Sevgilim çok bencil hep kendini düşünüyor bazen beni boşaltmıyor bile
Bunu desem ne tepki verirki? Sizce
Sevgilim çok bencil hep kendini düşünüyor bazen beni boşaltmıyor bile
Bunu desem ne tepki verirki? Sizce
Eğer sevgilinize "zevk veremiyorsun" gibi bir ifade kullanırsanız, bu tür bir yorumun nasıl karşılanacağı büyük ölçüde ilişkinizin genel dinamiklerine ve iletişim tarzınıza bağlı olacaktır. Bu tür bir cümle kullanımı, karşı tarafta olumsuz duygular uyandırabilir ve ilişkinizin zedelenmesine neden olabilir.
Eğer gerçekten ilişkinizde bir sorun hissediyorsanız, bu durumu daha yapıcı bir şekilde ifade etmek önemlidir. Örneğin, "Bazı konularda daha fazla iletişim kurarak birlikte daha fazla zevk alabiliriz" gibi ifadeler daha yapıcı olabilir. Ayrıca, sevgili eşinize geri bildirim verirken, onu incitmeyecek ve onun duygularını anlayışla karşılayacak bir dil kullanmak önemlidir.
Eğer ilişkinizde zevk konusunda bir sorun olduğunu hissediyorsanız, bunu açık ve samimi bir şekilde konuşmak, karşıdaki kişiyi anlamaya ve birlikte çözüm bulmaya odaklanmak en iyi yaklaşım olacaktır. İletişim ve anlayış, bu tür hassas konuların üstesinden gelmek için temel öneme sahiptir.
Sevgilinizin eşinizin tepkisi, ilişkinizin genel dinamikleri, iletişim tarzınız ve o kişinin duygusal durumu gibi faktörlere bağlı olacaktır. Her durumda, karşılıklı anlayış, saygı ve sevgi ön planda olmalıdır. Eğer ilişkinizdeki iletişim zorlukları veya duygusal eksikliklerle başa çıkmakta zorlanıyorsanız, danışmanlık almak faydalı olabilir. Bir çift terapisti, ilişkinizi güçlendirmenize ve iletişimde daha sağlıklı bir zemin oluşturmanıza yardımcı olabilir. Ama ben evli olmadan nikah olmadan cinsellik yaşanmasını doğru bulmuyorum.
yahu diyeceksin elbet
ne tepki verirse versin
siz eskort değilsiniz sizi eskort gibi köle gibi kullanmasına izin vermeyin. o sizi düşünmüyor siz neden bu kadar hassas düşünüyorsunuz
onurlu olun onurunzu koruyun.
sen nasıl erkeksin lan şerrefffsiz. beni neden mutlu etmiyorsun. mutlu edemeyen boynuzu hazırlasın beni başkası mı doyuracak köpek de hakaret et
Bir defa sekste bencilliğin yeri yoktur. Bencillik varsa sevgi ve daha önemlisi saygı yoktur. Sana saygısı olmayan insana da sevgilim deme, partnerim bari de.
Bunu söylediğinde muhtemelen tersleneceksin ama mutsuz olduğunu da mutlaka söylemelisin. O değişmiyorsa sen değişecek ve başka bir sevgili yapacaksın. Sana saygısı olan ve bencillik yapmayan bir sevgili.
Bu kişi kocam desen tamam bişeyleri düzeltmeye çalışıyor bırakamıyor vs dicem ama sevgilim diyorsun. Neden hala bu kişiyle iliskiye devam ettiğini anlayamadım. Kendisi ikinci bir sevişmeyi bile haketmiyor. Böyle söylersen seni tersler büyük ihtimal ama iletişim her zaman önemlidir. Bence sen cinsellikte tatmin olamadığını ona söylemelisin belliki karşılıklı bir ten uyumunuz yok.
Cevap
97Cevap
Zaten demelisin de, seks iki kişiliktir. Zevk almıyorsan orada kalmana gerek kalmaz
iyi tepki verebilir ya da kötü tepki verebilir.
Yatakta mutlu olmadığın bir ilişkiye devam etmek istiyorsun ve düzeltebileceğine mi inanıyorsun. Konuşabilirsin elbette ama bunu düşünmekten aciz bir erkekle ilişkiye devam etmezdim ben olsaydım. Sen söylemeden yatakta ikinizin de mutlu olması gerektiğinin farkında olmayan bir odunu yontmaya çalışmakla zaman kaybedilmez.
Bence söyle. Sonuçta seninde ihtiyacının giderilmesi lazım
Yol verin boylelerine
Ne tepki verirse versin kendisine sevişmiyor sadece
Bu kadar bencil bir adama hem de daha sevgili iken nasıl katlaniyorsunuz anlamıyorum ki. Hadi evliyiz boşanamıyoruz deseniz az çok anlarım da. Bas tekmeyi gitsin. Ki cinsellikte bencil olan günlük hayatında zaten çok bencildir.
Bu cümleyi tepki verdiğini ne önemi var Neticede sen onu mutlu ediyorsan onu seni mutlu etmesi gerekir yani kırılırsa kırılsın mutlu edemiyor tatmin edemiyorsa meşgul etmeyecek
Hic bir sey olmaz söylemen gerekiyor zaten kendisini düzeltsin ya da yapmasın kendi isini gorup seni yarim birakmasi olmaz bu iki kişiliktir
Bence bunu deme ama onunlada sevgili olma cinsellik ilşkide önemli tatmin olma sorunu varsa o ilşki yürümez
Çok bozulur 👍🏻 bilgisiz , tecrübesiz biri demek ki. Ama bu kadar bencil olmaması için ikaz edebilirsin kalp kırıcı olmadan tabii ki.
Senin bedenin senin kararın. Bunu konuşmak ve ilişkiyi yönetmek senin sorumluluğunda. O da buna uyacaktır elbette.
Söylemen gerek ama bencil olduğu için kendini düşğndüğü için kendinde suç bulmayacak ve sen onla devam edersen zevk alamayacaksın
Söyleme ne düşündüğü önemli değil bu sonuçta sadece onun için önemli bir şey değil senin içinde önemli ve zevk alman gerek
Ne dusunurse dusunsun sen olmazsan o sevismenin tadi yok
Seni istiyorsan bizim gruba alalim
Abbovvv
Seni alamayiz morton
Senin grup lez biliyom zaten
Ben sizi izliyom:)))
Haklı olmuş olursun. Kendini ifade edebilmen de güzel bir durum
O bencilse sende bencil ol ama oncesinde bi konuş derim.
En iyisi karşına alıp konuşmak zaten bunu. Bencillik yapmanın lüzumu yok böyle bir durumda.
Tabii ki söyle, sen onun kendini tatmin etme aparatı değilsin. Bunu bilsin. Çaba gösteryene bye bye
Kendine çeki düzen verir ne yapmamı naıs yapmamı istiyond er heralde
Yav gidin helalinden evlenin. Zina ederek 2 cihanınızıda berbad etmeyin
Artık sexs yapmak istemediği onu tarmin edemediğini söyle
Tatmin
Öncesinde söylemen lazım. Cezalandırmak istiyorsan o başka tabi.
zevk vermenin yollarını arar belkide konuşur seninle
Orada bırakıp çıkması lazım. Kalıyorsa zaten gurursuzdur
Bencillikten nefret ederim. İşini gör arkanı dön !!!
Kesinlikle suçu sana atar onda sıkıntı olmadığını söyler
Böyle erkekler her zaman kızların gözünde kıymetlidir. Ben de böyleyim bundan sonra.
Ayrılırdım ben olsam zevk vermem ihtimalim yok onur kırıcı
Söyle bnce acale etmesin de canım önce on sevişme dokunma elle me okşama oo neyse 😅🙈
Eğer söylemezsen o zevki başka yerde aramaya başlarsın
Keşke sen benim sevgilim olsaydın o zaman görürdün günde kaç defa boşaltırdım seni
Muhtemelen sert tepki verecek ama mutlu değilsen söylemen lazım
Söyle tabi zaten düşünceli olan ince kadini bosaltir
Bunu kendi düşünmesi lazim ilk önce bence söyle bencillik yapiyorsun de
Ön sevişmeyi uzun tutun hatta yalattır kendini. Dağ ayısı uğraşsın biraz. Damızlık öküz gibi üstüne çıkmasın.
Sen de bencil birini düşünüyorsun hâlâ
böyle birine daha fazla verme şutla gitsin 😂😂 mikemiyo işte😂😂
Bu cümleden olumlu etkilenip daha çok çaba da gösterebilir, libidosunu tamamen de düşürebilir.
zevk veremiyorsun değil, ben bunu şunu istiyorum de istediğini al
Herkes kendini boşaltsın. Erkekler kadınların orgazmindan sorumlu değildir.
Iki taraf da birbirinin orgazmindan sorumlu.
@melikenilayy Katılıyorum. Bu fikir sorgulanmadan kabul gören, toplumsal bir ezberdir.
Bencil olma de. Boyle zevk alamiyorum benide dusun de.
Evelenmeden yaparsan haram ve günah oldugu için zevk alamazsın ömrün bpyunca
Erkekliğinden sorun eder.
Bence böyle bisiy söyleme
Farklı yola gir hak olan yerden vazgeçer canını yakar 😀😀😀
Aklı başında biriyse seni mutlu etmek için elinden geleni yapar
Bence söyle. Ben kadını 2 kez bosaltmadan bosalmam.
Bencilse cidden de gitsin
Karakterine bağlı bir şey
Küser
Direkt o şekilde değil biraz yumuşatarak söyle
Napim
Kafasına sıksaydın direk anlardın.
Tamam bırakalım der bence sen de söyle
Hemen ayrıl 😂
Bence söylemelisin eğer böyleyse
Tam sevismenin ortadındamı?
Demelisin bence vereceği tepkiye odaklanma
orada kalmana gerek bile yok