Normal insan böyle şeyler der mi?

Merak ettiğim bir soru sormak istiyorum. Eski sevgilim her haltı yapmış biriydi bende bakireyim. Benimle ilişkiye girmek istediğini söyledi evlenmeden asla olmaz dedim. Ben öncesinde de nasıl bir kızla evlenirsin dediğimde bakire olması gerekiyor demişti bende bu sözünü hatırlattım kendinle çelişiyorsun dedim ben bozmuş olacam ya diyor. Seven ciddi olan erkek dokunmaya kıyamaz dedim, ne alakası var uzun süreli de olsa kısa süreli de olsa sevgili olanlar kesin ilişkiye giriyordur girmiyorlarsada erkek kesin aldatıyordur dedi. Neymiş kabul etmiyorsam kendisi işini görüp gelecekmiş bende bir şey demeyecekmişim zaten arada duygusal bir şey yokmuş ya da ayrılıp işini öyle halledip gelecekmiş aldatmış olmayacakmış. Bende ayrıldım. Bir insan nasıl bu kadar iğrenç olabilir aklım almıyor nefret ediyorum ondan. Ayrıldıktan dört gün sonra da sevgili yaptı biosuna kilit koymuş bende bir kere bile koymadı pislik. O kız benleyken de vardı muhtemelen, (seviyomudur onu merak sadece). Bu nasıl bir erkek ya normal bir insan böyle şeyler hayatta demez.

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim
Normal insan böyle şeyler der mi?