Cinsel Yaşam Oral seks sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Size yapılması/karşımızdakine yapılması Oral seks sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Yapmayı da yaptırmayı da çok severim 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. her iksinide severim... ama ellerimle açarak dilimle en derinlere inmeyi daha çok severim... çıldırtmak. istiyorum... 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tabi ki ama karşımdaki istemezse gonulsuzse zorlamam hiç bir sekilde onjnda içinden gelerek yapması lazim 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Sevilmez mi ya bence bi sanattır zevkle yapılması gerekiyor 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet çok severim, tabi hijyenik olduğu sürece 0 0 Yorumla
BeRa_BeRa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Eşim istemezse yapmasın ama ben yapmayı çok çok istiyorum 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Bana yapılması tabiki güzel ama ben yapmayı seviyorum zevk aldırmak daha hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Oral yapmayan kizla birlijte olmam kirmızı noktam bu 0 0 Yorumla
Doktorbirrüye Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İkisini de severim ama önce ben kadına yapıp ağzıma boşalsın sonra o bana yapsın isterim 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Her ikisinide severim oralsiz seks olmaz 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sulu sulu sevilmezmi yaaa dakikalarca hemde 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabikide, Peki sen? 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Kim sevmez ki? 0 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. İkisi de guzel. 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yapmayı daha çok severim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapmayı da yapılmasını da severim sen pekiPartnerin var mı yapıyor musunuz birbirinize 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yok ki biri yapalım ypatıralım :) 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yapmayı da severim yapılmasını da 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. SeverimYapmayı da yapılması da 0 0 Yorumla
tell-me-more Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Ben yapmayı tercih edenlerdenim 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Evət 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yapmak daha zevkli 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Evet severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Yapmayı da yaptırmayı da çok severim
her iksinide severim... ama ellerimle açarak dilimle en derinlere inmeyi daha çok severim... çıldırtmak. istiyorum...
Tabi ki ama karşımdaki istemezse gonulsuzse zorlamam hiç bir sekilde onjnda içinden gelerek yapması lazim
Sevilmez mi ya bence bi sanattır zevkle yapılması gerekiyor
Evet çok severim, tabi hijyenik olduğu sürece
Eşim istemezse yapmasın ama ben yapmayı çok çok istiyorum
Bana yapılması tabiki güzel ama ben yapmayı seviyorum zevk aldırmak daha hoşuma gidiyor
Kime yapmak istiyorsun her yaşta Erkeklerini yalar mısın
Oral yapmayan kizla birlijte olmam kirmızı noktam bu
Yaptırmayı severim. Yapmayi da keyfim gelirse
İkisini de severim ama önce ben kadına yapıp ağzıma boşalsın sonra o bana yapsın isterim
Ikisi de mide bulandırıcı hiç gerek yok
Her ikisinide severim oralsiz seks olmaz
Sulu sulu sevilmezmi yaaa dakikalarca hemde
Tabikide, Peki sen?
Kim sevmez ki?
Hiç yapmadım yapan olmadı 🙂
İkisi de guzel.
Yapmayı daha çok severim
Yapmayı da yapılmasını da severim sen peki
Partnerin var mı yapıyor musunuz birbirinize
Severim yapmasinida yaptirmayidaa cok hos
yok ki biri yapalım ypatıralım :)