Erkek arkadaşımla ilk cinsel ilişkim daha önce ilişkiye girmedim hiç. ama gözlerini kapatmasını istedim çünkü utandım girerken görsün istemedim sonra kan geldi benden hatta bayağı geldi ama bana dedi ki bana niye gözlerimi kapattırdın dedi bi tereddüt ettiğini fark ettim ama kendisi gözüyle gördü şeyinin üstündeki kanı sonra temizledi tekrar girdik bu kez baktı ve yine kan geldi gözüyle de gördü neden tereddüt ediyor siz onun yerinde olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk olduğu için utandım sonra acıyınca bıraktık kanı temizledi 5 6 dk sonra tekrar girdik bu kez kendisi de gördü tekrar kan geldiğini
Cinsel ilişkide gözlerini kapattırdım, şüphelendi. Haklı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence güzel bir şey yapmamışsın sana güvenmediği belli
Gözüyle de görse bir şey fark etmezdi bunun amacı sürekli bir ilişki değil
5 dk sonra tekrar girince yine kanama oldu ve bunu gözüyle gördü ne var ki bunda ilk olduğu için utandım neden güzel bişey yapmamışsın dedin
Çünkü o kanamayı normal bir şey olduğunu düşünmüştür her zaman olduğunu düşünmüştür veya senin adet olduğunu düşünmüştür
kapatmaz oyle yaparım kapatıcaksa sen kapatcaksın ama senınde gırısı cıkısı gormen lazım nasıl oluyo dıye daha cok zevk alırsın
Sevişirken profesyonel gibiysen çocukta şüphelenbilir
Hayır değilim zaten o yüzden çok utandım bakma felan diye ama 2. Kezde kan geldi bunu gözüyle gördü kendisi sildi hatta daha niye yani
Neden kapattırdın ki merakı gidermiş olurdu bence sorun yok gördü zaten şüpheli şey yok
Dedim ki utanıyorum bakma alışınca zaten bakarsın hepsi buydu
Peki sonunda mutlu bitti mi tatmin oldunuz mu
Evet olduk mutlu bitti ama eve ayrılınca da bana yazdı ki neden gözümü kapattırdın
Utanmış olman normal bu arada yaşlar kaç
Ya düşün onun yerinde olsan kız arkadaşın ilk kez olacağı için çok utanıyorum bakma diyo ne var ki bunda ben 21 o 27
Yaşlarımız da aynıymış
Utanmış olduğunu anlarım zaten de sevişirken de istediğim şeyleri yaşarsam o çok güzel olurdu
İstediğini elde etmiş kişiliği bozuk karaktersiz bahane yaratıyor
Haklısın çünkü ikinci kez kapatmadı gözünü bu kez kendi gözüyle gördü
Konuşmak dertleşmek ister misin neleri yapıp yapmamak konusunda
Üzüldüm. Sana güvenmeyen bir adamla evlenmiş olmana üzüldüm
Haklısın kendi gözüyle de gördü ikinci de de kan geldi çünkü daha neden sordu anlamadım
Sana bu konuda güvenmeyen başka hiçbir konuda güvenmez. İlişkinizi yol yakınken gözden geçir bence
Güvenle alakalı mı acaba
@Board-Tennis başka neyle alakalı olabilir baksana şüphe etmiş
Neden ona bu aciklikta neyin ne olduğunu söylemiyorsun utandim hayatimda ilkti de
Söyledim zaten o bana tereddüt ettim demedi ama ben bunu anlıyorum ki gözüyle gördü zaten 5 dk sonra girince bu kez bakmıştı
Sana guveni yok acik acik cok yanlis kisiye vermissin ilkini be yavru
tatsız olmuş ama doğru iletişimle çözülebilir
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
Hayırlı olsun yarın ayrilir
adam paranoyak uzak dur
Evlimisiniz sevgilimi?
Peki çok acı oldu mu
Evlimisin...
Senaryo tutmaz
Canim cekti
Saçma ya.
Yaşlar kaç?
Ben 21 o 27
İlk erkeğin mı?
Evet
Daha önce kimseyle sevismedin mı?
Niyetler ciddi mi?
Ben ona karşı öyleyim ama ondan bi türlü emin olamıyorum
Peki emin olamadan neden bekaretini verdin?
Çok fazla vurdurup kocana yıpranmış bir vajina ile gitme. Seni kullanıp atacak birkaç yıl. Aşırıya kaçma ilişkide
Son durum ne?