Merhaba, saçma sapan yorumlar yazmayın lütfen. Merak ediyorum da, bosanma davamıza çok az kaldı konuşmak için buluşuyoruz ama her buluşmada evliyken yakalayamadigimiz sehveti yakalayip sevisiyoruz iyi bir seks beni unuttur mu? Ben istemedigimi söylüyorum beni ikna ediyor iki dk da onu hala çok seviyorum oda beni seviyordur dimi?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah boşanmanıza engel olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevse konuyu cinselliği bağlamak yerine barışmak için harcamaz mı bence siz fb olun
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi anlaşırız:D ya sadece cinsellik yok konuşuyoruz da aynı zamanda
- +1 yıl
Ama seks kadar uyumlu sohbetiniz aktiviteniz yok gibi işte ondan siz fb olun
Soran+1 yılSende ne fb ci ciktin ayrıldığım esimle niye fb olayım aq aciz miyim
- +1 yıl
Olmak zorunda değilsin barışmak ta belliki olmuyor seçenek sundum sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecesinde sevişip sabahında boşanma davasına girmiştik boşandık
48 Yorumla- +1 yıl
Son kez sehvetli olmustur
Soran+1 yılKim istemiyordu
- +1 yıl
Bilmem
Soran+1 yılAyrılmayı erkek bitirince dönüşü olmuyor pek kadın duygusal çünkü
Cevap sahibi+1 yılBen bitirdim
Soran+1 yılMerak ettiğim için soruyorum. Sevisiyorsan seviyorsundur neden bitirmek istedin
Cevap sahibi+1 yılÇok karışık kısaca Aldatılma
- +1 yıl
Sardı mı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbosanma sebebin nedir bilmem ama bu genelde çoğu çiftte olur ama sevgin varsa konusmak güzel olur
09 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk davadan önce son kararını bildirecek
- +1 yıl
evet seviyorsun ama çok fazla da ipleri onun eline verme sonra gene mahkemelik olursunuz
Soran+1 yılEvet ben çok seffafim o taktik yapıyor hala artık çok geç:)
- +1 yıl
eğer artık çok geçse bence vereceği cevabı bekleme ve davaya devam et çünkü bütün ipleri eline verirsen devam edersen daha çok üzüleceksin
Soran+1 yılBenimde hatalarım var ama :( bu yüzden susuyorum affedilir değil yinede benimle konuşuyor. İhanet vs gibi şeyler değil bu arada
- +1 yıl
yaptığın şey ne olursa olsun sorun yok hata insana mahsustur ama bu hatayı kullanılan hep boşanmak ama kullanmakta hatadır
ya sana istemiyorum ayrıl cinsellikte istemiyorum diyecek
ya da
affedip tekrar sevecek cinsellige devam edeceksiniz başka türlü olmaz
Soran+1 yılBu yüzden kararını vermeden beni bir daha arama dedim oda tamam dedi bakalim hayırlısı
- +1 yıl
umarım güzel şeyler olur ama bana göre ayrılık güzel olacaktır ikiniz için de çünkü galiba ikiniz de baskın karaktersiniz..
Soran+1 yılEvet hayırlısı olsun
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. buradan bu anlamı çıkarma. cinsel an farklıdır sevmek farklıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki o zaman cinsellik ile ilgili problem yoksa ne sorun var ilgili değil mi değer mi vermiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılMükemmelliyetci hata kabul etmiyor kin tutuyor ve intikam alıyor ben bunu yaptığını soyleyincede inkar ediyor bilincsizmis saygı yok aramızda ama cok büyük güzel bir bağ var kopamiyoruz
Cevap sahibi+1 yılYok kız yok sadece duygusal birisin seninle başka erkek duygusallık sana dokunsa aynı şey olcak
Soran+1 yılNasıl yani nasıl anladın duygusal oldugumu
Cevap sahibi+1 yılAslında sen seninle ilgilenen senin saçını okşayan vücudunu okşayan işi bitince yatak dan gitmeyen seni göğsüne alıp kafasını koyan duygusal olarak öpen ve hissettirden birini istiyorsun
Soran+1 yılYoo ben anlaşılmak istiyorum bu yorumu neye dayanıp yaptin
Cevap sahibi+1 yılİçimden geldi 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılKaybetme hazzı deniyor buma pskolojide yeri var yaşınız kaç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Siz boşanmayın bence hep boşanma aşamasında takılın 🤣
00 YorumlaTabi ki de senin seviyordur
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslinda bazi sacma düsünenler var ise evlilik öldürür aski sevismeyi diyorlar ö, le olabilir hani bosanma asamasindaken takintili olunuyor ya öyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle yan yana olmak öldürüyor aşkı elinin altında çünkü istediğin zaman ulasabiliyorsun diye hevesin kalmiyor pek ne kadar sevdiğini ayrı kaldığında anlıyorsun yan yana değil
Cevap sahibi+1 yılYok o is aslinda degisir evlilik oldundada yapabilirsin mesela disafi cikarsin onun cikmasina izin verirsin adam kahveye maca arkadaslari ile gitsin aksama kadar 3...4... yaptinda bak nasil özlüyorsun
+1 yılNeden boşanıyorsunuz o halde
05 Yorumla
Soran+1 yılİletişim sorunu var birde ego savaşı ikimiz de baskın karakteriz olmuyor
- +1 yıl
O zaman aranızda karar kılın, sadece cinsellik için görüşün. O konuda anlaşıyorsanız devammettirebilirsiniz
Soran+1 yılNiye sadece cinsellik için görüşeyim bana evliliği layık görmemiş birine ne diye kendimi hediye paketi gibi sunayim aptal miyim
- +1 yıl
Buna boşandıktan sonra karar verirsin.
Soran+1 yılKararım belli hayırlısı
Demekki o sekilde daha cok zevkli geliyorr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyoklukta kalip aliskanliklarini ozlemissin
012 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok
Cevap sahibi+1 yılcinsel cekim. iste sevmesende heycan vermis
Soran+1 yılSeviyorum ben
Cevap sahibi+1 yılse vistigine gore o da istiyor ama haa neden ayriliyor
Soran+1 yılİletişim sorunu var
Cevap sahibi+1 yılbelkide Şu an ayrilcak diye daha atesli geldin ona
Soran+1 yılYok ben ayrilicaz diye ateşli gittim
Cevap sahibi+1 yılhmmm belkide ayrilma korkundandir bu ayrilmasin diye daha atesli gorunmek ya da istekli olmak
Soran+1 yılKorkumdan sevgimden birde çok ozlemistim
Cevap sahibi+1 yılkac yildir evlisin
Soran+1 yıl2 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yılyenisiniz daha erken bitmis.
+1 yılSeviyordur kesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenden alinan hazda bir baskadir simdi
00 Yorumla
+1 yılBoşanma o zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılSon soz onun kırdım onu biraz surundurmeye çalışıyor beni
- +1 yıl
sever mi
Soran+1 yılÇok bence
- +1 yıl
Sen tatmin oluyor musun