Erkek arkadaşım dediğim şahıs kalbimi çok kırdı. Çok üzgünüm. Bıktım ya sürekli beni böyle bu attığım konuşmada ki gibi hayal ediyor rahatsız olduğum da belli baskı altında gibi hissediyorum kendimi , seviyormuş beni dediğine göre fotoğraf istiyor dekolteli filan yok seni şöyle yapmak istiyorum yok böyle yapmak istiyorum. Bu nasıl sevgi? cinsel muhabbet , sevgililik filan ikisi aynı anda olabilirmiş ne varmış bunda aynı anda sevip aynı anda arzu duymak normalmiş. Tamam normal olsun da önce o sevgiyi kazan yani iki lafından biri bu olmasın. Az önce çok kötü kavga ettik. Anlayışlı olmasını istiyorum cinsel muhabbet açık açık yapsın istemiyorum. Ona şu sözleri söyledim bana karşı sevgi hissettiğini düşünmiyorum nedense şehvet hissediyorsun bana karşı dedim. Çıldırdı. İkisi bir arada olamaz mıymış. 26 yaşında olup cinsel hayatının olmaması saçmaymış hemde sevgilisi varken… Ben onu neyle suçluyormuşum o zaman o sığ biri miymiş o ne demek istiyormuşum o sapık mıymış. Ne yapsınmış konuşmasın mıymış , uygunsuz videolar mı izlesinmiş , başkasının kızına bakıp mı ihtiyacını gidersinmiş. Nasıl böyle konuşuyorsun kendine gel , o…. kadınlar gibi hissediyorum sayende dedim. O da daha da sinirlendi. Boş yapma iğrenç iğrenç konuşma dedi. Bende terbiyesizlik etme dedim. Terbiyesiz dedi sonra bana. Aşırı üzüldüm anlatamam yani. Bunu nasıl kafanda tabulaştırdıysan sende bu konuda anlayışlı değilsin bende dedi. sert sert konuştu uyuycam geçenki gibi uykusuz kalmak istemiyorum dedi kapattı. Sabahtan beri sinirden elim ayağım titriyo. Ben birinin kalbini kırsam sabaha kadar uyuyamam ya dedim ağladım sonra iyi geceler dedim kapattım. Bundan sonra ne yapacağımı inanın bilmiyorum.
Şimdi burada onlarca boş ve ahmakça yorum gelecek. Hiçbirine aldırış etme. Kendini hazır hissetmediğin, kabul etmediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin! Mecbur değilsin. Unutma, sakın. Seni mecbur hissettirmelerine izin verme. Kendini değişik ve uzaylı gibi hissettirmelerine hiç izin verme. Evet insanlar cinsellik isteyebilir, evet sevgiliyle cinsellik yaşanabilir ama iki tarafın da rızası olursa! Bu kadar basit. Bu konu kesinlikle yoruma kapalı.
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hazır hissetmiyorum kendimi asla olmaz demiyorum anlayış bekliyorum cinsel konuşmalar istemiyorum. Bu şekilde konuşması aşırı üzdü ama sanırım her işte bir hayır vardır ne diyeyim
Katılıyorum pembeliye. Zorunda hissetme içinden gelmeyeni de yapma zaten arkadaş farkında olsa bir anda kesse bu sohbetleri daha iyi, düşünceli normal davransa zaten sevgilisi kendisi isteyecek belki de yakınlaşacak ama işte sürekli talep edilmesi hoş hissettirmiyor.
Ya istemediğim halde bu konuşmalardan hoşlanmıyorum sürekli yok seni şöyle yaparım her köşede yok seni böyle yaparım köşede. Bir yere kadar tamam diyorum hadi ama kaba kaba hoyrat hoyrat seni s… istiyorum derse sinirlenirim.
Bu çok normal bu derece olduğunu düşünmemiştim. Bu tür söylemler yani konusu açılır Bu tür paylaşımlar olur aranızda rahatlıktan belki arada bir söylenebilir ama olmamış seni baskı altına alıyor ama bu biraz irite edici bir baskı bana öyle geldi en azından
26 yaşında insanmış cinsel hayatı yokmuş sevgilisi olduğu halde. Sanki sürekli görüşüp buluşuyoruz benimle çok ilgileniyor da. Haftada bir ya buluşuyoruz ya buluşmuyoruz. İlla sonu gelecek b.. istiyor. O erkekmiş hormonları peluş muymuş falan filan çok kötü kavga ettik. Whatsappa girmeyeceğim, ayrıldık gibi bir şey oldu canımı aşırı sıktı. Aynı kafada değilmişiz bu konuda öpüşüp sev.. sak eğer sonu gelmeliymiş :)
Ahah güzel ya taktik iyi yani :) senin erkek arkadaşın yermek bana düşmez ama zaten zeki ve her şeyin farkındasın ve sağlıklı bir ilişkiniz yok gibi görünüyor. Bu durumda içine sinmeyen bir şeyler var tabi. Tüm bunlar varken bu denli yakınlaşırsan keşke deme ihtimali varsa sürdürmen çokta mantıklı gibi görünmüyor dışarıdan...
Önemli. "Sevgiliyken cinsellik olmaz" diyen kadınlar mümkünse "sevgiliyken cinsellik de olmalı" diyen erkeklerle sevgili olup erkekleri de kendileri gibi cinsellikten mahrum yaşamak zorunda bırakmasınlar. Çok temel bir konuda bu kadar uyumsuz iseniz zaten neden sevgili olursunuz ki?
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben öyle bir şey demedim anlayışlı olmasını istedim. Diyedebilirim ayrıca. Benim bedenim benim isteğim. Bu şekilde bu konu üzerinde bu kadar dönüp dolanması rahatsız etti ve çok itici bir şey. Mesajla seni şöyle yapmak istiyorum böyle yapmak istiyorum demesi iğrenç. Bir şeyler yapıp sonunu getirmemek saçmaymış hazır değilim belki? Bu nasıl sevgi.
Senin bedenin, senin isteğin, ona saygımız var. O zaman ayrılacaksın, o da gidip seks yapabileceği biriyle sevgili olacak. Birbirinizi istemediğiniz şeylere zorlamayın.
Soran
+1 yıl
Tamam buyursun gitsin sevgisini görmüş oluruz bu sayede
Soran
+1 yıl
Saygısız biri. Anlayış beklemek normal. cinsel açıdan tacize uğramış biriyim. zamanında bunu ona söylediğim halde bu şekilde davranıyorsa bir kadın olarak bunu paylaşmak bu kadar zorken ona içimi açıp ağlaya ağlaya anlattığım halde bu şekilde davranıyorsa kusura bakma doğru insan değil bu adamlık değil.
Size gerçekten güven veren bir erkekle birlikte zaman geçiriyor olsaydın eğer onun sana teklif etmesini beklemez cinsellik yaşamayı sen isterdin. Bu yazdığımı sakın unutma. İnş ilerleyen yıllarda böyle bir erkek karşına çıkarsa bu yazdıklarımı hatırlarsın.
Evet biyolojik olarak dogamız geregi bir önemi var..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsan sevdiği insanla bu şekilde konuşur mu lütfen bir erkek olarak söyleyin. Anlayışlı olmasını istiyorum bana göre çok ciddi bir tabuymuş çok garip geliyormuş. Bir sürü laf saydı çok kırıcı
Bunları seninle Konuşması kendi tercihi kabullenmemek ise senin kendi tercihin ama dogası geregi bunu istiyor insanlar.. kabul edip etmemek sana kalır.. kurallar..