Sevişme öncesi erotik video izlemek, sevişmeye başlamadan önce birbirinize fantezilerinizi anlatmak gibi gibi...

Bir kıvılcım yeterdi her zaman. Koşup geri dönmemize❤️🔥
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Sevişme öncesi erotik video izlemek, sevişmeye başlamadan önce birbirinize fantezilerinizi anlatmak gibi gibi...

Bir kıvılcım yeterdi her zaman. Koşup geri dönmemize❤️🔥
#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg🫶
Benim bunlara ihtiyacım olmuyor. Buluşmadan önce zaten birbirimizi fazlasıyla yükseltmiş oluyoruz. Bir araya geldiğimiz anda öpüşmeye başlarız ve o kıvılcımla ateş alan barut gibi tutuşuyor bedenlerimiz.
Ortama ve kişilere göre çok fazla yolu var mutlaka. Ama ben en beklenmedik yerde kız arkadaşımın kulağına eğilip istekli bir ses tonuyla 'seni istiyorum' demeyi ve o an o gözlerinin istekten ve şaşkınlıktan dolayı fal taşı gibi açıldığını görmeye bayılıyorum
Birçok yolu yöntemi var elbette.. Sesli ya da yazılı olarak erotik bir edayla konuşmak, uygun olmayan bir ortamda sürpriz dokunuş ve bakışlar, kişinin tarzına göre hoyrat ya da naif davranışlar gibi...
Neler yapılmaz ki.. isteyene yol çookk 🔥
Teşekkür ederimm 🎀💋
Cevap
11Cevap
Bunun için eş ile konuşmak gerekiyor.. bazen de bir bakış.. bir gülümseme veya gözlerinin içine bakmak
Türkü söylenir..
Fantesi anlatıp projelendirilen onu uygulamak harika fitill olur
Bazen bir çimdik yeter 😃
😀hahah
attığın görseldekine benzer... sağ el vajinada, sol el göğüste, boynundan öpüp yalarken, penis kalçaya dayalı.
Erkek açısından bakılırsa çok çabaya gerek yok zaten hazırdır
Tahrikkar giyimle frikik vermek diyorum.😂
3 numaralı bakışım yeterli
Pat diye olması lazım film falan olmaz
İlkindeki gibi olması lazım.
cinsellik konuşmak olabilir
Ufak dokunuşlar ve öpücükler.
Değdirerek😆😆
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?