Cinsel Yaşam Cinsellik bir dil olsaydı bu ne olurdu? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Seks yaparken hangi dili kullanirdiniz? Cinsellik bir dil olsaydı bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ispanyolca 1 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Sexting dili diye bir dil var. Herkesin başaramadığı bir şey bu. Hayal gücü sınırı olmayanların başarabildiği ve konuşabildiği bir dil. 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Özel hayat sırlarını paylaşamam , hic etik değil. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ah o dil varki o dil gözyaşı dökmeden rahatlamıyor 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Fransızca okurdu. Kibar gırtlaktan ve genizden konuşulan enteresan bir lisan. 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hiç birsey aklima gelmedi çunku yerine koyacak bir dil bulamadim 1 0 Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl vücut dili kitap gibi okuman gerekiyor kadını 1 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dünyanın en kaba dili olan almanca olurdu bnim icin galiba 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Argo küfürlü konuşmaları seviyorum. 1 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Vücut ve vücuttaki dili kullaniyoruz 1 0 Yorumla
KadinSevgilisı Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İnleme dil ve vücut dil’i 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabii ki vücut dili. 😂 1 0 Yorumla
osaka_exe Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl terim olarak Ingilizce en fazla uyan dil. 1 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kebdi dilimi kullaniyorum bana getiyor 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Almancaa 😁😁 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hepsi 1 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. İngilizce 1 0 Yorumla
ÖylesineBirMikki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Japonca 1 3 Yorumla osaka_exe +1 yıl Sansürden konuşamayız dayı Yorumla ÖylesineBirMikki +1 yıl Yametteeee Yorumla osaka_exe +1 yıl Ezbırçime Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Amrakça olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
ispanyolca
Sexting dili diye bir dil var. Herkesin başaramadığı bir şey bu. Hayal gücü sınırı olmayanların başarabildiği ve konuşabildiği bir dil.
Özel hayat sırlarını paylaşamam , hic etik değil.
Ah o dil varki o dil gözyaşı dökmeden rahatlamıyor
Fransızca okurdu. Kibar gırtlaktan ve genizden konuşulan enteresan bir lisan.
Hiç birsey aklima gelmedi çunku yerine koyacak bir dil bulamadim
vücut dili kitap gibi okuman gerekiyor kadını
Dünyanın en kaba dili olan almanca olurdu bnim icin galiba
Kendi dilimi kullanırdım.
Sert hard kaba bir dil olurdu
Argo küfürlü konuşmaları seviyorum.
Vücut ve vücuttaki dili kullaniyoruz
Argo, küfür, edepsizlik
İnleme dil ve vücut dil’i
Tüm diller yetersiz olurdu
Tabii ki vücut dili. 😂
kendi dilimi kullansam yeter
terim olarak Ingilizce en fazla uyan dil.
Argo ve küfür
Kebdi dilimi kullaniyorum bana getiyor
Almancaa 😁😁
Kendi dilimi bende
Dilimi işte
Kedi dili
Hepsi
Meyve isimleri
Fransızca
İngilizce
Türkçe
Kuş dili jdbfbdbdh