Sizce cinsellik olmadan ilişki devam edebilir mi?
Cinsellik olmadan olmaz
Ben dokunmadan da severim
Kararsız kaldım ben
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sizce cinsellik olmadan ilişki devam edebilir mi?
Bazı çiftler, cinsellik olmadan duygusal bağlarını sürdürebilir ve bu onlar için tatmin edici bir ilişki biçimi olabilir. İlişkilerde iletişim, anlayış, saygı, paylaşım ve destek gibi faktörler de önemlidir ve cinsellik dışında da birçok boyutta ilişkinin güçlenmesine katkıda bulunabilir.,,
Yani cinsellik olmadan sevilir mi evet, aşık olunabilir evet ama devam ettiren önemli şeylerden biri de kesinlikle cinsellik kadını erkeği yok bu işin her iki tarafta masal anlatmayı bırakmalı. Gerçekler böyle. Kadınlar sadece çoğu zaman daha içe dönük oluyor yani istese de çık belli etmiyor, erkek daha net şekilde belli eden taraf olduğu için doğal olarak dikkat çeken taraf oluyor.
Kendi açımdan ben temas bağımlısıyım abartılı olabilir belki ifade ederken ama dokunmayı seviyorum.
Cinsellik olmasa da olur diyenler tadına varamamış kişiler galiba.
İlişkinin olayı seks diğer sevgi saygı paylaşma vs işleri. Seksi çıkar geri kalanlar normal yakın arkadaşla da oluyo
Ruby çok net fikrini söylemiş. Saygı duyuyorum, seks kesinlikle çok büyük bir yer kaplıyor ama geri kalanları ben öyle çok yakın arkadaşlarımda olsa pek hissedebileceğimi düşünmüyorum. Sevgili ya da eş ile yaşanan bazı normal şeyleri yapmak farklı keyif ve hissiyat uyandırıyor, en azından bende öyle.
Dokunmadan da sevdiğim değil ama âşık olduğum oldu. Olunuyor yani. Ha şimdikilerin çoğu yatak aşkı olduğu için herkes olmayabilir, anlarım.
Yok ya bende dokunmadan sevdim zamanında bu oluyor insan aşıkta olabiliyor.
Genel konuştum. Bazısı olmuyor diyor malûm.
Onlar biraz basit bakıyor aşka sevgiye
Aynı şeyi düşünüyorum. Sevgi, tutku, cinsel açlık vs. her şey olabilir ama aşk değil. O bir gerçek. Gerçi göreceli bir kavram.
Cevap
26Cevap
Bir sağlık sorunu varsa beklenir..
Ama insan sevdiğine dokunmak ister..
Duygsallığın dozunu ayarlamak gerekiyor. Sonra senin dokunmaya kıyamadığının belini kırarlar maazallah 😄
Bir şey derdim de neyse 😂😂
Olur ama cinsellikle daha bir renkli ve tutkulu olur.
Güzel bir karma olur yani destekler bence de.
Karma güzeldir😇 tat almak duymak her şey birlikte güzel 😇
Aşk olmadan cinsellik olmamalı. Ama şimdi bu bile ayıp sanki. Öyle pis ve hızlı tüketiliyor ki ☺️Aşık olmayı unutuyor insanlar süratten 😂
Çok doğru vala 😂
Belli bir zaman sonra cinsellik girmezse ilişki yavaş yavaş bitiyor
Kavga gibi bir şey aslında cinsellik ye diri tutuyor ilişkiyi.
Hayvanlardan biraz farkımız olması gerekirse her şartta cinselliği öne koyan mllardan bıktığım için dokunmadan da severim butonuyum
+1..
Ben dokunmadan da severim sonuçta benim o diğer yarım onun verdiği mutluluk cinsellik ten fazla olur evlenirim ilk gece iki rekat namaz kılar öyle başlarım cinsel hayatıma
Sevdiğin insanı zamanla arzulamaya başlıyorsun, iki tarafta buna hazırsa cinsellik olmalı. Fakat bir taraf karamsar bakıyorsa işler zor, ten uyumu lazım.
iki cins fıkra anlatmak için bir araya gelmez. azdı üzerinde iki cins. elbet doğal olarak cinsellik yaşamalı
Dokunmadan da severim diyen erkekler ankete yanlışlıkla bastılar heralde
Haha niye yahu
Çünkü devleti cinsellik çoğunun.
Dertleri cinsellik
Neden olmasın ben zaten cinselliği sadece evlenince yaşamak isteyen birisiyim, karakterli olan ve gerçekten aşık olan biri böyle yapar
İstediğim tam da bu ama bu devirde imkansıza yakın… 🙄
olmadan da olur diyenlerin alayı yalancı sakın inanmayın onlara.
İnsan sevdiği biriyle cinsellik yaşamak istiyor ama kadın yaşarsa damgalanıyor erkek yaşayınca aferin koçum ha bir de şu var erkeklerin savunması kadınlarla erkek aynı değildir. Siz 10 kişinin ağzının değdiği bardağı içer misiniz yok patlak yok ikinci el ama sorsan kendisinin girmedigi delik yemediği nane kalmamış ben bakire istiyorum. Uzun lafın kısası ben böyle görüşte olan bir insandan bakire olsamda uzak dururum.
Yaptığın gözlem de büyük oranda doğruluk var ve katılıyorum. Aynı fikirdeyim de. Bir çok ortam da bir çok arkadaşıma bu gerçekleri ifade ederek bozmuşluğum da vardır.
Bir kadınlar ya da birden fazla kadınla birlikte oldum diye kendini süper kahraman sanmasın kimse. Kadın bunu yapınca kaş. r oluyor ise bunu yapan erkekler de ağır şerefs. iz oluyor. Böyle insanlara fırsat vermeyin kadın erkek farketmez. Sizin elinizde sonuç olarak.
@doanylmz aynen öyle kimse yapmasın demiyorum sadece kendi yapıp başkası yapınca onu suçlayan zihniyet ve ataerkil toplum beni tiksinidiriyot
Yoo böyle hissetmekte çok haklısın çokta normal bu adaletsiz bir durum zaten. Sonuna kadar katılıyorum bu tip insanları da eleştiriyorum ama onlar öyle yaşamayı tercih ediyor ve muhtemelen de bu kafaları mezara kadar hiç değişmeyecek. Bize düşen o kafada olmayan doğru insanları bulabilmek...
Cinselliği one koyan kişi hayvandan arkadadir
Evet olur ama bir yere kadar gider. Kesin olur diyen olursa kesin yalan söylüyor haberin olsun.
Ben dokunmdan da severim cinsellik şart değil
Tabiki cinsellik olmasa bir kadın ve bir erkek başka hiçbir şartta birbirine katlanmaz
Bir ilişki de her şey olması yoksa senin yapmadığını başkası yapar.
Erkekler kuduruk olduğu için zor.
Sadece erkekler mi 🤔
Olmaz tabiki ot muyuz blz
Bu da farklı yaklaşım tabi 😂
Olur mu sana soruyorum? Jsjsjs olan diyen yalan söylüyor olan diyenin çık güçlü imani var jsjsjs gizleniyorum 😂
Gizlenme be ne olacak 😂 bence bir yere kadar olur ama sonra cinsellik güçlendirir.
Cinsellik şart ben diyorsam bunu düşün sart demekki jsjs
Kimsin sen 😂 sanki beni tanıyormuş gibisin 😂
Oha beni tanımadın mi beni beni bihterini😂
Nerden tanıyayım yahu yaş kategorin aklıma geleni tutmuyor 😂
Allah seni be 😂
Sus rezil😂
Gizlenmene ne gerek var sanki deli 😂
Ay ne bileyim linc tayfası var burada basindakinden utan dicek jsjsjs sanki türbanlılarin hormonları yok😂
Amaaan sen boş ver onları. Sana laf edip sonra ne halt yediklerini biliyoruz biz 😇
😂Allahim. insanin erkek kankasi olmasi ne guzel😂
Gerçekler bunlar ama 😂😂 burada daha neler neler var ohoo😂
Bir gun calarim kahveye jsjs okeye pardon 😂
Bir gun calarim kapını kahveye cumle kuramıyorum
Tamam tamam ne zaman istersen sana kapı açık 😇 ben anlarım seni boş ver sen 😇
Sağlıklı bir ilişki cinsel uyum olmadan yürümez.
Olur ama biraz sıkıntı yaşanabilir ileriye dönük
Olur. Cinsellik bu işin tuzu biberi biraz. Olmasa da olur ama olursa daha güzel olur.
evlenene kadar olmaz
Cinsel ilişkiyi başta yaşarsam sonradan hevesim kalmaz. Ben evlenmeden cinselluge karşıyım.
Belli bir zaman sonra olmaz
Olmaz derler de bal gibi olur.
Asıl öyle olur. Helal dairesi keyfe kâfidir.
İlişkiler de yakınlık önemlidir !!
İlla s eks olmak zorunda değil
olur ama cinsellik ilişkinin süsüdür
İliskinin baglayiciligi cinsellik
Ilişki ve sevgililik olur olmalı.
Çocuk değilim, olmazsa olmaz.
Ben dokunmadan da severim
Dokunmadan da severim ve sevilmek isterim.
olur evet
Olur
Olur brnce
kesinlikle olmaz tuzsuz yemek gibi
Olmaz
Evet olur
Evlenmeden olmaz
Olmaz.
cinsellik bir parçası
olmaz
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?