Cinsel Yaşam Libidom çok yüksek ama sevişmek istemiyorum, ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 çünkü cok utangacım. utanırım göz göze bile gelemem of Güncellemeler+1 yıl sanalda rahatım ama reelde çok utangacım Libidom çok yüksek ama sevişmek istemiyorum, ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Evlenip de helalinizle yaşayın. O zaman utanma olmaz, olsa da fazla uzun sürmez. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bence kocamdan da utanırım ben, yaptıktan sonra yüzüne bakamam hahs Yorumla CounterOffensive111 +1 yıl İlk zamanlar bunlar normal ama zamanla utanmazsınız. Allah'ın helal kıldığından utanmak gerekmez. Kadının da erkeğin de fıtratında var cinsellik. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. mastürbasyon ile jdare edeceksin... sonucta buda bir secim ama utanmak sevisme sirasinda zveknalmanla unutturulabil8r 0 0 Yorumla
Katucuk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. p*rno sexting dekolte atma ve yeni sohbetler ideal çözümler 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sanaldan takıl 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kesmiyo bi süre sonra Yorumla KingNothing01 +1 yıl Konuşalım istersen belki iyi gelir Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlelebet sanalci mi olacan 0 0 Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kafalara poşet geçiririz görmeyiz gkdkdkd 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seviştiğin kişnin kafasına poşet geçir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet kese kagıdı gecircm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Utangaçlığı yenmenin en iyi yolu ne biliyormusunn 0 19 Yorumla Soran +1 yıl neyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamak 1 kere sevişsen 2. si çokmdaha kolay olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birde ufak adımlarla ilerlemek var tabi ilk sadece öpüşürsün sorna elleşme vs Yorumla Soran +1 yıl ayy utanıyorum ıstee karanlık veya los isik olsa belki daha rahat olurum diye dusunuyorumm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki birazda alkol alsan daha rahat olursun Yorumla Soran +1 yıl hic kullanmadım denemeli miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dene ama ilk içtihinde yavaş iç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman sarhoş olcağını bilemezsin sabah nerdeyim ben deme 😅 Yorumla Soran +1 yıl ayy yok ayık olayim ben off asiri utanıyorum açılmam lazjm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm birkaç soru sorabilirmiyim o zaman Yorumla Soran +1 yıl burdn sorabilirsin ozele gelmeyeyimm ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan sürekli sayfa yenile aşşağı in vs uğraştırmazmı bizi ozelden sorayım sonra istersen engelle yani sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey orada misin Yorumla Soran +1 yıl ne sorcaksin kii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utangaçlığınla alakalıı ne kadar utangaçsin öğrenmek için belki birkaç tavsiye veririm sonra Yorumla Soran +1 yıl yok ya tesekkur ederm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada bile utangaç durum çok ciddi 😅 Yorumla Soran +1 yıl yaa hahshhahah gelirim de simdi tanımıyosundur beni umarım hahahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya pek kimseyi tanımıyo Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. utanacak bir şey yok öpüşerek başla 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gelirsiiinnn.. linşdo insana herşeyi yaptırır 0 1 Yorumla mceviz +1 yıl Aşmalısın Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl utanılacak ne var 0 3 Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl sana yardımcı olurum Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum.. bir şey sorcam sence loş ışıkta sevismek kötü mü? fizigim guzel ama kendimi rahatsiz hissederim sanırım los isik iyi sence Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl karanlikta yap sevişmeyi. sevgilin var mı Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Konuşalım 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanal denedin mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevişme 0 3 Yorumla Soran +1 yıl aaa peki🤨 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Işığı kapat öyle seviş Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O da zamanla geçiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evlenip de helalinizle yaşayın. O zaman utanma olmaz, olsa da fazla uzun sürmez.
bence kocamdan da utanırım ben, yaptıktan sonra yüzüne bakamam hahs
İlk zamanlar bunlar normal ama zamanla utanmazsınız. Allah'ın helal kıldığından utanmak gerekmez. Kadının da erkeğin de fıtratında var cinsellik.
mastürbasyon ile jdare edeceksin... sonucta buda bir secim ama utanmak sevisme sirasinda zveknalmanla unutturulabil8r
p*rno sexting dekolte atma ve yeni sohbetler ideal çözümler
Sanaldan takıl
kesmiyo bi süre sonra
Konuşalım istersen belki iyi gelir
reelde yapmadın mı hiç bişey?
İlelebet sanalci mi olacan
Evlen yav ne güzel işte İnşaallah
Kafalara poşet geçiririz görmeyiz gkdkdkd
Seviştiğin kişnin kafasına poşet geçir
evet kese kagıdı gecircm
Utangaçlığı yenmenin en iyi yolu ne biliyormusunn
neyy
Yaşamak 1 kere sevişsen 2. si çokmdaha kolay olacak
Birde ufak adımlarla ilerlemek var tabi ilk sadece öpüşürsün sorna elleşme vs
ayy utanıyorum ıstee karanlık veya los isik olsa belki daha rahat olurum diye dusunuyorumm
Belki birazda alkol alsan daha rahat olursun
hic kullanmadım denemeli miyim
Dene ama ilk içtihinde yavaş iç
Ne zaman sarhoş olcağını bilemezsin sabah nerdeyim ben deme 😅
ayy yok ayık olayim ben off asiri utanıyorum açılmam lazjm
Hmm birkaç soru sorabilirmiyim o zaman
burdn sorabilirsin ozele gelmeyeyimm ya
Burdan sürekli sayfa yenile aşşağı in vs uğraştırmazmı bizi ozelden sorayım sonra istersen engelle yani sen bilirsin
Hey orada misin
ne sorcaksin kii
Utangaçlığınla alakalıı ne kadar utangaçsin öğrenmek için belki birkaç tavsiye veririm sonra
yok ya tesekkur ederm
burada bile utangaç durum çok ciddi 😅
yaa hahshhahah gelirim de simdi tanımıyosundur beni umarım hahahah
Yok ya pek kimseyi tanımıyo
Buradan sanal yapabilirsin istersen
Jcjdjdjf kaç yaşındasın sevgilinden mi utanıyorsun
utanacak bir şey yok öpüşerek başla
Gelirsiiinnn.. linşdo insana herşeyi yaptırır
Aşmalısın
utanılacak ne var
sana yardımcı olurum
bilmiyorum.. bir şey sorcam sence loş ışıkta sevismek kötü mü? fizigim guzel ama kendimi rahatsiz hissederim sanırım los isik iyi sence
karanlikta yap sevişmeyi. sevgilin var mı
Konuşalım
Kaç Yaşındasın ki daha
Yaz bana
Sesimle kadınları etkilemeyi çok seviyorum
Sanal denedin mi
Mastürbasyon yapsana
Sevişme
aaa peki🤨
👍
Işığı kapat öyle seviş
Erkek arkadaşım var mı