Amacı falan cinsellik değil belli anlarım zaten hiç girmedi ama çok yakın davranıyor ben ise yavaş yavaş olsun istiyorum öyle olunca soğuyorum ama çok iyi biri gerçekten sorun bende mi onda mi bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sıcak davranması daha iyi zaten. İlgilendiğini gösterir, soğursan mutlu olabileceğin birini kaçırma ihtimalin var soğumaya gerek yok bence sırf sıcak davranıyor diye. Bu arada cinsellik konuşmaması istemeyeceği anlamına da gelmiyor, ben de flört ederken cinsellik konusmuyorum, buluşmadan sonra sevgili olmaya karar verdikten sonra. Aseksuel birini arıyorsan direkt sor bence buluşmayıp zaman kaybetmemiş olursun.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok ben sordum açıkladı zaten güzel bir şekilde öyle birşeyde gözünün olmadığını söyledi sadece biraz erken davranması erken değil mi
Soran+1 yılEvet çok ilgileniyor
En İyi Cevaplar
İlkiysen ve bakirse, tüm duyguları içiçe geçmiştir. Aceleciliği onun zamana yaymadan seni kafadan sahiplenmesiyle de alakalı bir durum olabilir. Cinsellik düşünmeyen erkek yoktur sadece baskılar fakat küçük çırpınışları da elden bırakmaz diyeyim. Öpme, sarılma, vs.. Ona güveniyorsan sınırlarını bozmadan oyuna sende katıl derim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
Çok mazlum mülayim efendi biri bence tek amacı seninle beraber mevlüt okumak gibi geldi bana
14 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
Bu görüş tutar ben yerimi aliyim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHızlı hızlı gidiyorsa cinselliğe ulaştırmaya çalışıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa hayır öyle biri değil eminim
- +1 yıl
Sen artık bir avsın.
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Uyumsuzluk var gibi yani bunu anca otu3up konuşup netleştirebilrsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygu yaratmaya çalışıyor ki senle buluştuğunda sen duygularınla gel hemen yakınlaşabilelin diye. Çünkü erkekler biliyorki duygusu olan kız onunla yakınlaşmak ister.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnka aynısı başıma geldi buluştuk ısınamadım.
22 Yorumla
Soran+1 yılBu hemen olmasını istiyor ısınamazsam napabilirim
Cevap sahibi+1 yılBenimkide öyleydi ben daha ağırdan almak istiyodum zaten ısınamadım ısınamazsan konuşmazsın olur biter
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tanis ilerlet olur inşallah gönlünce olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki adamın acelesivarr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNereden emin oldun amacı cinsellik olmadığına?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFlört cinseliğe yanaşmiyor mu?
00 Yorumla Bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılSorun sensin
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Her şey senin istediğin gibi olacak değil yavaş olacağına akışına bırak
Soran+1 yılTamam bende onu diyorum akışına bırakalım zaman göstersin ama çok sıcak davranıyor
- +1 yıl
Soğuk davranınca yürümez bu işler
Soran+1 yılAma daha buluşmadik bile evet efendi kendi halinde bir çocuk ama bu kadar sıcak olması iyi mi sence
- +1 yıl
İyi tabi
Soran+1 yılAma daha görüşmedil bile
- +1 yıl
Görüşünce ne değişecek gene aynı şekil devam eder
Soran+1 yılO da böyle diyo benim demek istediğim bu kadar kısa sürede istemesi normal mi
- +1 yıl
Normal
+1 yılTaktiktir bu
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
+1 yılİyi işte güz
00 Yorumla
+1 yılamacı seni yatağa atmak
00 Yorumla
+1 yılsorun sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu seksisin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Biriyle flört ediyorum ama daha buluşmadan çok sıcak davranıyor ne yapabilirim, amacı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat