Sevgilimi mutlu etmek istiyorum. Oral seksi en çok ne şekil yapmak erkeği mutlu eder. Ve erkeklerin en çok sevdiği seks poziyonları veya başka şeyler nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinizi mutlu etmek istemeniz anlayışlı ve önemli bir niyet olduğunu gösteriyor. Ancak, cinsel tercihler ve beklentiler kişiden kişiye değişebilir. Bu nedenle, her erkeğin tercihleri farklı olabilir. Partnerinizle açık ve dürüst iletişim kurmak en iyisidir. Onun beklentilerini ve tercihlerini öğrenmek için samimi bir şekilde konuşmanız önemlidir.
Oral seks konusunda, her erkek farklı şeylerden hoşlanabilir. Bazı erkekler dilin uyarıcı bir şekilde kullanılmasından hoşlanırken, diğerleri daha hafif dokunuşları tercih edebilir. Partnerinizin neyi sevdiğini öğrenmek için onunla konuşun ve onun geri bildirimlerine açık olun. Her iki tarafın da rahat hissettiği ve zevk aldığı bir denge bulmak önemlidir.
Seks poziyonlarına gelince, yine kişisel tercihlere bağlı olarak değişir. Bazı yaygın tercih edilen pozisyonlar arasında misyoner pozisyonu, köpek stili, kadının üstte olduğu pozisyonlar gibi çeşitli seçenekler bulunur. Ancak en önemli şey, partnerinizle birlikte deneyimleyerek ve iletişim kurarak birbirinizin tercihlerini keşfetmek ve karşılıklı olarak zevk aldığınız pozisyonları bulmaktır.
Unutmayın ki herkesin tercihleri farklıdır ve en önemli şey partnerinizle iletişim kurmak, onunla saygı ve rıza içinde hareket etmek ve birlikte keyifli ve güvenli bir deneyim yaşamaktır.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılSiz hangi pozisyonları tercih edersiniz?
En İyi Cevaplar
+1 yılO ayaktayken diz çöküp boğazının en derinlerine kadar al ve tükür ıslansın her yeri. Saçını tuttur bastırmasını iste. Gluk gluk sesler çıkar o zaten Alper gezeravcı olur o an 😊
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Dilini güzel kullan bol bol göz teması kur ve yutabilirsen yut
80 Yorumla
+1 yılBen penisi köküne kadar yalıyorum. Kocamda saçımı çekiyor. Ellerimle testisleri okşuyorum. Penisi göğüslerimin arasına koyup yalıyorum.
43 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun.
- +1 yıl
Oew harikasın ama
- +1 yıl
Yalanınız batsın
- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılOlabildiğince kaldır sikini sonra öpüşür pozisyonu alıp penisiyle öpüş çıkolata sosu falan dök ağzının içine boşalmasını sağla
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalarken ta. ssklara inip onlari emip ondan sonra anüs ile tassaklarin arasindaki boşluğu yalayıp emebilirsin bu arada pe. nisi ile elinle oyna
10 Yorumla
+1 yılBaşını vakumla diğer elinle de testisleri okşa vakumla testisleri emerken de 2 elinle sıvazla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Dilini aktif kullanıp, diş degdirmeyeceksin
21 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerine bak yaparken bu sana +1 yazar
15 Yorumla
Soran+1 yıl@Domydomy erkeklere o şekil seksi geliyo sanırım
Soran+1 yıl@Domydomy 😂🙈
- +1 yıl
😂😂 gözler kalbin aynasıdır yalan söylemezler 😅😅
+1 yılŞanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsınn
00 YorumlaDilini kullan tesisleri em
00 YorumlaDibime kadar al dislerin degmesin mutlu edersin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum o yüzden cevap yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Köküne kadar alarak
10 Yorumla
+1 yılAnlatmam
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem