Cinsel Yaşam Gerçekten abarttıkları gibi mi, erkekler libidolarını kontrol edemez mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Edemezler mi abartı mı Güncellemeler+1 yıl Bu niye çok süper oldu aq Gerçekten abarttıkları gibi mi, erkekler libidolarını kontrol edemez mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Günümüzdeki erkekler bildiğin hayvandır ! Ve böyle erkeklerden korkmanız gerekirken size çekici geliyorlar asıl tehlike bu !!! 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Eskiden değiller miydi Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sevmediğim bir kıza karşı libidom sıfır hatta sıfırın altında 1 0 Yorumla
Aykar6 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İsteyince yapabiliyorum. Ama çekimi yüksek nadir kızlar var onlar olunca çok zor oluyor. Kolay kolay çoğu kız beni yoldan çıkaramaz😀 0 0 Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. kadına göre erkek daha çabuk boşalır. kadın iyi sevişilmez ise geç boşalır hatta boşalamaz bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl msmsmdmf kızlar sorunca süper soru oluyo, erkekler daha zor dayanıyo evet çünkü kadınlar zor boşalır erkekler kolay 3 2 Yorumla KadinSevgilisı +1 yıl Evet maalesef öyle! Ama sürekli çalışa çalışa ters olabiliyor kadınlar zevkın sonu, kalınca ve oynadıkça boşaliyorlar, erkekte uzun tutması için çok çalışmali, ondan sonra bir - iki kere boşaltıp, hala dayana bilse 3. cu boşaltma zor olur Yorumla Emre_22- 1 yıl Bence ben daha zor geliyorum Yorumla
Definitive Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl Kontrol etmek isterse eder tabi. Ama kadınlar etmesinler ister gibi davranıyor. 0 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 791 cevap paylaştı. Eden eder edemeyen zaten kendini bir şekilde öne çıkartır zaten 😉 0 0 Yorumla
Kuzyoterapi21 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeri gelince kontrolü sağlıyorum benim elimin altinda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben edebiliyorsam herkes edebilir libido da zirveyim asla isteğim bitmiyor azalmıyor ama bugüne kadar tuttum kendimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Edebilirim ama etkilendiğim birine karşı neden kendimi kontrol etmeliyim ki 0 0 Yorumla
Karizma051907 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Mastürbasyon yapar eder 1 0 Yorumla
Zeus_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl abartı , herkes kendını kontrol edebılır 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ederler sadece işlerine gelmiyor 1 1 Yorumla 1Dehliz1Zirve +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Genelleme yapılmamalı herkes aynı değil. 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ederde isimize gelmiyo 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ediyorum etmesem eskirttan cikmazdim 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Herkes değil 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Edebiliyorum 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gayette eder 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ederiz bize bağlı 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ederler 1 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eder 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Günümüzdeki erkekler bildiğin hayvandır ! Ve böyle erkeklerden korkmanız gerekirken size çekici geliyorlar asıl tehlike bu !!!
Eskiden değiller miydi
sevmediğim bir kıza karşı libidom sıfır hatta sıfırın altında
İsteyince yapabiliyorum. Ama çekimi yüksek nadir kızlar var onlar olunca çok zor oluyor. Kolay kolay çoğu kız beni yoldan çıkaramaz😀
kadına göre erkek daha çabuk boşalır. kadın iyi sevişilmez ise geç boşalır hatta boşalamaz bile
msmsmdmf kızlar sorunca süper soru oluyo, erkekler daha zor dayanıyo evet çünkü kadınlar zor boşalır erkekler kolay
Evet maalesef öyle! Ama sürekli çalışa çalışa ters olabiliyor kadınlar zevkın sonu, kalınca ve oynadıkça boşaliyorlar, erkekte uzun tutması için çok çalışmali, ondan sonra bir - iki kere boşaltıp, hala dayana bilse 3. cu boşaltma zor olur
Bence ben daha zor geliyorum
Kontrol etmek isterse eder tabi. Ama kadınlar etmesinler ister gibi davranıyor.
Eden eder edemeyen zaten kendini bir şekilde öne çıkartır zaten 😉
Yeri gelince kontrolü sağlıyorum benim elimin altinda
Ben edebiliyorsam herkes edebilir libido da zirveyim asla isteğim bitmiyor azalmıyor ama bugüne kadar tuttum kendimi
Edebilirim ama etkilendiğim birine karşı neden kendimi kontrol etmeliyim ki
Mastürbasyon yapar eder
abartı , herkes kendını kontrol edebılır
Eden var edemeyen var
Bazen arşa yükseliyor
Ederler sadece işlerine gelmiyor
Teşekkürler
Genelleme yapılmamalı herkes aynı değil.
Ederde isimize gelmiyo
Ediyorum etmesem eskirttan cikmazdim
Herkes değil
Ediyorum
Edemez değil etmez
Edebiliyorum
Gayette eder
Ederiz bize bağlı
ederler
Ben ederim
Abartııı
Eder