçük ne büyük sarkık hiç sevmem
00 Yorumla
+1 yılErkekler bu kadar seçici değiller hayatim
34 Yorumla- +1 yıl
sen öyle san
- +1 yıl
Sanıyorum seçici olabilmek pek az erkeğin ulaşabildiği bir lükstür
- +1 yıl
her erkeğin ulaşması gereken bir lükstür. kendini geliştirmelidir erkek, yoksa erkekten sayılmaz. gelene razı olur
- +1 yıl
Kesinlikle.
ben anasına hastayım arabesk karı
02 Yorumla
Soran+1 yılAnasi guzel degil
+1 yılkadını bulsam önce bi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMemen mi küçük? Kadınsı duruyorsa sıkıntı yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİdeali sevdiğimin memesi 😍
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi tercihi vardır elbet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılböyle sevende var.
00 Yorumla
+1 yılDuz gogus bildigun duvari oksamak gibi
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu zayıf kizlar güzel oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel ben seviyorum
00 Yorumla Tahta sevmiyim en az 75 C olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanmaz. Göğüsler büyük olmalı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanır kalçası güzelse
00 Yorumla
+1 yılFarkli ozellik iyi ama
00 Yorumla
+1 yılYani çok etkileyici görünmüyor
00 YorumlaHoşlanmaz iri goguslu olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbüyütürüm ben onları 😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük ve dik süper olur tahta gibi olmamalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılresimdekiler düz değilki
00 Yorumla Kötü ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok itici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük meme candır...
00 Yorumla Hoşlanmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır kötü
00 YorumlaBen sevmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşekerpare
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen küçük severim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun neresi düz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani pek etkilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bayılırım
00 YorumlaGörmek gerek 😄
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıldik ve sert olması
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar