25 yaşındayım çok güzel bir doğum geçirdim hiçbir yırtık yok dıştan. içte 2 tane vardı. Neyse bugün 42. Günüm 13 kilo verdim 52 kiloyum ve doğum doktoru bile kontrole gittiğimde doğum yapmış gibi değil vajinan dedi anlaşılmıyor bile doğum yaptığın dedi. Sorun yani fiziksel olarak bunalım felan değil doğum travmamda yok. Ama canım yanıyor ilişkide. Eşim hanzo gibi direk ilişkiye girmek istiyor yani ben anlatamıyorum ona bunu. Biraz insan öper sevişir sonuçta doğumdan sonra kuruluk oluyor ve sert bi şekilde dokunulsun istemiyorum adam anlamıyor ya. Canım yanınca da , ben de dedim ben yapmıyorum hiçbir şey yeter istemiyorum dedim gittim uyudum. Sonra diyor benimde neden bir şey yapmak istemiyorsun. Delirmek üzereyim gerçekten. Nazik olmanın neresini anlamıyor ben anlamıyorum. Bu ağrı sizce devam eder mi yoksa yavaş yavaş deneye deneye mi gidecek?
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Normal doğum yapmışsın. Ve daha 2 ay bile olmamış. Bu sekilde bir birliktelikte ağrı olması normal. Yani sorun sen de değil. Esin de. Bunu ona seksten once anlatmalisin. Normal bir doğum yaptığını, tam olarak iyilesmedigini ve anlayisli olup biraz daha dikkat etmesini söylemelisin. Sana biraz daha zaman tanirsa, kısa zaman da eskisinden daha iyi olacaginida söyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğum sonrası iyleşme süresi biraz uzayabilir dış görünüşü normal görülür ama iç kısmında hala dikişler birbirini tutmamış olabilir çünkü iç kısım hep sulu olduğu için bu iyileşmeyi gecikebilir eşiniz bu konuda biraz anlayış göstermelidir fazla ağrı sızı oluyorsa öküz gibi değilde kuzu gibi davranmalı birleşme esnasında zeytin yağı ile yapmanızı tavsiye ederim. Bu arada bir hemşir olarak bunu aktarıyorum
00 Yorumla
Sen ilgi peşindesin üremenin getirdiği çoğalma psikolojisi. Adamda yokluğun dramasında sezercikte ki zengin pij çocuk karakteri gibi 'vurcam kırbacı vurcam kırbacı' derdinde.
Çözüm basit, gratisten kayganlaştırıcı jel al ablam, anlatamıyorsan işi bileceksin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDoktora gidin
00 Yorumla
+1 yılya erekte olmuş bir adamın benine kan gitmezken onu yapma bunu yapma dersen olmaz duymaz anlamaz. yatıracaksın yatağa, suratına oturacaksın, yala ulan diyeceksin yarım saat, ben gelene kadar da kalkmak yok diyeceksin. yoksa böyle dedim ettim yapmadı falan çok normal
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimde ilk ben doğumdan sonra bana yanaşmadı korkuyorum dedi sonra brn ısrar edince yanaştı ve dediğin gibi hanzo gibiydi ama sonra sonra ben uzaklaştıkca anladı hatadını şu an çok nazik ve oldu bittiye getirmiyor uzun sürüyor
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki ağrı geçti mi? Ne kadar süre sonra geçti
Cevap sahibi+1 yılşu an hala var ağrı değil ama böyle ya ben kasıyorum ondan anlayamadım doktora gittim sorun yok daralman olmuş yırtılmada yok dedi
Cevap sahibi+1 yılSizi ıslatmadan mı yapıyor şu an eşiniz
Soran+1 yılKanama oldu mu peki?
Cevap sahibi+1 yılHayır olmadı
+1 yılTam bir öküzle evlenmişsin maalesef, canının yandığını söylediğin halde hala hayvanlık yapıyorsa bencilin teki
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim alman Türk de değil. Yani normalde sevişirdi vs felan şuna bildiğin hanzo
- +1 yıl
Bu hanzoluğu düzeltmesi gerek ama, yoksa karısını başka erkeklerin altında bulur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi süre ağrıyor. Zamanla geçer. Normalde de Hanzo gibi mi davranır. Doluluğun sebebi mi bu hanzoluk. Yağ kullanabilirsiniz bi süre. En azından canın acımaz. zamanla geçiyor yani rahat ol
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedik ve kanama oldu normal mi
+1 yılBu doğum ile alakalı olduğunu düşünmüyorum hamfendi eşiniz başka sebeplerden ötürü bu bağı koparmış ilgiyi azaltmış sanırım
00 Yorumla
+1 yılBaşta böyle sorun yokken, doğumdan sonra olması tuhaf. Küçüldü mü vajinan acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanki ilk bakire olduğum zaman gibi ağrı var
- +1 yıl
E adam da bu hâline alışmış. Yani daha önce sen dokunulunca sırılsıklam oluyordun , adam kol gibi soksa da acı değil haz alıyordun. Buna alışmış, tekrar sıfırdan taktik değiştirmek zor olur
Soran+1 yılTamam bunu ona söyleyeceğim
- +1 yıl
Doğum sonrası kuruluk var, ilgilenirsen eskisi gibi sert olabilirsin demek yerinde olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOral yapmıyor mu? Kuruluk sebebi bu olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani abanmasa iyi olur bi süre hassas olur çünkü kayganlaştırıcı falan kullanın işe yarıyo
00 Yorumla
+1 yılBiraz kendine zaman tanimalisin olmadi iliskiden once esini hayal ederek islanmaya calis
00 Yorumlaya ne hayatlar var ya böyle ceylanlar hanzoya denk geliyor ya
00 YorumlaDoğumdan önce de böyle miydi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değildi
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. boşanarak. eşin anlayışsız biriymiş
00 Yorumla
+1 yılonu tavırları da hanzo dur ki
00 Yorumla
+1 yılNe gibi
İsteksizlik mi olüştü00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılIsrarla konuşmaya devam edin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBencil kocalardan biri daha.
00 YorumlaSenin sınavın dağ ayısı kocan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin ne zaman ehlilleşir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğumdan önce böyle sorun var mıydı peki
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorun sende gibi bence
+1 yılSaçmalik
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım