İnanılmaz bir ten uyumumuz vardı geriye kalan her şey uyumsuzdu o yüzden bitirdik ama bi tek ona arzu hissediyorum bir tek onunla olmak istiyorum hep onu hayal ediyorum ve her masturbasyondan sonra ağlıyorum bunu nasıl atlatıcam ben
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Başka lezzetleri tatmadıkça tek lezzetli yemek çorba gibi gelir insana.
Başka birilerine bak. İlla ki ten uyumun olan çıkar.
Bende exi arzuluyorm ama yapacak bişey yok giden gitti
Onu sevmemişsin sadece ten uyumu var bu da zamanla geçecek
Belki de duygusal olarak ona bağlandın farkında olmadan bu yüzden ağlıyor olabilirsin. Zamanla başkası karşına çıkar.
sende bir başkası ile sevişeceksin en delicesine ve en çılgın fantezilerle. burcun ne mesela?
Yay
yani yaylar bu kadar kafaya takmazdı ama çivi çiviyi söker hesabı ya da başkası ile sohbet edip kendini meşgul etmelisin yani bir nevi sana iyi gelecek biri olmalı belki de overlokçu ayağına gelmiştir dicem de :) kafana takma önüne bak gerçekten. geçmişe mazi geleceğe niyazi derler
Yaylar takmaz görünür gururundan belli etmez
o zaman o gururu güzel hissetirecek bir ilişki veya sohbet edineceğiz ki ne dert kalacak ne tasa. senin yeni heycanlara yelken açman lazım gizemli yay :)
Zamanla unutacaksın yapacak bir şey yok
Bulursun ten uyumun olan birisink
Başkasıyla da olur, denemen lazım
At biniciyi kadın s*ikinciyi unutmaz
Sevmediğin yemeği dene belki seversin
Aman loo evlen evlen
Bazi kadinlarda öyle hisler yaşadim cok kötü
Başkasını bulursun
Daha iyisini bularak
Şu an istese yapar mısın kıza rağmen seks
Hayır başka bir kadını bu duruma düşürmem
Emin misin seni istiyorum özledim dese
Eminim
Ne zaman yaptınız onunla en son
2 ay
O süreçte sen kimseyle yaptın mı
Yok istemedim
Neden ondan başkasını istemiyor mu vucudun
Aynen
Senin hakkını verecek birisi lazım aklına bile gelmez
Ne yapıyorsun
Ateşin bol olsun cjdjsk bir de ağlıyormuş 🤣
Müslüman değilim s ik tir git kendin yapamıyorsun diye
Evlenir yaparım zaten müslüman olmaman daha kötü ebedi cehennem ama. merak etme orada da zebaniler skiyor hdjskks
Yav he her hala şu mitolojilere inanan an davallar var yaa git bi oku araştır da öğren din diye bir şey yok sana da huri muri vermeyecekler ananın babanın öğrettikleriyle gelmişsin bu güne iki satır okumadan
Akademik duzeyim gayet iyi iki satır okumayan sensin safoz seni bir tane ayeti inkar edemezsin sadece işine gelmiyor
Dinleri oku cahil ben ortaokuldan beri bütün dinleri mitolojileri okudum ve her şeyin farkındayım kutuplarda doğmuş olsan arayıp islamı bulacaktın sanki o kadar eminsin hahhaa 😂😂 bu zeka seviyesini kale almam hurafelerinle sana mutluluklar 😂😂
İnsan bu kadar m*l olabilir işte Allah diyor ki bilmediğinden sorumlu değilsin. Ama sen daha bunu akıl edemicek kadar m*lsın
Yav he heeee ne dininin ilk gereğini yerine getir al eline oku bunlar ne saçma şeyler a q demen için kuranı okuman yeter ama o kadar cahilsin ki arapcasini okuyorsun muhammedin seks hayatıyla ilgili ayetlere amin diyorsun hahahahahaha 😂😂
Tefsirini okudum merak etme sen cahil seni peygamber hakkında düzgün konuş kardeşim seni
Zeydi karısından boşattırıp sen alabilirsin sakınca yok amin
Cariyeler sana helaldir dikebilirsin amin
Peygamberin evine çağrılmadan zırt pırt gitmeyin rahatsız oluyor amin
Ayşe seni aldatmadı gece çişi geldi ona gitti amin
Ne kutsallık haaa ya çomarı seni
Boş yapma bana şu ayet diye söyle
Ahzap 37 ahzap 53-55 gerisini de ara bul okuduysan kuranı nasıl denk gelmedin 😂😂
Zeyd kendisi boşanıyor hatta boşanma diyor peygamberimiz ama Zeyd boşanıyor
Ayet indiğinde peygamberimiz yeni evlenmişti yani yeni evliler sonuçta düğün yemeği yiyip geç vakte kadar yeni evlilerin evinde kalmak yanlıştır
İyi oku senin açıklayamadığın şeylerdrn dolayı diyor 😂😂 yani zeydin karısına aşık olman 😂😂
Bir de bunun bir mahsuru olmadığını müslümanlara öğretmek için evlenmiş bak sen 😂😂
İyi uykular sana 😘😘
Hayır öyle değil iftira atma Zeynep kötü davranıyor zeyde ve Zeyd ayrılıyor boşuyor bu kadar basit
Bence sen gerçekleri görmüyorsun
Ya he hee sen aç bi gözünü ben sana sağdan soldan değil inandığın kitaptan örnek veriyorum bi düşünmek yok tabi kutsal kitapta bu niye var diye 😂😂 adam gelenden gidenden rahatsız olmuş onu söylemek için bile ayet uydurmuş bu kadar kör olmayın bee 😂😂 daha sana bin tane şey söylerdim ama elinin altında aç oku anasını satayım siz bu dinsizleri ne zannediyosunuz acaba çoğu zamanında namaz kılan oruç tutan insanlardı niye şimdi böyleler sanıyosunuz düşün bakalım niye hep arapça oku diyolar şu kendini hoca görenler çünkü onlar da farkında türkçesini okursan gerçeği görürsün onların da ekmek kapısı tehlikeye düşer uyanın uyanın 😂
Knk sen tefisirini okumuyosun ona bakarsan demir elementinin gökten indiğini söylüyor bunu nereden bilecek 600 yılındaki biri
Ben her şeyi okudum sen rahat ol sümerleri babilleri oku astrolojide ne kadar ileri gittiklerini görürsün teee o zamanlar
Astroloji ile alakalı değil knk bahsettiğim ayet bir kaç yıl önce yeniden gündem oluyor çünkü demirin gökten indiği yeni keşfediliyor 🤣
Meteor taşları gök bilimiyle alakalı değil mi demirin meteordan geldiğini söylemiyo musun ben de sana diyorum ki islamiyet öncesi sümerler ve babiller bu bilimle ilgilendiler hatta jupitere ya da marduk a tanrıların tanrısı dediler çünkü en büyük gezegen olduğunu gördüler 😂 sana sabaha kadar anlatırım işim gücüm var otur oku araştır tabi bu yalanlara inanmak daha çok işine gelir sen peygamberin evine gidip durmayın ayetini ağlaya ağlaya okumayı tercih edersin 😂😂 tüm cahil halk gibi
Uğraşmış olabilirler ama o zaman hangi taşın meteor olduğu vb bilemezler öyle bir bilimsel düzey yok
Knk hadi diyelim ben yaniliyorum senin dediğin gibi çıktı ben 10 sene ibadetle kaybettim sonra yok oldum peki ya benim dediğim çıkarsa napacaksin
Hepiniz aynı şeyi söylüyosunuz 😂 öyle bir şeyin olmadığına emin olduğum için sorun yok hristiyanlar da aynı şeyi söyler Yahudiler de bir abimizinil dediği gibi dünya üzerinde 3000 adet din var sen 2999 tanesini reddediyorsun ben 3000 tanesini
Hepsinde tanrı kavramı var ama dimi 😂 en azından biz varlığına inanıyoruz senin sonun ve benim sonum aynı olmayacak
İkimiz de b ok olucaz canim kabullen bunu 😂😂
Hayır sen Olcan suss
Belki bir tanrı vardır ve bana verdiği aklı kullandığım için beni daha çok seviyodur sana da hurafelere inanıyor hala yavv nerde hata ettik diyodur sen b ok olursun ajahshshshsdh
Tanrı seni boşuna mı yaratacak beyinsiz gjdkkskf
Balığın karnında 4 gün insan yaşadığına inanan ben değilim bebeğim
Mucizeler vardır inanma sen o senin sorunun
Tabeeeee 😂
İhtiyar bak hayatının son demleri akıllı ol yaşlanınca iş işten geçiyor
Aynen o yüzden ben dilediğimce yaşıyorum sen de hurafelerle hayatını mahvediyorsun 😂😂
Hayatım gayet güzel sen vurdurdukça mutlu oluyon galiba 🤣🤣
Kötü bir şey değil taparcasına sevişiyorum cınımss sen de kurut öyle ahahagsgsgshsh maalesef ki boşuna 😂
Cehenneme mektup göndercem bakalım kim kuruyacak 🤣🤣
Zaman
Başkasını bulmalısın
hahaha bak sen :D :D