Yatakta evirip çevirmek için mi başka aklıma bir şey gelmiyor da yoksa uzun bacaklı kadınlar daha seksi bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. yatakta çok kolay oldukları için. şaka şaka. kadınların yüz de doksanı kısa boylu. uzun kız peşinde koşsak kısa boylular kahırdan iyice kısalırsınız. sizi düşündüğümüzden diyeceğim oda doğru olmayacak. gerçek şu erkeklerin uzun boylu bulma olasılığı az. kısa boylu kız sayısı daha çok olduğu için erkekler de vajina olsun da fark etmez tarzın da düşünün ce boy fark etmiyor. erkeğe yatacak kadın olsun boyun ne önemi var
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle duyunca daha da üzüldüm
Soran+1 yılHım anladım
Soran+1 yıltamam düskünüm zaten sorun yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok da kısa olmaması lazım. Yatakta çocukla seks yapan bir pedofilik gibi de hissetmemek lazım
012 Yorumla
Soran+1 yıl155 mesela çok mu kısa
- +1 yıl
155-160 zaten türk kadınının boy ortalaması. Benim söylediğim çok kısa 150'nin altı.
Soran+1 yılHe öyle de çok kısa evet
- +1 yıl
Ama 155-160 kadının da sekste başka avantajları var. Birçok pozisyonu rahatlıkla yapabiliyor. Özellikle de ayakta kucak pozisyonu ve ayakta 69
Soran+1 yılAyakta 69 çok zor değil mi ya p*rno gördüm bi ama zor yaptın mı hiç
- +1 yıl
Ayakta kucak çook yaptım. Ayakta 69 da birkaç defa.
Soran+1 yılNasıl tutabiliyon öyle
- +1 yıl
o da benim yeteneğim
:)
Soran+1 yılKolların kaslıysa
- +1 yıl
Kaslı olmakla güçlü olmak aynı şey değil. Kaslı olmayıp güçlü olmak da mümkün :)
Soran+1 yılBoyun kilon fazlaysa o zaman
- +1 yıl
177
+1 yılUmrumda değil ne sevdikleri gayet boyum 1.73 ve harika
24 Yorumla
Soran+1 yılBen de isterdim uzun olmak
- +1 yıl
Ama kısalar çirkin olmuyor herkes kendıne gore güzel
Soran+1 yılKıskanıyorum bacaklarınızı bizim pantolon bulmamız da zor göğsüme kadar çıkıyo pantolon ya
- +1 yıl
Harika benim eski sevgilim 178di unutamıyorum kızı varya
+1 yılBiraz sevimli gelebiliyor. Daha koruma içgüdüsü veriyor. Kucaklamak, tasimak korumak vb
012 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu erkeğe sarılmak çok güzel ya kalbini dinlemek falan
- +1 yıl
Kısa kızlar o yuzden sevimli oluyor. Onu kucaklayip taşırım. Sarıp sarmalarim vs ama aynı boyda bi kız oyle hissiyati oluşturması zor
Soran+1 yılEvet ya ben de aynı boyda istemezdim
- +1 yıl
Hmm senin boy kaç
Soran+1 yıl155
- +1 yıl
Lastikte pirelli kadında birelli.
Soran+1 yılYaaa smsmdmnd allah allah nerden buluyorsunuz böyle şeyleri
- +1 yıl
Kadinlar topukluyla vb halleder ama asıl üzülmesi gereken kısa erkekler
Soran+1 yılSenin kaç boyun
- +1 yıl
184.
Soran+1 yılMaşallah
- +1 yıl
🤗
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Uzun bacak ayakta domaltinca evet iyi ama yatakta kısa hatun
04 Yorumla
Soran+1 yılHımm öyle düşünmedim domalınca daha rahattır
- +1 yıl
Aynen ayakta duvara yaslayıp bide fena oluyor öyle domaltinca daha sert ve hızlı yapıyor insan uzun hatun olunca
Soran+1 yılHımm yani kısa için eğilmen lazım zor
- +1 yıl
Evet ama kısa hatunla da yatakta harika oluyor kucaga almak daha kolay
+1 yılBacaklarımı kadınlar dahi beğeniyo ne kısa kadını ya
01 Yorumla
Soran+1 yılŞanslısın
+1 yıltoplumda kısalar fazla. aslında uzun bacaklı kızlar daha güzel dediğin gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet manken gibi
- +1 yıl
öpülecek çok yeri oluyor
+1 yılKucakta ziplatmak daha kolay oluyor her pozisyona geliyor daha zevkli oluyor haliyle 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet kontrolü kolay olur taşıması kolay olur ayrıca ufak tefek olunca daha tatlı sevimli oluyorlar bebek gibi sevilesi 😍
0101 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızları nadir zaten uzun ya
Cevap sahibi+1 yılTüm kızlarla işim yok bi tane olsun yeter 😄
Soran+1 yılPeki ilk tanışmada boy soran erkek cinsellik düsünüyo mudur
Cevap sahibi+1 yılTüm erkekler cinsellik düşünüyordur 😄
Soran+1 yılHqhahahshs
Cevap sahibi+1 yılNiye düşünmesin mi 😄🤔
Soran+1 yılNe bileyim tanısma evresi ya utandım ya
Cevap sahibi+1 yılYani tabi hemen yaşamak uygun değil ama insanın aklına geliyor ister istemez canımız çekiyor çünkü
Soran+1 yılHayal ediyo musun peki tanıştığın kişiyi
Cevap sahibi+1 yılCinsel açıdan çekici geliyorsa evet ederim zaten çok istekli biriyim normalde ama dışardan hiç belli etmem
Soran+1 yılSes tonundan etkileniyosan kesin hayal eder misin
Cevap sahibi+1 yılGörmemiş mi olucam daha önce anlamadım sadece sesini mi duyucam 🤔
Soran+1 yılYüzünü görcen sesini de duycan
Cevap sahibi+1 yılBeğendiysem kesin hayal ederim yalan yok 😄 Zaten kolay kolay duramıyorum istek çok fazla
Soran+1 yılWhwjshshd iyi yap mastürbasyon bol bol
Cevap sahibi+1 yılValla önüme gelenle yaşamaktansa mastürbasyon daha iyi en azından pişmanlık yok geçmişim yok daha ne olsun 😄
Soran+1 yılKesinlikle ben de öyle yapıyorum peki tek mi yapıyosun yoksa sesli falan mı
Cevap sahibi+1 yılYok tekim tabi sesli hiç yapmadım 😄
Soran+1 yılSevgilinle yap daha güzel oluyo inlemesi duymak falan
Cevap sahibi+1 yılGüzel olacağına eminim de sevgilimle sesli yapıcak olsam gerçeğini de isterim muhtemelen 😄 Uzun süredir sevgili yapmıyorum zaten, takılmalık ilişkiler sevmiyorum fb falan bana göre değil
Soran+1 yılGerçeğini yapmıyodum ben yapmadım da sesliye alıstım ne bilim
Cevap sahibi+1 yılDüzenli yapıyo musun yoksa sadece sevgilin olunca falan mı gerçi şimdi var mı onuda bilmiyorum
Soran+1 yılSevgilim olmadan da yapmaya basladım ama ben bosalmıyorum karşımaki bosalıyo sadece
Cevap sahibi+1 yılSen boşalmıyosan niye yapıyosun ki zevk alıyo musun öyle
Soran+1 yılKarşımdakinin inlemesi zevk veriyor ıslanıyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılZevk alıyosan sorun yok 😄 Peki cinsel ilişkiye bakış açın nedir evlenince mi düşünüyosun yapmaya değer biriyle mi karşılaşmadın
Soran+1 yılEvlenince istiyorum çünkü günah evlenmeden yoksa yapmak isteyen çok benle hala da teklif alırım
Cevap sahibi+1 yılAlırsın tabi ben o kadar rahat ve sapık olsam burdan bile teklif ederdim sana 😄 Bende evlenince düşünüyorum ya ya da kesin evlenirim diye düşündüğüm biriyle olur oda isterse
Soran+1 yılSıkıntı bence evlenmeden oldu bişey oldu ki ayrıldın pişman olmaz mısın
Cevap sahibi+1 yılOlurum tabi hem ilerde hayatıma girecek kişi bakire olursa onada haksızlık olur ve sırf ben bakir değilim diye sevdiğim aşık olduğum kişi beni istemezse yıkılırım
Soran+1 yılEvet öyle reddettiğim çok oldu
Soran+1 yılAma kızlığımı kendim bozdum onu söylüyorum sorun olur mu acaba
Cevap sahibi+1 yılBana mı sorun olur mu anlamadım 🤔 Bunu reel sevgilin olursa ilişki ciddileşmeden söyleme bence yoksa zaten bakire değilsin bişey olmaz yapalım falan diye sevgini kullanıp yararlanmaya çalışabilir
Soran+1 yılNişanlanınca mı söyleyim peki
Soran+1 yılBelki zar yırtılmamıs istiyodur diye erkenden söylüyorum ne bileyim bi de suyla bozduğuma inanmayanlar oluyo
Cevap sahibi+1 yılOda olabilir veya ciddileşince işte hani belli olur zaten karşıdakinin niyetide senin niyetinde. Evlilik düşünüyorsanız al karşına konuş zaten karşılıklı güven kazanıldıktan sonra inanmama durumu olmaz
Cevap sahibi+1 yılErkenden söylersen cinsellik isteyebilir işte bence ilişki ciddileşene kadar söylememek en mantıklısı sonuçta kimseyi kandırmıyosun sadece tedbir alıyosun
Soran+1 yılHer erkek ister mi peki bozulmuş kızla evlenmeden
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz istese de belki belli etmez bilemiyorum detaylı düşünmek lazım. Kendi adıma konuşmam gerekirse seninle sevgili olsak ve sen evlenmeden olmaz desen saygı duyar beklerim bunu sorun etmem ve ilişkimiz ciddileşmeye başladığında seni kullanmadığımdan duygularımdan emin olduğunda beni karşına alıp bak böyle böyle bi durum var kendim bozdum kız değilim kimseyle de yapmadım falan desen ben sorun etmezdim seviyorum sonuçta bi önem arz etmezdi benim için ama başkasını bilemem bazıları bakir olmadığı halde takıntılı oluyor bakire diye onlarda yobaz zaten hepsine ayrı ayrı küfür etmekle uğraşamam ama ettim say sen 😄
Soran+1 yılSorun eden adamla evlenmem zaten ya gelenekler var ya gerdek gecesinde kumaşta kan göstermek falan evlenceğim adamın hangi kültürden olduğunu da bilmem lazım böyle kültürleri de varsa sıkıntı
Soran+1 yılEvet çok var öyle sırf bozmak için istiyorlar
Cevap sahibi+1 yılÖyle kültürün a... k... Kusura bakmada 😂 Ben kendi özelimi kendi mahremimi niye başkasıyla paylaşıyorum aq kime ne bundan
Cevap sahibi+1 yılBunlar yobazın bayrak taşıyanı zaten
Soran+1 yılBenim ailem öyle mesela ne bileyim babannem görmek istemiş annemin kanını
Soran+1 yılBenden kan akmazsa şimdi döve döve babamın evine yollarlar herhalde ahshshdhd
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki bizde öyle kimse yok 😄 Eşinden bişey isteyen bekleyen var mı peki
Cevap sahibi+1 yılHayırdır kim dövüp yolluyor öyle şey mi olur
Soran+1 yılBakire çıkmayınca baba evine yolluyolarmış
Soran+1 yılBabam mesela düğünü karşı taraf yapsın bütün masraflarını karsılıcak diyo ben evde kalırım bence ya
Cevap sahibi+1 yılTamamda başta konuşucaksın işte önce karşındaki insanı bi tanı adam gibi düzgün biriyse o zaman bakire olmadığını neden olmadığını anlatırsın anlayışla karşılar böyle sorunlar yaşanmaz zaten ama sen gidip bahsettiğin gibi yobazla evlenirsen hayatın mahvolur zaten
Soran+1 yılEvet anlatırım zaten en ince detayına kadar da annem bile inanmıyo bana suyla bozulmaz git kontrol ettir diyor
Cevap sahibi+1 yılSen düğün istemiyorum de sorun çözülür 😄 Bu devirde düğüne harcanacak parayla neler neler yapılır zaten çokta mantıklı değil aslında ama kız isterse mecbur yapılır
Soran+1 yıl1 kere yapılıyo aslında gelinlik giymek isterdim ilk dans falan hoş değil mi
Cevap sahibi+1 yılBelki bozulmamıştır 😄 Bozulduktan sonra hiç elini veya başka bişey soktun mu içine nasıl olsa bozuldu diye
Soran+1 yılSoktum kaç kez evet elimi ama dar belki penis girince genişleyince yine kanar mı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa hoş tabi ama biraz maliyetli 😄 Yinede sevdiğim kız mutlu olucaksa yaparım paradan daha önemli
Cevap sahibi+1 yılPeki elini sokunca hiç kanadı mı
Soran+1 yılDüğün albümüne de bakmak güzel oluyor anı kalırdı
Soran+1 yılKanamadı hiç ama ben tazyikli suyla yaptım öyle 2 kez kanadı bi 13ümde bi 18imde baya sert suydu regl de değildim
Soran+1 yılDeğilim sivaslı falan
Cevap sahibi+1 yılYuh 13ünde bide 😄 Ne azgınmışsın sende
Cevap sahibi+1 yılAnladık düğün yapıcaz tamam 😄
Soran+1 yılEvet öyle oldu pişman da olmustum ama hep suyla yaptığım için alıştım
Cevap sahibi+1 yılBu arada gizliden çıkayım mı okuyanlar oluyormuş çok detaya girdik 😄
Soran+1 yılBişey olmaz silerim soruyu
Cevap sahibi+1 yılOlan olmuş yaşında küçükmüş takma kafana zaten kendin yapıyosun başkalarına vermiyorsun ki önemli olan bu
Soran+1 yılAynen o yüzden içim rahat
Cevap sahibi+1 yılEşin şanslı biri olucak ama orası kesin 😄 Doyurursun sen adamı her türlü ama önemli olan onun seni doyurması bu durumda
Soran+1 yılValla ben tartısınca soğuyorum en ufak şeyde bitiriyorum evlenince de öyle olur bence şanslı değil
Soran+1 yılO da zor doyurur benim bosalmam 3 saat sürüyor elimle
Cevap sahibi+1 yılAnlayışlı biri olursa tartışma olmaz bence 🤔 Ya da tartışırken birden dudaklarına yapışsa o sinir ve öfke şehvet ve tutkuya dönse fena mı olur 😄
Soran+1 yılSinirliyken yapmasını isterdim evet yatakta ayrı ayrı uyumaktansa
Cevap sahibi+1 yılDoymaman bana göre daha iyi aslında ama tabi eşin için nasıl olacak bilemem 😄
Cevap sahibi+1 yılOf bende isterim onu ya kavga tartışma olsa bile gece yatağa birlikte girilicek iş bitince sarılıp uyunacak sabahta öpüp koklayarak uyandırlıcak 😄
Soran+1 yılKeşke
Cevap sahibi+1 yılÇok umutsuz gibisin imkansızmış gibi keşke dedin 😄
Soran+1 yılİmkansız çünkü
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılStandartlarım yüksek çünkü
Cevap sahibi+1 yılYani? Ne kadar imkansız ne kadar yüksek ki 😄
Soran+1 yılAtanmış memur olması lazım parası arabası olcak falan uzun boylu yakışıklı kaslı olsa daha iyi gözlüklü falan smdmdmf
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımak güzeldi görüşmek üzere 🙏😄😄
Cevap sahibi+1 yılŞaka şaka 😄😄
Soran+1 yılHahahahsd
Cevap sahibi+1 yılPara olmadan zaten ilişki olmaz evlilik olmaz bu devirde o ayrı konuda uzun boylu kaslı yakışıklı gözlüklü baya azaltıyor olasılıkları 😄
Soran+1 yılAynen ya ama her sabah yüzünü göreceğim için önemli benim için
Cevap sahibi+1 yılYa tipsiz olmasın zatende uzun boyu bilemedim bide kas problem olmaz sonradan da yapılır ama boy uzatılmaz 😄
Cevap sahibi+1 yılBide tüm bunların yanında seni her gün doyurması lazım onuda unutmayalım çok önemli 😄
Soran+1 yılKaç ki boyun
Soran+1 yılBen isteksiz erkek görmedim erken bosalmasın yeter en az yarım saat yapmalı
Cevap sahibi+1 yılUzun istiyorsan boyum seni kesmez bence 😄 Her erkekte vardırda bazıları haftada bir ister bazıları iki üç bazıları her gün ama erken boşalma sorunu var dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yılYarım saatten fazla olsa bıktırır mı peki 😄
Soran+1 yıl2 3 saat olunca ben sıkılıyorum çünkü 3 saat sürüyor elimle daha da zevk almıyom öyle bosalamıyorum bırakamıyorum yarım saatle 1 saat arası iyi bence
Soran+1 yılBırakıyorum dicektim
Cevap sahibi+1 yılPeki yarım saat 1 saat arası sürse aradan 5-10 dk geçince tekrar istese reddeder miydin
Soran+1 yılReddetmem daha güzel öyle üst üste
Cevap sahibi+1 yılOfff ya senin gibi eşim olur umarım 😍
Soran+1 yılAmin bulursun inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sende bulursun istediğin gibi birini
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks icin bide kisa boylu kizdan cok ne var ulkede?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. bak bak boyunu öne çıkarmak için ters psikoloji kullanmış. başarılı yöntem
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece merak ediyorum kısayım diye sevmeyen erkek olmadı ama uzunlar çekici daha çok
Soran+1 yılYoo yaşamadım hiç
+1 yılKısa boylu kızlar daha çok hoşuma gidiyor bende bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle seni düşündüğün gibi harika oluyorlar
012 Yorumla
Soran+1 yılİlk tanışmada boy soran erkek cinsellik düşünüyo mudur
- +1 yıl
Yani bu soruyu da bu ortaya çıkmaz Kaç yaşındasın ve Senin boyun kaç
Soran+1 yılKısa boylu daha iyi diyolar çünkü sorduklarında öyle düsünüyoladır bence
Soran+1 yıl155im 23 yaş
- +1 yıl
Yani konu nasıl açılıyor nerede soruyorlar nerede tanışıyorsunuz bunlar önemli Belki de hani karşısındakini tanımak için soruyordur yani seks için önemli bir şey sadece boy değil ki boyun kısa olması pozisyon açısından çok daha iyi daha önce sevgililerin olduğunu Peki seks yaptın mı
Soran+1 yılYapmadım evlenmeden önce düşünmüyorum sanaldan tanıstım hep bu zamana kadar boyumu söylediğimde kısa daha iyi diyolar o yüzden sordum
- +1 yıl
Ihanet Bu konuyla ilgili diyorlardır kısa daha iyi diye hem daha genç durur her zaman daha hareketlidir ve sekse de ne pozisyona gelir Ama tabi karşı tarafa sormak lazım herkes aynı anlamda kullanmayabilir Neden böyle düşünüyorsun diye
Soran+1 yılBen çok yavaşım ama yürürken konusurken hareketsizim yani
- +1 yıl
Çok mu kşlolsın
Soran+1 yılZayıfken de hareketsizdim böyle büyüdüm yani ama su an 60 kiloyum evet kilolu
- +1 yıl
Bence spor yapmalı ve kilo vermelisin ve hareketli olmazsın Ne iş yapıyorsun bu arada
Soran+1 yılÖğrenciyim de nasıl spor yapcağımı bilmiyorum mat almam lazım eve
+1 yılYok kucaga alıp aya fırlatcam ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılAjaahshdhd Allah allah
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKucaklamak taşımak kolay oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun bacaklı da kaldırılmaz mı ya
- +1 yıl
Zayıfsa olur
- +1 yıl
Sen kaç kilosun?
Soran+1 yıl60 ama boyum kısa
Valla benim boyum 198 ben bulamadım henüz
028 Yorumla
Soran+1 yılKısa mı arıyon
Soran+1 yılQhahahwhwhwh evet
Soran+1 yıl155
Soran+1 yılSen nasıl uzattın boyu öyle genetik mi
Soran+1 yılNe o detaylı anlatsana
Soran+1 yılAnlatt ya ucundan internette falan yazmaz mı bu
Soran+1 yılHadi ya ee kaç yaşından sonra işe yaradı bu yoksa 18inden önce falan mı yaptın erkekler daha somradan uzuyo şanslısın o yüzden
Soran+1 yılİngilizcesi de hanma mı?
Soran+1 yılAtmazsın sen dimi wjwhhs
Soran+1 yılOha yaa 🤧😭
Soran+1 yılAmeliyatsız uzamak mümkün yani öyle mi
Soran+1 yılBen bu yöntemi denesem uzar mıyım boyum 18imde durdu benim çünkü kadınların duruyo 18inde
Soran+1 yıl155 onu denesem ne kadar uzarım ki
Soran+1 yıl23üm
Soran+1 yılHımm ufaktan anlatsan olmuyo mu ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin çoğu kısa olduğu için olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAuwjahshah
- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBence de at gibi kız daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYemekte kimyon yatakta minyon:)
06 Yorumla
Soran+1 yılKucakta falan güzel durduğu için mi
Cevap sahibi+1 yılEvet ve kolay yatağa taşınabilir olduğu için
Soran+1 yılDaha ilk tanısmada cinsellik düşünülüyo o zaman boy sorulduğunda dimi
Cevap sahibi+1 yılİlkte değilde ama hafif bi alt yapısı vardır boyu sormanın çünkü yatakta daha iyi olurlar
Soran+1 yılBence düşünüyorlardır yq
Cevap sahibi+1 yılHer erkek düşünür kucağa güzel yakıştıkları için
+1 yılSevmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç olmalı boyu
- +1 yıl
168 falan
Soran+1 yılSenin kaç
- +1 yıl
189
Soran+1 yılMaşallah
- +1 yıl
Eyvallah
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen o yüzden
06 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu sevmiyon mu
- +1 yıl
Yoo seviyorum ama genel olarak dediğine katılıyorum ama senin boyun uzun sanırım
Soran+1 yılYoo kısa
- +1 yıl
Minyon hatun heryere sığar
Soran+1 yılKiloluysa sığmaz sussudhsd
- +1 yıl
Ahaha sığar sığar yer olsun yeter ki
+1 yılYatakta daha seksi geliyo bana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılEvetyatakda evirip çevirmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatak işi
010 Yorumla
Soran+1 yılUzun boy çekici gelmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılGeliyor
Soran+1 yılHangisi daha iyi
Cevap sahibi+1 yılUzunu sokakta kısası yatakta o kadarrr
Soran+1 yılAajajsjsush hangisiyle evlenirsin diye sorsam
Cevap sahibi+1 yılUzun
Soran+1 yılYatağa nasıl gircen uzunla
Cevap sahibi+1 yılBacım boy kilo oranı hangi pozisyona yatkın ise onu kullanacan
Soran+1 yılAhahshdhd tamam bol bol domaltırsın sen o zaman
Cevap sahibi+1 yılSende işi biliyon bacım.🤣🤣
+1 yılSenin vücut nasıl
02 Yorumla
Soran+1 yılKiloluyuz ya 155 boy 60 kilo
- +1 yıl
İyi bence biliyor muusun
+1 yılAynen öyle
08 Yorumla
Soran+1 yılUzun boylu peki sevmiyon mu
- +1 yıl
Severim
Soran+1 yılHangisiyle evlenirdin
- +1 yıl
Hangisi yatakta daha iyiyse bir dedigimi iki etmez beni çok severse onla
Soran+1 yılHımm sadık kadın seviyorsun anladım
- +1 yıl
Sadık ve erkeğine her şeyini veren kadını evet
Soran+1 yılErkek de ilgi vercek ama
- +1 yıl
İlgim kalbim bedenim her şeyimi veririm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen nasılsın
08 Yorumla
Soran+1 yıl155 boy🤧
Cevap sahibi+1 yılBücür 😂
Soran+1 yılSen kaçsın
Cevap sahibi+1 yıl190 😏
Soran+1 yılYuh nasıl uzadın
Cevap sahibi+1 yılHer yerim uzun benim 😝
Soran+1 yılGenetik mi
Cevap sahibi+1 yılEvet. Boyun kadar yerlerim var 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılSendemi minyonsun
094 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç peki
Soran+1 yıl23 boyun kaç
Cevap sahibi+1 yıl175 nerelisin
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılFiziğin nasıl peki
Soran+1 yılKiloluyum ya 155 boy 60 kilo
Cevap sahibi+1 yılYok be çok fazla kiloluda değilsin
Soran+1 yılGöbek var
Cevap sahibi+1 yılBalık etlimisin peki
Soran+1 yılBacağım kalın ama ben kilolu sıfatına giriyom bence göbek olduğu için
Cevap sahibi+1 yılBence sen abartıyosun
Cevap sahibi+1 yılBence çok se. sy bi vücut var sende
Soran+1 yılBacaklarımı seviyorum popom da büyük ama şu göbek gitse iyi olcak kısa da sevmiyorum kendimi dışarda hep kalın topuk giyerim
Cevap sahibi+1 yılHm göğüsler kaç beden peki
Soran+1 yılKilo alınca onlar da büyüdü 80b vardır su an
Cevap sahibi+1 yılOhooo fizik resmen yıkılıyo o kadarcık göbekte tuzu bineri olsun yani
Soran+1 yılHayır be ben çok kıskanıyorum uzun boyluları daha seksi
Cevap sahibi+1 yılUzun zayıf olacağına seni tercih ederim ben
Soran+1 yılManken gibi seksi gelmiyo mu sana
Cevap sahibi+1 yılHayır tabikide bana senin fiziğin daha hoş geliyo
Soran+1 yılHımm evlenmeden yaşar mısın peki
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi biri karşıma çıkarsa dayanamam heralde yaşarım
Cevap sahibi+1 yılNeden sustun ya
Cevap sahibi+1 yılBi bakarmısın
Soran+1 yılBen evlenmeden istemem ya
Cevap sahibi+1 yılTamam zaten bende yapmadım ama yani kızların cilvesi helede senin gibi fiziği olduğunu düşünürsek karşı koymak imkansız bir hal oluyo
Soran+1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi+1 yılYa foto atılsa konu hakkında bi resim atcamda olmuyor maalesef
Cevap sahibi+1 yıl22
Soran+1 yılBüyüğüm senden ztn olmaz
Cevap sahibi+1 yılNeden olmuyo ya
Soran+1 yılKendimden büyük isterim 3 4 yaş
Cevap sahibi+1 yılBi eklermisin beni kobuşalım bu konuyu
Cevap sahibi+1 yılLütfen
Cevap sahibi+1 yılBu yaş konusuna çok takıldım şu an bak
Cevap sahibi+1 yılSakıncası yoksa bu kriterinin sebebini bilmek istiyoeum
Soran+1 yılGözümde ergen geliyo olgun erkek daha çekici
Cevap sahibi+1 yılOlgunluk kavramını yaşa bağlamanı yanlış buluyorum
Cevap sahibi+1 yılOlgunluk yaşanmışlıkla ilgili bir şey bence
Soran+1 yılKendimden küçük erkeği niye isteyim ya
Cevap sahibi+1 yılYa isteyip istememek senin meselen ben bunu söylemiyorum inşallah istediğin kişiyi bulur mutlu olursun ama karşındaki kişiyi yaşa göre yargılama bence mesela sen şimdi diyosun 3 4 yaş büyük olsun oda sana derse benden küçük birini niye isteyeyim ne yapcaksın
Soran+1 yılSaçma o zaman konusmaz bastan benle
Cevap sahibi+1 yılNeden kızdın ya sivaslımıdın diyince
Cevap sahibi+1 yıl👀
Soran+1 yılYobaz değilim çünkü
Cevap sahibi+1 yılYobazlıkla alakadı nedir bu durumun
Soran+1 yılÖn yargılı bi şekilde sivaslı mısın diyince anlasılıyo zaten
Cevap sahibi+1 yılNeyse ne artık seni alan erkek cidden çok şanslı olacak
Soran+1 yılAyrılırım ben en ufak şeyde bence şanslı değil
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılı olarak söylemedim sadece bu anlattığın kanlı çarşaf felan mevzusunu daha önxe sık bi şekilde sivasta olduğunu duymuştum onun iöin söyledim
Soran+1 yılTürkiyenin her yerinde var ben batıda yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılZaten en ufak şeyde ayrıldığını düşünürsek evlilik yoluna girdiğinde evlenen kadar anlaşabilirsen ondan sonrasıda devam eder gibi
Soran+1 yılBoşarım en ufak şeyde
Cevap sahibi+1 yılWalla senin gibi birini bulan kişi kaybetmemek için herşeyi yapmalı
Soran+1 yılÖyle biri yok
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı bu işler nasip kısmet öyle dersin bi gğn birine tutulursun bırakamzsın
Soran+1 yılHayırlısı ama sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYani belliki libidon yüksek senin gibi bi libidoya sahip erkek hertürlü mutlu eder seni
Soran+1 yılEvliliğin yüzde 90ı cinsellik zaten doyurmazsan adamı gider
Cevap sahibi+1 yılWalla sen doyurursunda o seni doyurabilecekmi
Soran+1 yılBeni boşaltan erkek olmadı doyuramaz
Cevap sahibi+1 yılBoşaltan erkek olmadı derken daha önce yaptınmı
Soran+1 yılSanal sesli yaptım
Cevap sahibi+1 yılSanal la reel arasında dağlar kadar fark olcak ama
Soran+1 yılSen yaşamışsın herhalde
Cevap sahibi+1 yılYaşamadım ama sanal la reel i bir tutamazsın
Soran+1 yılSevgilim bile boşaltamadı bu bi sorun bence
Cevap sahibi+1 yılKız o nasıl standar ülkeyi eledin tek seferde
Soran+1 yılAhhahss yabancıyla evlencm o zaman
Cevap sahibi+1 yılYani sevgilin de olsa sanaldan ne kadar hazza getirebilirki
Cevap sahibi+1 yılSen sadece sanal seslimi yapıyon
Soran+1 yılBen sanal da olsa çok bosalttım ama bosaltılmadım hiç
Cevap sahibi+1 yılNe sıklıkla sanal yapıyon
Soran+1 yılHoşlandığım kişiyle sadece o da isterse
Cevap sahibi+1 yılEe tamam işte hoşlandığın biri varmış onla evlilik düşünmüyomusun
Soran+1 yılDüşünmüyorum soğuyorum hemen su an hoslandığım biri yok
Cevap sahibi+1 yılCinsellik konusu olduktan sonramı soğuyosun
Soran+1 yılYok cinsellik daha da bağlar ben sadece tartısma olunca soğuyorum ben uzaklasıyorum bir de ilgi göstermezse
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi birini bulup ilgi göstermeyen erkekde ne bilim yani
Soran+1 yılÖyle oluyo ilgisizlikten bıraktım sen de çok ilgi istiyosun diyolar
Cevap sahibi+1 yılBence hakediyosun ilgiyi
Cevap sahibi+1 yılYa düşünüyorum bi erkek sana doyamaz warya
Soran+1 yılDaha bulamadım öyle seven erkek
Cevap sahibi+1 yılBen seni bulsam bağımlın olurum
Soran+1 yılÇok ilgi de iyi değil her saat görüntülü arıyodu daraldığım için engelledim
Cevap sahibi+1 yılHer saat aramak için işsiz olmak gerek
Soran+1 yılSürekli mesajlaşmak isterim ama her saat görüntülü sıkıyor insanı belki üstüm müsait değil saçım başım
Cevap sahibi+1 yılYani mantıken işi olan bi isnan 8 - 5 arası iş yeinde görüntlü konuşacak ortam bulamaz mesaj hertürlü atılır onun dışında akşam eve gelir istersenin o ara biraz görüntülü konuşulur sonra bi sanal yapar rahat rahat uyuyrsunuz
Soran+1 yılAynen o dediğim öğrenciydi bos olduğu için arıyodu neyse
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama eklermisin beni ya normal sohbet muhabbet için cidden sarıyo muhabbetin
Cevap sahibi+1 yılAh be buranın görüldü yemesi de böyel oluyo demkki
Cevap sahibi+1 yılHeyoooo
Cevap sahibi+1 yılKeşke konuşsan be
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası