Kadın seviyorsa, hep aynı erkekle yapmaktan "gerçekten" sıkılmaz mı?

Kadın seviyorsa, hep aynı erkekle yapmaktan "gerçekten" sıkılmaz mı?

Evet bir tek erkekler sıkılır. Kadınlar genelde cinsel ilişkiyi duygusal ilişkiyle ilişkilendirir ve ömür boyu sadık kalmak ister.
Her ilişki türünde olduğu gibi cinsel ilişkide de monotonluk baş gösterdiğinde partner değiştirmektense ilişkiyi daha cazip hale getirmeyi düşünür erkeğin aksine.
Öyle olmuyor.. Yani bir tek erkekler sıkılmıyor.. Sadece erkekler aldatmıyor..
Kadınlar da sıkılıyor.. Mesela anlık olarak zevk aliyosun ama o ana yetiyorsa, sadece anlık tatmin oluyorsan partnerinle; ruhsal doyum saglamıyorsa sana bı sorun vardır. Sıkılırsın..
Ya da yetersiz bir ön sevisme varsa, bu doyum tam anlamıyla olmaz.. Sert seks seversin belki, sadece seks sadece şiddet var mesela.. Ama sert sevenler bile duygusal ve ruhsal haz isterler. Yetmez..
Hatta bir zaman sonra anlık zevk bile alamaz hale gelir
Şahsen erkek olarak ben sıkılmam. Tam aksine daha çok bağlanır daha iyi tanır ve daha iyi motive olurum. Huyunu suyunu bilip atı daha iyi sürmek gibi düşün abi. Bilmiyorum belki de değişikliği seven biri olmadığımdandır.
Cevap
6Cevap
karaktersiz olan sıkılır.. insan olan sıkılmaz
Terbiyesizlik yapma, herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Efendi gibi başkalarına sataşmadan cevabını ver. Bunu yapamayacaksan da sorularıma gelmene gerek yok.
Sıkılıyorlar ama kötü düşünülmesin diye söyleyemiyorlar bence
İnsan sevdiğine doyamaz, neden sıkılsın? Belki sadece ufak heyecanlar katılabilir
Seviyürsiğa aıkılmaz! Arada denüşüklük ister.🙂
Seviyorsam neden sklayim ki?
O baska bisey esimi sevmekle yemegi sevmek ayni degil..
Herkesin gorusu farkli o yuzdden bisey diyemeyecegim.
Hayir
Kadin da sikilir
Her lezzetin yemegi farkli oldugi gibi her kadinin erkeginezzeti farklidir doyumsuzluk
Sıkılmam ben
seven sıkılmaz
Ben sklrdm
Ömür boyu tek erkekle olmak skcı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?