tam vedalasiyorduk ustume dogru egildi ben korktum bi an opusecegiz falan sandim ki karsiyim bu tur seyler bana baya ters ama allahtan sadece yanaktan opup cekildi sizce tepki gostermeli miyim bir dahaki bulusmada bu konuyu acmali miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ona açıkca deki senınle konuşmam gereken bir şey var ilk buluşmamızda bu davranışın benı rahatsız ettı kusura bakma yanlış anlama benı ama aramızda ciddi birsey olmadan böyle şeylere uygun bakmıyorum bana göre degıl lütfen benı anlayışla karsıla dıye söyle emınım sana saygı duyacaktır zaaten daha aynı devam edıyorsa hadi ordan gitsn mk evladı
12 Yorumla
Soran+1 yılcok cok haklisin bu soylediklerinin aynisini soyleyecegim ama mesajla telefonla falan olmaz bence yuz yuze konusup soylemeliyim etkisi olacagini dusunuyorum cok cok tesekkur ederimm 💞💞
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılElini tutma, yanaktan öpmesinden bile rahatsız ol... Senin neyine flört etmek, sevgili olmak? Git görücü usulü evlen. Kafaya bak ya! Bu kafada birinin, evlenmeden bir erkekle buluşması bile yanlış.
07 Yorumla
Soran+1 yılgoruse baktigimda; askin, sevginin sadece dokunmaktan ibaret oldugunu savunan bir adam goruyorum. bu ilk bulusma beyefendi. bunca zaman sadece mesajlasilmis, telefonda konusulmus ve ilk defa yuzyuze geliniyor. siz de ilk yuzyuze geldiğiniz kadinin gidin dudagina yapisin o zaman. eve falan cagirin. madem flort etmeyi en iyi siz biliyorsunuz. direkt ilk bulusmadan opusun mesela. ben bunlari yapmayalim demiyorum sadece daha ilk defa bulustugum adamdan boyle bir davranis gormek sasirtti ve rahatsjz olmadim. sadece dogru mu yanlis mi bilemedigim icin burada bunu sordum. ah, ama pardon siz her seyi bilirsiniz, en bilge insan sizsiniz tabii benim neyime ki?
- +1 yıl
Biriyle buluşma sonrasında yanaktan öpmekte kötülük görüyorsan kendini sorgula. Bunun dokunma isteği ile ilgisi yok.
- +1 yıl
Ayrıca, ilk buluşmada dudaktan öpmekten, eve çağırmadan da bahsetmedim. Çarpıtma.
Soran+1 yılokudugunuzu anlama zorlugunuz var sanirim. bunda bir kotuluk gormuyorum rahatsiz olmuyorum. iyi mi kotu mu emin olamadigim icin kafamda netlestiremedigim icin gelip burada sordum. ki bunu zaten belirtmistim ama anlamadiginiz icin ikinci kez soyluyorum.
- +1 yıl
O halde, "bunda kötülük yok" diyeyim. Buluşma sonrası yanaktan öperek ayrılmak gayet normaldir. 2. el Doblo satışında anlaşmış gibi el sıkışarak ayrılmak da çok resmi olur.
- +1 yıl
Soran+1 yılya aafafsgsfafad zaten kotu bir sey olmadigini ogrendim bu saatten sonra da boyle seyleri pek kafaya takmam buraya soracak kadar. akisina birakirim. doblo satisi ornegi cok aciklayici oldu bu arada afsfzgsfagwsfa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
Ne var bunda ya bu kadar kasmayın erkekler böyle kızlardan sıkılır hemen
04 Yorumla
Soran+1 yıltamam bunda bi sey olmayabilir ama bir dahaki bulusmada daha fazlasinin olmayacaginin garantisi var mi? daha fazlasi olursa ne diyecegim? aman sıkılmasın benden ileriye gidelim mi diyeyim? ikili iliskilerde karsi tarafi da dusunmek lazim. erkeklerin genelinim kavrayamadigi sey de bu zaten.
Soran+1 yıldiger erkekler oyle diye siz de ayak uydurmak zorunda degilsiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Aç tabikide bunu soruyor isen hoşuna gitmemiş demektir
00 Yorumla
+1 yılAbi siz yaşamayın a*k geçende bı adam gördüm karım cinselik yapmıyor diye boşandım diyen aynı karısı sensin a*k
00 Yorumla
+1 yılBir dahaki buluşmaya dudaktan öpmeye çalışacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yıloha cidden yapar mi boyle sey
+1 yılYanaktan da öpüşülmeyecekse ohoo
00 YorumlaBi daha ki sefere bi tık ileri gider
010 Yorumla
Soran+1 yılumarim gitmez
Soran+1 yılya ben uyaracagim daha fazla ileri gitmemesi icin. ise yaramazsa o zaman hak verecegim sana o zaman konusuruz.
Soran+1 yıltamam umarim hakli cikmazsin.
Soran+1 yıldinlemedi beni ya
Soran+1 yılya cidden dedim ki dun vedalasirken beni ilk kez optum diye basladim devamini getiricektim dinlemedi bile dagitti surekli konuyu imdat ya
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır öp
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hafif öpücük belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılIzin istemeliydi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Makul bir şey
00 Yorumla
+1 yılAbart
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği