İki taraftanda genel olarak yine iki taraf diye düşünüyorum, biz erkekler isteriz ama isterken kıvama getirmesini ve sexe zarf atıcam detayları pek bilmiyoruz bence ya da bilsekte yapmıyoruz.
Aslında bakarsan ihmal ediyoruz bazen kadınları, evimizi, yatak odamızı. Ne yapılabilinir, birlikte bir fantezi çamaşırcısına ya da birlikte bir seks shopa girinilip kadınımızın seçeceği ürünleri almalıyız, biraz romantiklik olabilir, tabi ki bunların yanı sıra her şeyden önce erkekliğimizi erkekliğimizle kadınlarımızı sahiplenicez, kadınlıklarını yataktada, evin içindede hissetiricez ama kadınlıklarını dışarda görmediklerini düşünüyorum kocalarından yani kadınlar misal bu dediklerimin yanı sıra el ele, kol kola olunmasıda bir etmen, birlikte sinamaya gitmek gibi gibi detaylarda var aralarda, imkan dahilinde arada birde olsa araları çok geçmeyecek şekilde yani ihmal edilmeyecek dozda olursa daha iyi olabilir.
Çünkü monotonluk olmasın diye kadinlar Seksi kıyafetler aliyor makyajlar yapıyor giyinip süsleniyor peki erkek napiyor yorgunum bugün çok yoğun çalıştım ya da yemekte ne var işte elinde kumanda uyuyor kanepede hiç sen kime giyindin kime suslendin demiyor hatta bazen farketmiyorsunuz bile siz erkekler ha tabi pasbal kadinlar da var
İşte öyle kadınlar yani çocuktan sonra kendini bırakan kadınlar da kocaları kendinden uzaklaşınca neden diye kızıp yakınıyor aynı şekilde bide öyle erkekler var ki emin ol evlenince kendini bırakan erkek sayısı da oldukça fazla
Etrafımda arkadaşlarım hep kocalarını böyle anlatıyor e bende hep evliliğimi hareketlendirmek için çaba harcıyorum ha genelde başarılı oluyorum ama aradada eşim çabalasın isterim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her ikisinden de kaynaklanıyor
İki taraftanda genel olarak yine iki taraf diye düşünüyorum, biz erkekler isteriz ama isterken kıvama getirmesini ve sexe zarf atıcam detayları pek bilmiyoruz bence ya da bilsekte yapmıyoruz.
Aslında bakarsan ihmal ediyoruz bazen kadınları, evimizi, yatak odamızı.
Ne yapılabilinir, birlikte bir fantezi çamaşırcısına ya da birlikte bir seks shopa girinilip kadınımızın seçeceği ürünleri almalıyız, biraz romantiklik olabilir, tabi ki bunların yanı sıra her şeyden önce erkekliğimizi erkekliğimizle kadınlarımızı sahiplenicez, kadınlıklarını yataktada, evin içindede hissetiricez ama kadınlıklarını dışarda görmediklerini düşünüyorum kocalarından yani kadınlar misal bu dediklerimin yanı sıra el ele, kol kola olunmasıda bir etmen, birlikte sinamaya gitmek gibi gibi detaylarda var aralarda, imkan dahilinde arada birde olsa araları çok geçmeyecek şekilde yani ihmal edilmeyecek dozda olursa daha iyi olabilir.
İki taraftan da genelde kadın ama
Bencede
İki tarafta etken mutlaka.
Her ikisinden de kaynaklanıyor olabilir
Erkekten
Nedennn
Çünkü monotonluk olmasın diye kadinlar Seksi kıyafetler aliyor makyajlar yapıyor giyinip süsleniyor peki erkek napiyor yorgunum bugün çok yoğun çalıştım ya da yemekte ne var işte elinde kumanda uyuyor kanepede hiç sen kime giyindin kime suslendin demiyor hatta bazen farketmiyorsunuz bile siz erkekler ha tabi pasbal kadinlar da var
Evli biri olarak mı bu yorumlar
Tabiki evliyim
Ya tabiki dediğin gibi erkekler var ama o eskide kaldı. Şimdi tam tersi olduğunu düşünüyorum özellikle çocuktan sonra kadınlar değişiyor
İşte öyle kadınlar yani çocuktan sonra kendini bırakan kadınlar da kocaları kendinden uzaklaşınca neden diye kızıp yakınıyor aynı şekilde bide öyle erkekler var ki emin ol evlenince kendini bırakan erkek sayısı da oldukça fazla
Senin tecrüben beni mi seni mi doğruluyor. Yoksa etraf böyle ben iyiyim mi diyorsun
Etrafımda arkadaşlarım hep kocalarını böyle anlatıyor e bende hep evliliğimi hareketlendirmek için çaba harcıyorum ha genelde başarılı oluyorum ama aradada eşim çabalasın isterim
Tabiki tek kadınım çabalaması ile olmaz. Evlilikte her şey karşılıklı. Çocuğunuz var mı?
Var iki tane 😊
Allah bağışlasın umarım karşılıklı çabaladığınız bir evlilik olur. Ayrıca çabaladığın için seni tebrik ederim
Teşekkür ederim 😊