Cinsel Yaşam Her gün azıyorum, bu normal mi? Nisaonatt21 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Gerçekten bu normal mi çok fazla azmak normal mi? Her gün azıyorum, bu normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Nisa m. lmısın nisaaaaa.. Abin psikolog zaten git bi gözük nerih e.. Bu hallerin normal degil senin Bune kızım her gün hergün i. renç sorular soruyosun... Hani söz vermiştin? Bir daha yapmayacagına? 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dönem dönem olabilir. Ergenlikten beri her gün olmadığına göre... dönem dönem olur sonra geçer canını sıkma 1 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% +1 yıl Merhaba ben de senin durumdayım ama ben hiç ilişkiye girmedim kendimi eşime saklıyorum her gün mastürbasyon yaparak idare ediyorum 0 0 Yorumla
Efenizz19 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bende hergün azıyorum cünkü 3 aydır ilişkim olmadı insan bir süre yapmayınca otomatik olarak yüksek oluyor bir dönem 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Normal ilişkin olmadığı için yokluktan olur bende öyleyim 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Olabilir. Zaten günde en az 1 kere cniselliği düşünmek gayet normal bir durum. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Saglam bir rahatlama olmuyor demekki mastta kesmiyor artik 0 0 Yorumla
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Felaket bir şey Allah kurtarsın gel bakalım ne yapabiliriz bir bakalim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl normal mi bilmiyom ama bende her sabah uyandığımda dim dik her gece uyumadan gene dimdik oluyorr 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Şu işi halledelim bende fenayım 0 1 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Napiyorsun şu an Yorumla
YakışıklıOglan27 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Artık evlenme vaktin gelmis bence. 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Gel ateşimiz bir olsun yakalım her yeri 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Eğer bir uğraşın Yoksa hep evde isen normal 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Normal yani yok onda bsy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazı zamanlar biraz fazla olurEvet 0 2 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Hangi zamanlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oyalanacak başka bir şey bulamadım insan mesela hormonal bir şey Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. buda vermiyo milleti azdırıyo boş boş 😂😂 0 2 Yorumla buzz_prensesiii02 +1 yıl Valla ya devamlı aynı paylaşımlar bıktık 😅😅😅 skin şu kasarı da rahatlasın artık 😅😅😅 Yorumla zirkonn +1 yıl @buzz_prensesiii02 valla billa yaaa bi bitmediler mmmkkk 😂😂 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tabiki normal hormonların full çalışıyor 0 1 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Ama hiç duramıyorum başladığım zamanda Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Normal tabi istiyor insam 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Azmamak anormal 0 4 Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Oda doğru Yorumla naloxann +1 yıl Cinsellik sadece zevk değil, ihtiyaçtır, yemek içmek gibi doğal bir ihtiyaç hemde. Bunu istemek neden yanlış olsunki Yorumla Nisaonatt21 +1 yıl Vallahi doğru Yorumla naloxann +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Nisa m. lmısın nisaaaaa.. Abin psikolog zaten git bi gözük nerih e.. Bu hallerin normal degil senin Bune kızım her gün hergün i. renç sorular soruyosun... Hani söz vermiştin? Bir daha yapmayacagına?
Dönem dönem olabilir. Ergenlikten beri her gün olmadığına göre... dönem dönem olur sonra geçer canını sıkma
Merhaba ben de senin durumdayım ama ben hiç ilişkiye girmedim kendimi eşime saklıyorum her gün mastürbasyon yaparak idare ediyorum
Bende hergün azıyorum cünkü 3 aydır ilişkim olmadı insan bir süre yapmayınca otomatik olarak yüksek oluyor bir dönem
Normal ilişkin olmadığı için yokluktan olur bende öyleyim
Olabilir. Zaten günde en az 1 kere cniselliği düşünmek gayet normal bir durum.
Saglam bir rahatlama olmuyor demekki mastta kesmiyor artik
Felaket bir şey Allah kurtarsın gel bakalım ne yapabiliriz bir bakalim
normal mi bilmiyom ama bende her sabah uyandığımda dim dik her gece uyumadan gene dimdik oluyorr
Bende öyleyim her dakika hatta ama tutuyorum kendimi
Adam gibi bir kere koydursan arkalı önlü rahatlarsın
Şu işi halledelim bende fenayım
Napiyorsun şu an
Normal
Artık evlenme vaktin gelmis bence.
Vaktin gelmiş ondandır.
Gel ateşimiz bir olsun yakalım her yeri
Belli dönemlerde oluyor normal
Eğer bir uğraşın Yoksa hep evde isen normal
Evdesin değil mi genellikle
Hepimiz ayniyiz sadece sen degilsin ki
Normal yani yok onda bsy
Bazı zamanlar biraz fazla olur
Evet
Hangi zamanlar
Oyalanacak başka bir şey bulamadım insan mesela hormonal bir şey
buda vermiyo milleti azdırıyo boş boş 😂😂
Valla ya devamlı aynı paylaşımlar bıktık 😅😅😅 skin şu kasarı da rahatlasın artık 😅😅😅
@buzz_prensesiii02 valla billa yaaa bi bitmediler mmmkkk 😂😂
Tabiki normal hormonların full çalışıyor
Ama hiç duramıyorum başladığım zamanda
Ben de yani gayet normal
Ben nerdeyse 7/24 kalkık geziyorum :D
Normal tabi istiyor insam
Azmamak anormal
Oda doğru
Cinsellik sadece zevk değil, ihtiyaçtır, yemek içmek gibi doğal bir ihtiyaç hemde. Bunu istemek neden yanlış olsunki
Vallahi doğru
☺️☺️
Normal bende öyleyim
bul birini
Azgınlığını gideremiyosan normaldir
Normal
Degil
Ver birisine rahatla
Normaldir 🙄
Bakirelikten
Bende şimdi azgınım
Neye kanka