Yaklaşık 5 yıldır evliyiz. Eşime karşı cinsel bir çekim hissetmiyorum. Eşimde sertleşme problemi var. Evliliğimiz sürecinde 15kez ilişkiye girmemişizdir. Doktor tavsiyesi ile ilaç kullandı belli bir süre ama onuda hayat boyu kullanmak istemiyor. Ben istediğim zaman o sertleşemiyor. O istediği zaman ben istemiyorum. Kısır bir döngü. Eşime karşı nasıl çekim sağlayabilirim? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana kalırsa sorduğun sorunun yanıtı içinde, sen eşine karşı zaten cinsel bir çekim hissetmiyorsun, burada sertleşme problemi üzerine tuz biber olmuş, yapını bilmiyorum ama cinselliğe düşkün arzulu bir kadınsan özünde er ya da geç kendini kadın gibi hissetmek isteyecek ve onu aldatacaksın, etrafına bak biraz forumları oku bu işler hep böyle ilerliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bir tedaviyi kabul edip adım atmadığı sürece sizin ilişki durumunuz değişmez. O da mutsuz sen de mutsuz
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. belittiğiniz ten uyumu değil öncelikle...
ona karşı bakış açınızı değiştirmelisiniz yoksa böyle zor tabiki20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTem uyumu sonradan sağlanamaz maalesef
İkinizinde hazır oldu anı beklemeniz lazım ama sadece sevişmiş olursunuz o istediğiniz arzu tutku olmaz21 Yorumla- +1 yıl
🤔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının düşeceği en zor durum.. eşini bu şekilde ilerlemiyeceğine tedavi olması gerektiğine ikna etmelisin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen birşeyler için çabalıyorsun ama eşinde çabalıyor mu ikinizin çabalamasi lazım senin için çok üzüldüm 5 yılda 15 kez çok çok çok kötü ten uyumu dediğin şey de cinsel ilişkiye girmek anlamına gelmez yani onu diyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılstrese ve mutsuzluğa teslim bir evlilik, en korktuğum konsept.
00 Yorumla 5 senede 15 nedir yahu bizim 3 haftada olan o yani çok ilginç
00 YorumlaSeks hayatın olmayan adamla evlenirken düşünecektin, bu saatten sonra ağlaman yersiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 senede 15 kez ilişki yani kusura bakmayın ama artık cinsel mutluluk Yok sizde yaşlar kaç
16 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle. Ama birbirimizi seviyoruz. Sevgiyle evliliği devam ettirmeye çalışıyoruz. Ben 30 eşim 35
Cevap sahibi+1 yılSiz sadece sevgi tutuyor evliliğinizi ama siz kendinizin bir kadın olduğunu unutalı yıllar oldu değil mi cinsellik ile ilgili siz seks den çok sevişmek sizi isteyerek öpsün vücudunu okşasın inanın öyle boşalırsınız
Oral yapıyor mu
Cevap sahibi+1 yılBende senin yaşındayım hiç yapmadım sevişme vs hiç bütün duyguları tuttum Bir cinsel terapiste sordum bu durumu sıkıntı olur mu diye dokunduğun kadınla heyecan dan erken boşalacaksın takı Frekansı ayarlayana kadar ne kadar sürer dedim Bir ay maksimum 2 ondan sonra kadını vücudu sana ilk olduğu cinsellik frenkansını ayarlayınca kadın için şanslı dedi
Cevap sahibi+1 yılVe sevişiyor oralla boşaltma yapmıyor mu
Cevap sahibi+1 yılSeninle sohbet etmek istiyorum da yanlış anlaşılmasın da
Cevap sahibi+1 yılSenden bilgi için konuşmak istiyorum çünkü Bir kadın neyden mutlu olur vs
+1 yılFantezi dünyasına girin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntili bir durum. Seni çok iyi anlıyorum. Zamanında yaşadım aynı sorunu ama bitti çok sukur. Umarım sizde atlatirsiniz
28 Yorumla
Soran+1 yılBitirmek istemiyorum. Eşimi seviyorum ama cinsellik olmadan evlilik devam etmiyormuş gibi geliyor. Çözüm arıyorum ama çıkar yolda yok
Cevap sahibi+1 yılÇikar yol var tebiki. Neden olmasın ki?
Soran+1 yılO çıkar yolu arıyorum uzun zamandır bende
Cevap sahibi+1 yılBiz Kayseri de Bir psikolog ile çözdük tabi bunun yanında tıbbi destek te aldık ama çok uğraştık.
Soran+1 yılİsmini yazar mısınız banada psikologun
Cevap sahibi+1 yılTabiki, öncelikle Ahmet Yiğit ön kontrol sonra Bizim sorunu %80 Buket Saraç çözdü bazen aralarda başka doktorlarla da görüştük tabiki
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl👍 Rica ederim. Bilgi paylaşımı istersen herzaman özelden dahi yazabilirsin bana. Zor bir durum çünkü her yerde herkese hele hele eşine dostuna hiç bir şey soramiyorsun. Allah yardımcınız olsun ama Aşarsiniz Tıbbi destek şart tabiki unutma bunu.
5 senede 15 mi oha çok kötü
20 YorumlaSağlayamazsın cekim yok cünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bazen elinde olmadan da uyumsuz olabilir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Kafanızda bitmiş, ne yapılabilir ki?
11 Yorumla
Soran+1 yılKafamda bitse burdan bile çözüm aramaya çalışır mıydım sizce
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl evlilik sürdü 5 sene. Kücük şehirmi
28 Yorumla
Soran+1 yılHayır. İkimizde gayet saygın mesleklere sahip donanımlı bireyleriz. Sevgimiz evliliği devam ettiriyor ama ne yaptıysak çözüm bulamıyoruz. Bu yüzden de ayrılmak istemiyoruz.
Cevap sahibi+1 yılmeslek ne
Soran+1 yılÖğretmen - Avukat
Cevap sahibi+1 yılhm. Yaşlar kaç
Soran+1 yıl30 35
Cevap sahibi+1 yılcocuk var mı
Soran+1 yılHayır yok
Cevap sahibi+1 yılTkp olur mu
+1 yılSağlayamazsın ölü ilişki sizinkisi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin biseksüel veya homoseksüel olabilir mi?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl5 yılda 15 çok az. Ayda 15 bile bazılarına göre az
Soran+1 yılHayır tabikide. Çok şükür ki değil
Cevap sahibi+1 yılO zaman neden bu kadar az. Hiç normal değil. En az haftada 2 kez olmalı.
Soran+1 yılSertleşme problemi var
Cevap sahibi+1 yılTedavisi yok mu? Öyle ömür geçmez. Bizde de inmeme problemi var sürekli dimdikiz. Bizimki yaştan dolayı galiba. Henüz 20 yaşındayım.
+1 yıl5 yıl 15 kez... aman tövbe, durum aşırı vahim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yapmiyomusun sertlesmesi icin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu iş aldatmaya gidiyor sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir çözümü var tabiki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 5 yıldır olmadıysa zor ya da doktor değiştirin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ortak noktada buluşun artık
00 Yorumla
+1 yılOrtak anımızı yakalayın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üzüldüm sıkma canını
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlarınız kaçtı
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSiz o çekimi oluşturabilirsiniz
Soran+1 yıl31 35
Cevap sahibi+1 yılO mu yanaşmıyor sen mi
Soran+1 yılBen
Cevap sahibi+1 yılSeni çekmiyor mu kendine nasıl istemiyorsun ki
Soran+1 yılÇekmiyor. Zevk almıyorum. Canım acıyor