Güncellemeler
+1 yıl
Mesajları göstersem niyetini anlarım diyen var mı
sevgilim olmayan biri bana bunları diyor bende demesine izin veriyorum kendisi erkek ama dostum gibi gördüğüm bunu da ona vurguladığım biri oluyo, bazı geceler sabahlıyoruz mesajlaşırken o zaman diyor bunları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yok o sözleri Almış Marketten Bir Adet Eti Popkek Ona sarf ettiği için cinsellik içermiyor yani kekin tadına bakacak ya 😒😏
Ya bende devam ettiriyorum ya ne düşünür ki? Mesela ısırırım seni dediğinde kaçarım diyorum yakalarsan istediğin kadar istediğin yeri ısırırsın ama yakalayamazsın dedim o da o zaman her yerin kızarır dedi
Sana bişey diyim mi 😏
O seninle Konuşurken Muhtemelen
Eli İle Bi Yerleri İle Uğraşıyordur 😂😂😂😂
Gece 12 den 4 e kadar konuştuk
Yawrum sende dümen tezgah edip bilmezden gelme sen hepimizden daha iyi biliyorsun daha ne safa yatıyorsun yeme bizi
Daha çok sizden hoşlanıyor gibi, hoşlanmadığım kıza böyle konuşmam.
Gerçekten mii
Bana öyle geldi ama daha önce çok kızla birlikte olduysa tamamen cinsel amaçlı da olabilir.
Hayır öyle biri değil yakın dostum
O zaman hoşlanıyor bence
Mesajları göstersem anlar mısın
Üzgünüm bana göstermeyin :D
Neden kiii
Bekar köpekler için çok zararlı o yüzden
Offf
kendim için söylemiştim
Ya atayım bişey olmaz
Yok yok atmayın
tamammm
Karşı tarafın azgınlık zamanına göre değişir. Öyle bir ana denk gelirsen içinden geçer
Üç gecedir böyle
Sen çok söyleme genede
Ya ısırcam diyor hadi gel ısır diyorum ya da ısıramazsın diyorum
Ne gelirse dost lardan gelir, erkek işe kadın asla dost olmaz her zaman senin açığını kollar
Önden zemin hazırlamak. Oyuncular ve zeminin müsait olduğu bi zaman aralığında maç başlar 🤷🏻♂️
Cevabı bildiğin sorunun her yerinden belli
Aşık bu arada
Aşık mı
Ne alaka sen niye böyle bişeye müsaade ediyosun aw
Onunra cani istiyor demekki
Sen s*lak mısın yoksa s*lağa mı yatıyorsun
Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor
Eline geçirse yapacak
W ettt
Evet var ay
Evet kesinlikle
e bi zahmet
Evet
Niyeti belli ama sen ona toz kondurmsk istemiyor gibisin
Fazlasiyla içeriyor
Beni mi arzuluyordur
Arzuluyor gibi anlatimlarina göre daha çok detay versen en bastan başlasan anlatmaya daha kesin bir sey diyebilirim
Ya bende devam ettiriyorum ya ne düşünür ki? Mesela ısırırım seni dediğinde kaçarım diyorum yakalarsan istediğin kadar istediğin yeri ısırırsın ama yakalayamazsın dedim o da o zaman her yerin kızarır dedi
Sert seviyor gibi sende devam ettirterek onu delirtiyorsub
Canını acıtmam diyor tadını alırım ama sana zarar vermem dedi. Ben devam ettirince ne hissediyordur?
Kalkmaya başlıyordur herhalde
Musaitsen at bakalım yorumlayalim
S*xting filan yapıyor musunuz hissin var mı ona
Ona bir hissim yok ama ısırcam dediğinde hadi gell ısır falan diyorum şakasına
Hmm ne zamandır görüşüyorsunuz peki oldu mu baya zaman
Yani