Cinsel Yaşam Oral yapmayı seviyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Sevmiyor musunuz? Yapılmasını herkes sever de jxjxjxb Yapmayı? Oral yapmayı seviyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Fresh_Air Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 92% +1 yıl Ben tam tersine yapılmasını değil yapmayı seviyorum. Ama vajina hijyen, kılsız ve kararmamis olmalı. 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gerçekten Bakımlı Pırıl Pırılsa Evet... Tadını alarak Yapmak... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Temiz ve bakımlı olsa da kadin cinsel organı erkeginkine benzemez oraya özgü koku islaklik gibi özellikler vardır Yorumla YeahYes +1 yıl Konuya vakıfım ilkkez olmayacak. Ben O Titizliği Temizliği ciddiyeti göreyim ;) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet seviyorum, erkeğimin zevkten vücudunun gevşediğini görmek, iniltileri, kasılmaları beni daha da iştahlandırıyor. 3 1 Yorumla elif_dedim +1 yıl Soyun tükeniyor sahip çıkalım Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben karşılıklı oral yapma taraftarıyım.Oral için 69 olmazsa olmazımdır. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben çok severimözellikle iki duyguyu aynı anda tatmak için 69 favorimdir. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Seksin vazgecilmezi ya iki cinsiyet icinde mukkemmeldir bence olmazsa olmazidr 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sevmek bir yana ileri boyutta oral haramdır bu konuda bilginiz olsun 0 0 Yorumla
Caner_10 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Temiz ve istediğim gibyse saatlerce yapmaktan zevk alıyorum 0 0 Yorumla
ansızınsessizce08 Takip Et Bilge Yaş: 24 +1 yıl Ben yapmayı da seviyorum ama bakımlı olacak yoksa yapmam 0 1 Yorumla ansızınsessizce08 +1 yıl Peki sen seviyor musun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok severim saatlerce yaparım zevk alması hoşuma gider ama partnerim yok :( 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Evet seviyorum hem yapmak hem yaptırmak 😋 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Keşke yapılsa ve yapsam 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yaparızda yaptırırızda 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Hijyen sorunu yoksa zevk alırım 0 0 Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. yapması ve kadının inlemesi ayrı bi güzel 0 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yapmayı da yaptırmayı da çok severim 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aşırı severim, yapmayı ve yaptırmayı 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eweeettttt🙈😈 0 0 Yorumla
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Evet. Yapmayı, yaptırmaktan daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Yapmayı isterim yalan söylemeyeyim 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ah yüzüme oturanım olsa keşke 0 0 Yorumla
casurefendi Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Temiz bakımlı olduktan sonra yaparım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Temiz ve bakımlı olsa da kadin cinsel organı erkeginkine benzemez oraya özgü koku islaklik gibi özellikler vardır Yorumla casurefendi +1 yıl Islaklık olsun zaten koku dedigin enfeksiyon olmadıktan sonra kötü koku olmaz zaten Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Zevk ile yaparım 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Seviyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Ben tam tersine yapılmasını değil yapmayı seviyorum. Ama vajina hijyen, kılsız ve kararmamis olmalı.
Gerçekten Bakımlı Pırıl Pırılsa Evet... Tadını alarak Yapmak...
Temiz ve bakımlı olsa da kadin cinsel organı erkeginkine benzemez oraya özgü koku islaklik gibi özellikler vardır
Konuya vakıfım ilkkez olmayacak. Ben O Titizliği Temizliği ciddiyeti göreyim ;)
Evet seviyorum, erkeğimin zevkten vücudunun gevşediğini görmek, iniltileri, kasılmaları beni daha da iştahlandırıyor.
Soyun tükeniyor sahip çıkalım
Ben karşılıklı oral yapma taraftarıyım.
Oral için 69 olmazsa olmazımdır.
ben çok severim
özellikle iki duyguyu aynı anda tatmak için 69 favorimdir.
Seksin vazgecilmezi ya iki cinsiyet icinde mukkemmeldir bence olmazsa olmazidr
Sevmek bir yana ileri boyutta oral haramdır bu konuda bilginiz olsun
Seviyorum ben ya, zevkli bişey 😌
Temiz ve istediğim gibyse saatlerce yapmaktan zevk alıyorum
Ben yapmayı da seviyorum ama bakımlı olacak yoksa yapmam
Peki sen seviyor musun
Çok severim saatlerce yaparım zevk alması hoşuma gider ama partnerim yok :(
Evet seviyorum hem yapmak hem yaptırmak 😋
Keşke yapılsa ve yapsam
Yaparızda yaptırırızda
Hijyen sorunu yoksa zevk alırım
yapması ve kadının inlemesi ayrı bi güzel
Sevgilimin her yerini yalarimm
Yapmayı da yaptırmayı da çok severim
Aşırı severim, yapmayı ve yaptırmayı
Eweeettttt🙈😈
Evet. Yapmayı, yaptırmaktan daha çok seviyorum
Ben seviyorum yapmayi
Yapmayı isterim yalan söylemeyeyim
Ah yüzüme oturanım olsa keşke
Temiz bakımlı olduktan sonra yaparım
Temiz ve bakımlı olsa da kadin cinsel organı erkeginkine benzemez oraya özgü koku islaklik gibi özellikler vardır
Islaklık olsun zaten koku dedigin enfeksiyon olmadıktan sonra kötü koku olmaz zaten
Seviyorum.
Çok mu :) yine ben
Sn sevmıyon sanki 🤪
Hiç yapmadım
Sevmeyen var mıdır
Yapmayı pek sevmem
Hiö yapmadım
Zevk ile yaparım
Evet kızlar güzel yalıyor😊
Pembeyse
evet seviyorum
Yapmayı seviyorum