Cinsel Yaşam Libido nasıl düşürülür? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Günlük hayatımı etkilediği için ders çalışamıyorum. Libido nasıl düşürülür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Libidonun dusmesi. Icin bosalman gerek. Sonra soguk su ile duj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bidaha istiyo insan Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Bi daha yaparsin her dakika olan degil tatmin olnalisin Yorumla
ɳⲟⲣⲗiɳ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kütüphaneye falan git orada ders çalış halka açık yerde yapmazsın heralde 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. libido kolay düşmez bunun bir yolu yok yasım 34 ben bulamadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mastürbasyondan kafanı kadırıp ders çalışamıyormusun :( 0 39 Yorumla Soran +1 yıl maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim exi aklıma getirdin ya kıza üni sınavına çalış diyom yok eli şeyinde sürekli sonra azaltmıştı da ayrıldık dkdkdk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç kere yapıyorsun günde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorup tekrar mastürbasyona gitti heralde 😅 Yorumla Soran +1 yıl ellememek için zor tutuyorum dayancam shhsd Yorumla Soran +1 yıl her gün oluyodu bu aralar ama yapmıcam ya dayanmam lazım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzene sokmak kolay aslında sadece kendine inanman lazım birde muhtamelen bi şeye canın sıkıldı ya da bi boşlukta faaln hissettin ondan arttı bu kadar onun neden olduğunu bilmen lazım Yorumla Soran +1 yıl suyum akıyo sürekli ama ellemicem Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum hormonlardan bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah senin işte zor oturup kalkarkan bile o kayganlığı hissedersin Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günde 1 yapmak çokta anormal değil aslında ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günde 5 6 yapanları biliyorum Yorumla Soran +1 yıl günde 8 rekorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Az ya onu ben de yaparım 😅 Exin 14 tü artık yazık dokunamıyodu bile kıpkırmızı olmuş Yorumla Soran +1 yıl oha sjdtsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen rekor günün neye yükseldin o kadarr Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum doya doya mastürbasyon yapmak istemiştim yükselmek değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 evet oluyo o arada bende geçen haftaydı sanırım tüm gün boştum bi 4 kere falan yaptım fena rahatladım da vücut gene istiyor gibi Yorumla Soran +1 yıl evet düşüremiyoruz exi niye bıraktın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O çok oldu ya uzak mesafeye döndü sonra başkalarıyla konuşmalarını yakaladım ayrıldık Yorumla Soran +1 yıl hı kötü olmuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya iyi oldu bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek yüzünü gördüm erkenden Yorumla Soran +1 yıl haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne sınavına hazırlanıyosun üni mi okuyosunnyoksa yks falanmı Yorumla Soran +1 yıl üni sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende üni okuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta bu gün son bütüme girdim Yorumla Soran +1 yıl ben de bütlere kaldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅 nedeni belli Yorumla Soran +1 yıl maalesef ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkma canınıı bütsüz öğrenci mi olur çalışır geçersin Yorumla Soran +1 yıl inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sohbetin hoşuma gitti aslında ara sıra konuşmak isterim seninle Yorumla Soran +1 yıl yatayım ben ya uykum var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi yat 2 saat sonra otobüse bincem uyanınca konuşuruz müsait olursan Yorumla Soran +1 yıl tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkayım o zaman istek at ordan konuşrz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günde belli saatler mastürbasyon yap sonra birgün ya da ikigun sonra bu saatlerimi onacayircamnde düzene girer ben öyle yapiyom 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. mastürbasyon eksiksiz ve doğru yaparsanız rahatlatacaktır sizi 0 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl mastürbasyon yeterli gelmiyormu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl maalesef Yorumla sozaramızdakalacak +1 yıl hm o zaman tam rahatlayamıyorsndur. Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Keşke yardım etsem ama aynı sorun bende de var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimde öyle maalesef, kütüphaneye git evde çok durma 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne sınavına çalışıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kocan sevgilin şanslı bu arada Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Düzenli partner veya mastürbasyon dışında yplu yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Duş başlığıyla tam bi orgazm ol tamam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yetmiyo düşmüyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşeme isteği gelince de devam etmen lazım, tam orgazm olmuyorsun bence yarım kalınca sıkıntı oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı da olabilirim tam tatmin için, ama fena olacağın için dayanamayabilirsin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evett? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konuşarak aşarsın bu durumu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardım etsem Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Başka şeyle meşgul ol 0 0 Yorumla
klmmlk1345 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl mastürbasyon yapinca bosalinca gecmiyormu istegin 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. düşmesin ;) 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Ne zamandır bu böyle 0 17 Yorumla Soran +1 yıl 1 aydır Yorumla uslanma +1 yıl Kaç kere mastürbasyon yaptin Yorumla Soran +1 yıl sayamıyorum 1 ayda 20 30dan fazladır Yorumla uslanma +1 yıl Tam dolmuyorsun yani reglin düzenli mi Yorumla Soran +1 yıl düzensiz Yorumla uslanma +1 yıl Kaç gün fark oluyor erken mi geç mi Yorumla Soran +1 yıl 3 4 gün fark oluyo erken oluyo bazen geç Yorumla Soran +1 yıl ama çok ağrılı geçiriyorum Yorumla uslanma +1 yıl Çünkü dolmuyorsun Yorumla Soran +1 yıl nasıl doldurcam peki Yorumla uslanma +1 yıl En son ne zaman mastürbasyon yaptın Yorumla Soran +1 yıl dün Yorumla uslanma +1 yıl Gizliden gelsene Yorumla Soran +1 yıl yok yazmasam daha iyi fenomenim Yorumla uslanma +1 yıl Önemli değil o kim olduğuna ilgilenmem ben Yorumla Soran +1 yıl benim çığlık çığlığa boşalmam lazım anca öyle doyarım o da nadir oluyo Yorumla uslanma +1 yıl Onu yapicaz anlaticam sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl okadar etkiliyor mu yaaa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet sınavlara giremiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ulasirmisin bir şey sorcam sana Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Biriyle sevişerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Libidonun dusmesi. Icin bosalman gerek. Sonra soguk su ile duj
bidaha istiyo insan
Bi daha yaparsin her dakika olan degil tatmin olnalisin
Kütüphaneye falan git orada ders çalış halka açık yerde yapmazsın heralde
libido kolay düşmez bunun bir yolu yok yasım 34 ben bulamadım
Mastürbasyondan kafanı kadırıp ders çalışamıyormusun :(
maalesef
Benim exi aklıma getirdin ya kıza üni sınavına çalış diyom yok eli şeyinde sürekli sonra azaltmıştı da ayrıldık dkdkdk
Kaç kere yapıyorsun günde
Sorup tekrar mastürbasyona gitti heralde 😅
ellememek için zor tutuyorum dayancam shhsd
her gün oluyodu bu aralar ama yapmıcam ya dayanmam lazım
Düzene sokmak kolay aslında sadece kendine inanman lazım birde muhtamelen bi şeye canın sıkıldı ya da bi boşlukta faaln hissettin ondan arttı bu kadar onun neden olduğunu bilmen lazım
suyum akıyo sürekli ama ellemicem
Bilmiyorum hormonlardan bence
Ahahah senin işte zor oturup kalkarkan bile o kayganlığı hissedersin
aynen
Günde 1 yapmak çokta anormal değil aslında ya
Günde 5 6 yapanları biliyorum
günde 8 rekorum
Az ya onu ben de yaparım 😅
Exin 14 tü artık yazık dokunamıyodu bile kıpkırmızı olmuş
oha sjdtsh
Sen rekor günün neye yükseldin o kadarr
Bilmiyorum doya doya mastürbasyon yapmak istemiştim yükselmek değil
😅 evet oluyo o arada bende geçen haftaydı sanırım tüm gün boştum bi 4 kere falan yaptım fena rahatladım da vücut gene istiyor gibi
evet düşüremiyoruz exi niye bıraktın
O çok oldu ya uzak mesafeye döndü sonra başkalarıyla konuşmalarını yakaladım ayrıldık
hı kötü olmuş
Yok ya iyi oldu bence
Gerçek yüzünü gördüm erkenden
haklısın
Sen ne sınavına hazırlanıyosun üni mi okuyosunnyoksa yks falanmı
üni sen
Bende üni okuyorum
Hatta bu gün son bütüme girdim
ben de bütlere kaldım
😅 nedeni belli
maalesef ya
Sıkma canınıı bütsüz öğrenci mi olur çalışır geçersin
inşallah
Sohbetin hoşuma gitti aslında ara sıra konuşmak isterim seninle
yatayım ben ya uykum var
Şimdi yat 2 saat sonra otobüse bincem uyanınca konuşuruz müsait olursan
tamam
Gizliden çıkayım o zaman istek at ordan konuşrz
Günde belli saatler mastürbasyon yap sonra birgün ya da ikigun sonra bu saatlerimi onacayircamnde düzene girer ben öyle yapiyom
mastürbasyon eksiksiz ve doğru yaparsanız rahatlatacaktır sizi
mastürbasyon yeterli gelmiyormu?
maalesef
hm o zaman tam rahatlayamıyorsndur.
Keşke yardım etsem ama aynı sorun bende de var
Benimde öyle maalesef, kütüphaneye git evde çok durma
Ne sınavına çalışıyorsun
Kocan sevgilin şanslı bu arada
parmaklarını kullanıyorsun
Düzenli partner veya mastürbasyon dışında yplu yok
Duş başlığıyla tam bi orgazm ol tamam
yetmiyo düşmüyo
İşeme isteği gelince de devam etmen lazım, tam orgazm olmuyorsun bence yarım kalınca sıkıntı oluyor
Yardımcı da olabilirim tam tatmin için, ama fena olacağın için dayanamayabilirsin...
Evett?
Yerim senin libidonu.
Konuşarak aşarsın bu durumu
Yardım etsem
Başka şeyle meşgul ol
Hep islaniyorsun dimi
doyuma ulaşmadığın sürece düşüremezsin
mastürbasyon yapinca bosalinca gecmiyormu istegin
Bence harika
düşmesin ;)
Şap kullan
mastürbasyon... Yap