Cinsellik konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eğer kız erkeğin ona dokunmasına yakınlaşmasına öpüp koklamasına hatta yalamasına izin veriyorsa iyi yükselmiş demektir. Bunu her erkek anında anlar.

Yükselen kız karşı koyamaz, teslim olur…🔥 242 Yorumla- 1 yıl
Bravo 👏
- 1 yıl
@öyküofficial teşekkür ederim Sevgili Öykü. Tecrübelerimle kesindir bu. Seven sevilmekten hoşlanan bilir bunu. 😉🥰
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Valla ne yalan söyleyeyim yükseldiğini geçtim aşık oldugunu bile anlayamıyorum hatta başıma geldi kızın biri bana aylarca platonik şekilde aşıkmış anlamamisim ablam söylemiş ve sorduğumda doğru demişti hatta buna benzer birkaç defa oldu anlayamiyorum ben nedense
102 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlarda belli ediyor 🤣
936 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılKıkırdama el kol hareketleri nefes alıp verişi
Soran+1 yılEvet öyle belli oluyor
Cevap sahibi+1 yılSen belli ediyor musun çok
Soran+1 yılEtmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm güzel
Soran+1 yılUtanırım biraz
Cevap sahibi+1 yılYanaklarında kızrır kesin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYanaklarını sıkayım gel
Soran+1 yıl☺️
Cevap sahibi+1 yılOyyy kıyamam
Soran+1 yılGülümserim yanaklarımı sıkarken
Cevap sahibi+1 yılBende hem okşar hem sıkarım yanaklarını 🥰
Soran+1 yılParmağını ham yaparım 😈
Cevap sahibi+1 yılDikkat et ben ham yapmayayım seni 🤣
Soran+1 yılİyice kızarırim bende
Cevap sahibi+1 yılYanaklarını mı ısırdım ki bu kadar kızardın
Soran+1 yılBilmem ham yapıyorsun diye
Cevap sahibi+1 yılYanakların tombik mi?
Soran+1 yılMinyonum ama yanaklı bir minyon
Cevap sahibi+1 yılYaaa çok tatlı
Soran+1 yıl☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılGörmek isterdim tonbik yanakları
Cevap sahibi+1 yılUyudun galiba
Cevap sahibi+1 yılYüksek misin?
- +1 yıl
burdayım 😂
Cevap sahibi1 yıl@hynjinnnn Ne diyorsun?
Cevap sahibi1 yıl@hynjinnnn sen obez misin?
- 1 yıl
@hynjinnnn evet!
- 1 yıl
@hynjinnnn hayatında her an düşünmen gereken bir konuyu , bu güne kadar hiç düşündün mü? " her insan , potansiyel engelli adayıdır " bir sorun sebebiyle önünde geçilmez kilo artışları yaşayabilirsin. Sen gıdı diyorsun ben daha da fazlasını söyleyim. Boyun kısmı dolu dolu yumuşacık hatunlar gerçekten çok etkileyici ve çok tatlılar ve yanakları belirgin olanlarda o şekilde. Buraya bu kadar yazdınya , nedenini söyleyeyim. Kıskandığın için hazmedemediğin için yazmışsın bu çok ama çok belli. Ben şöyle olmam böyle olmam diyorsun. Acizliğine isyan ediyorsun. Obez diyorsun, aslında kuruluğunu güzellik olarak görmenin yanlış olduğu gerçeğini bastırmak için hep bir saldırı halindesin
- 1 yıl
@1Dehliz1Zirve Kuruluk? Dostum benim vücudum FİT, fit ne demek biliyor musun? Yağ ve kas oranı dengede demek, düzenli spor yapıp egzersiz yapıp, sağlıklı beslenen birisine KURU diyerek mi kendini avutuyorsun? İnek gibi ter kokan obezlerle bol şans sana, sen de kusurlusun demek ki. Kusurlu malın alıcısı da kusurludur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok kolay anliyorum
715 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılSaclariyla oynar dekoltesini cekistirir surekli gulumser avuc ici erkege donuk olur
Soran+1 yılEtekle dekolteyle oynama seviyesi daha üst level 😅
Cevap sahibi+1 yılOynayan var oyle oyle iki kizin kilodunu gordum😃😃
Soran+1 yılOyun istiyorlar abisi
Cevap sahibi+1 yılKiyamadim oynamadim istesem oynardim 😃 farkinda degiller miydi anlamadim da bir kilot da oyle gosterilmez yani
Soran+1 yılArzulanmak da yükseltiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet arzuladim o an, basbasa olsaydik seytan daha da durtebilirdi
Soran+1 yılFena şeyler olurdu
Soran+1 yılDur şimdi yorumunu silerler 😂
Cevap sahibi+1 yılSilmediler😃
Cevap sahibi+1 yılHala silmediler😃
Cevap sahibi1 yılHala silmiyolar😄
- 1 yıl
Hala silmiyorlar 😀
- 1 yıl
Hala silmemişler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
- Cinsellik konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamıyorlar rahat olabilirsiniz dkkdkd
200 Yorumla Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimseye o şekilde dikkatli bakmadığım için bilemem
50 Yorumla- Cinsellik konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılBence anlarlar yaa.
Yükseldiğimizde kokumuz bile değişiyor 😂
Göz bebeklerimiz büyüyor, meme uçları beliriyor, bir kere zaten bakışlarımızdan anlaması lazım bir erkeğin😂
Tabi en ufak bir gülüşü bile "azdı, tavladım" manasıyla anlayan erkekler, ah pardon "abazalar" var mı?
Var.92 Yorumla- 1 yıl
?
+1 yılSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu kadın beni eritiyor
195 Yorumla- +1 yıl
Sen böyle miydin
Soran+1 yılDeneyimim yok
- +1 yıl
Hiç mi
- 1 yıl
Neden zayıf?
11 ayKesinlikle anlar çünkü O an kadın bedeninin her yeri eriyen bir ateşe dönüşür dudakları ıslak ve aralıktır nefesi kesik kesiktir. Vücudu erkeğin dokunuşlarına yanıt verirken titrer kalçaları ritmini hızlandırır iç çığlıkları boğuk fısıltılarla karışır. Erkek kadının teninde yükselen o sıcaklığı hisseder parmak uçlarında boynunda göğüslerinde en mahrem yerlerinde yayılan nemi ve titremeyi asla gözden kaçırmaz. O anlarda kadın arzuyla yanar bedenini teslim ederken çıkan ahlar inlemeler ve nefeslerin sıcaklığı en keskin işaretlerdir. Erkek bu davete kayıtsız kalamaz her dokunuşuyla kadının zevkini doruklara taşır birlikte alev alev yanarlar. Bu ateşli oyunda fark etmek hissetmek ve yakalamak kaçınılmazdır..
10 Yorumla
+1 yılkızı anlayamazda erkeklerınkı kolay önümüzden barız bellı oluyo
95 Yorumla
Soran+1 yılEvet zor işiniz
- +1 yıl
hemde ne zor gun boyu heran hareketlılık durumları saklayamassan olursun sapık kızlar gıbı deılızkı napalım
Soran+1 yılEvet direk sapık damgası😂
- +1 yıl
hıcde ustume alınmam erkegımyaa yapım bu zorla yapmıyorum elımde kontrolu yok.. heyecan etkı olursa kalkar yapcak bısı yokk
Cinsellik konusunda 604 cevap paylaştı. erkekler saklayamıyor belli oluyor tabiki. fakat ben kızında kadının da yükseldiğini bakışından hareketlerinden anlarım
100 Yorumla
+1 yılErkeklerin anlaması için kızın fazla belli etmesi lazım, o zaman da totoları kalkar genelde 😂
180 Yorumla
1 yılYani tabii ki anlar biz de bunu bir şekilde belli ediyoruz.
Erkeklerin bir kızın cinsel olarak uyarıldığını anlamaları, duruma ve kişiye göre değişir. Bazı erkekler, beden dili, ses tonu veya davranışlardaki değişiklikler gibi işaretleri fark edebilirler. Ancak, bu her zaman kesin belli etme durumu değildir bazen yanlış anlamaları yol açabilir. Zaten bir şeyler yaşamak istediğimizde açık bir şekilde dile getiririz erkeklerde hemen atlar.
30 Yorumla
+1 yılBelli ediyorlar hatta bacağından suyunun aktığını bile gördüm.
99 Yorumla- +1 yıl
Kanka işemiştir o jsjsjdj
- +1 yıl
+1 yılBunu anlamayı isterdim... hem kızın bana yükseldiğini hem de beğendiğini hoşlandığını
91 Yorumla- +1 yıl
1 ay sonra he😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar kendini aşırı kamuflaj eden biridir. Yani kadın istemedikçe anlamaları imkansız yok bakışları yok bacak hareketleri kadın seni istediği için belli etmeye çalışmıştir ama ne kadar arzulasa da o durumu istemez kattiyen anliyamazsin
120 YorumlaKadın belli etmek isterse belli eder istemezse saklayabilir ama erkekler için bu geçerli değil
207 Yorumla- +1 yıl
Nasıl saklıyorsunuz hadi söyle bakalım.. kadın hemen yumusuyor flört etme evresine geçiyor bence.. bakışlar sözler tonlama vucud dili belli ediyor bence onlarda
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 senin karşına kuduruk çıkmışsa ben napayım
- +1 yıl
Kuduruk demeyelim. yaa.. insalnlik halı bence o.. olabilir yani ne var bunda
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 insanlık hali değil onlar kuduruk
- +1 yıl
Arayan aradığını bulur buse hanım... ona bir şey diyemem. ama bu hislere kapılıp fren yapmasını bilen de vardir
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 tamam
- +1 yıl
Bu cevap neden eig seçilmemiş?
- Cinsellik konusunda 643 cevap paylaştı.
1 yılBizde bazı şeyler kabardigi için mutlaka düzeltme gereği oluyor yoksa can yakıyor sığmıyor bazıları 🤣 kadınlarda ise şöyle bir kadın yukseldiyse eli rahat durmaz gözler sağa sola kaymaz direk odaklanır ve dudaklarıyla oynamaya başlar birde nefes olayı varki o erkegide bitirir kısacası kızlarda kısa zamanda olan belirtiler bunlar uzun vadede meme uclari ateş basması elinin istemsizce vajina bölgesine gidip okşama hareketi 😅
00 Yorumla Cinsellik konusunda 494 cevap paylaştı. Anlarlar; bak örneği de var ben şahsen anlıyorum
00 Yorumla
+1 yılKadının tahrik olduğunu anlamayan erkek de erkeğim diye gezmesin.
203 YorumlaAşık olduğu kişiye karşı saklayamaz. Nefes alıp verişi artar, yüzü kızarır en basit.
90 Yorumla
1 yılKadın bariz belli etmese bile erkeğin yaklaşımından bile anlar ayrıca kadının bakışları dokunuşu nefes alış verişi bile değişir kolaylıkla belli olur
50 Yorumla
+1 yılKadın belli etmek istemezse anlayamazsın asla.
50 YorumlaCinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bakışları kesinleşir bizdeki oraya balar biz farklı uone bakınca bize bakar elini bacak arasına göturür dokundur bir keresinde orası ıslanmış gördüm
40 YorumlaCinsellik konusunda 730 cevap paylaştı. Tamemen kişiye ve tutumuna bağlı ama anlar o anlamasını sağlamak isterse
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefes alisimiz, bakisimiz, dudak harekelerimiz…
151 Yorumla- +1 yıl
Hobbbaaaa 😍
- Cinsellik konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlarız da. Anlasak ne olacak? O yönde adım atmak çok riskli. Hastane, hapis, mezar seçenekleri bile olabiliyor.
50 Yorumla - Cinsellik konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiz diret diyoruz ya kadınlar çok demiyor ama ben hissediyorum bezen
30 Yorumla Kadınlarda belli edebilir yani bu kişiden kişiye göre değişir
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler biraz maldır... Biraz yardım etmelisin.
92 Yorumla- +1 yıl
😂
- 1 yıl
Yardım etmene gerek yok bir erkekle baş başa yalnız jal gerekeni yaparız 😀
Doğrusu pek anlaşılmıyor bu, kadınlar bunu saklayabiliyor
20 Yorumlanormalde anlamaları zor olur çok belli etmediğin sürece. anlasın diye sürekli frikik verirsen veya onu yükseltecek şeyler yaparsan anlar o zaman
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi hakeket o kadar tahrik ediyor ki ama söyleyeemmmm
84 Yorumla- +1 yıl
Yaa litfen aoylermisn noolurt olumu op
- 1 yıl
Bu sırrı bilen her erkek her kadını düşürecek sanıyor enayi :)
- 1 yıl
Dur ben söyleyeyim sana ateşli bebek
- 1 yıl
Evet biliyorum o an neler yaşadığınızı
Ben saklamaya çalışırken kız iyice dibime girip koluma sürtününce ne halt yiycem diyr düşünüyorum.
30 Yorumla
1 yılEvet bizim saklamamız çok zor ve aynı şekilde bir kızın yükseldiğini de zor anlıyoruz, çünkü kızlar kapalı bir kutu gibi davranıyor, çoğu davranışlarına anlam veremiyoruz
10 Yorumla
+1 yılAnlamak zor, yani ben alkollü olmanın dısında anlayamıyorum :)
10 YorumlaArtık anlamıyorlar çünkü uğraşıyorlar onlar direk pazarlık yapar verenle uğraşır uzun detaylar anlama filan kalmadı artık
20 Yorumla
+1 yılGörüntüden bakışlardan, davranışlarından, ses tonundan belli olur. Gözlerim görmese bile kokusundan anlarım.
20 Yorumla
+1 yılGenelde kızlar Bacaklarını aç kapa yapar otururken yatarken dizlerim kırılmış vaziyette tabii ki o esnada kasılmalar falan
20 Yorumla
+1 yılDudak ısırma, konuşmada tutukluk, saçına fazla dokunması, nefes alışverişinin değişmesi bazı göstergeler
20 Yorumla
1 yılEvet anlaması basit genelde saçları ile oynar yüzleri kızarır dekoltesi ile oynar el hareketleri değişir gözleri hafif canım bir bakış alır kendinden geçmiş 😂
00 Yorumlakadınlarda belli ediyor, genelde dokunarak konuşurlar, daha yakın temas kurmaya çalışırlar konuşurken falan, gülümsemeleri artar yani belli olur herşey😍
00 Yorumla
+1 yılBen yükseldigimde direk anliyo karsimdaki cok belli ediyorum istemeden
147 Yorumla- +1 yıl
@Broker90 meme uclarim belirginlesiyor heyecanlaniyorum konusurken
- +1 yıl
Anlar
- 1 yıl
Meme uçların dikleşiyor daha hızlı nefes alıp veriyosun ellerin terliyor tam ses için mükemmel profil 😀
- 1 yıl
Aşkım Sen ne istekli şeysin öyle
- 1 yıl
@atletikabi0007 direkt sivriliyor diyo o şekilde de gerçekten belli olur 😅
- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYükselir.. Ama erkek gibi her an değil.. Dönemleri var
30 Yorumla
+1 yılÇok nette anlar yeterkı karsısındakını iyi tanısın konuştuğu kurduğu cümlelerden bıle
30 Yorumla
+1 yılBen anlıyorum yükseldiğini, bakışları değişiyo biraz heyecanlı gibi davranmaya başlıyo, anladığımda onu dahada yükseltmek çok hoşuma gidiyor 😊
10 Yorumla
+1 yılGayet saklanıyor kemer kısmına sıkıştırarak kızlar yükselince bacaklarını aç kapa yapmaya başlıyor
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakışlardan o istek öyle bir anlaşılıyor ki saklanmaz yani.
20 Yorumla Anlamaz eğer anlaşılıyor ise kadın anlaşılmasını istediği içindir. Eğer yükseldi ve bunu belli etmek istemiyorsa anlamazlar
71 Yorumla- +1 yıl
Yioo gayet iyi anlatıyorlar sana bunun simdi açıklamasını yapamam :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle erkek yükseldiğini saklayamaz yiyecekmiş gibi bakışlar ve önde kabarıklık direk belli eder. Kadınlar da anlamak çok daha zordur mimikleri takip etmek gerekir ve kadın istediği erkeğe muhakkak dokunmak ister ve bunu omzuna veya eline bir şekilde yapar. Bakışları değişir erkek kokusunu alsın ister
20 Yorumla
+1 yılSürekli önüne bakarsa orada o kızın yükseldiğini anla
20 YorumlaBana yükselindiğini sanmıyorum ya da olduysada anlamadım şahsen
20 Yorumla
+1 yılBen anlarım , kadınlar cinsellik yaşamak istediğini belli etmemeye çalışsa bile kendini ele verdiği noktalar var
00 YorumlaEvet kesinlikle anlarım. Zaten öyle durumlarda tamamen çaresiz oluyorsunuz. Yani saklama şansınız pek olmuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlamaz 😅 sen belli etmezsen söylemezsen hayatta anlamaz
50 YorumlaHer iki tarafta fizyolojik olarak belli eder, bunun birçok belirtisi vardır, saklamak frenlemek elinizde değildir. saygılarımla
00 Yorumla
+1 yılBen anlıyorum ve beceriyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıksız kalmıyorsun demek
- +1 yıl
Kalmam. Kadinlarin rahatlamaya hakki var. Seninde oldugu gibi 😈
Soran+1 yılMmmm
Eğer kadın kendi belli etmiyorsa bunu anlamak mümkün değil
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKadın kendisi sevişmek için adım atana kadar anlamam
10 Yorumla Duygularıma ve özel ilgime cevap veriyorsa her anlamda. Anlarım
10 Yorumla
1 yılBakışları alev gibi oluyor.. İstersen anlama :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki anlar mesela kayar merdivene binip üst kata giden kız doğal olarak yükseliyor ya da asansöre binen kız asansörle yukarı çıkarken yükseliyor bariz belli oluyor 😅
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kızı tanıyor olmam lazım
23 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı
- +1 yıl
Tanımadığım bir kızın nasıl durumda olduğunu bilemem
Soran+1 yılDoğru
Kızın davranışlarını kontrol edip edememesine bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (213)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?