Benim deneyimsiz erkenlerle flört ve sevgilik tecrübem oldu ama hiç seks yapmadım zaten hepsi çok iticiydi. Öpüşmeyi sevişmeyi dokunmayı kadına nasıl davranmasını nasıl havaya sokması gerektiğini bilmeyen cahil mal tiplerdi yani. Ondan o bir iki deneyimden sonra bakirim hiçkimsenin elini tutmadım sevişmedim çok namusluluk bak bi sana aşık oldum diye bana yalvarıp sevgili olmak isteyen bütün erkekleri reddettim. Diğer kız arkadaşlarımla da konuşuyoruz hep deneyimsiz bakir erkek berbat diye. Siz ne diyorsunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kötü bulur kadınlar
deneyimli denk gelirse ondan vazgeçemezsin zaten
Yooo geldim vazgeçtim.
tam deneyimli değildir. seks te seni havalara uçurursa kopamazsın
Evet o kadar havalara uçuran hiç olmadı
havalara uçuran da olur inşallah. o zaman anlarsın ne demek istediğimi
İnşallah da çevremde hiçbir koz arkadaşımın da başına gelmedi öyle bi erkek.
şansınız yok demekki. bu duyguları yaşaman lazım ki beni anlaya bilesin. mesela seni siliyle orgazm a ulaştırsa bunu başkasında bulamazsın
diliyle içine girmeden
Yok öyle becerebilen olmadı genelde oralde oldum.
oral dediğin neki en basiti. daha neler var. zamanla hepsinin tadını alırsın
bu durumları yaşayan genç kadınlar her zaman olgun yaştakii adamlarla yatmayı sevgili olmayı tercih ediyorlar
Olgunlar da bilmiyor ki ya ne bileyim mal çoğu
senin ve arkadaşlarının şansı yok demek ki. kendini bilen olgunn erkek kadını doyurmalı kadın yeter artık boşal lütfen diyene kadar içine girmeye devam etmeli
Sadece bir öyle erkekle seviştim cidden çok iyiydi ama seks doşında berbat bencil cimri ve yalancı olduğu için 2 kez görüştüm ve bitirdim sonra sadece seks yetmiyor.
tabi canım seks harici ilgili alakalı karakterli ve seni anlayan biri olmalı. bak sende dediğim gibi erkeğe denk gelmişsijn
Evet gelmedim.
sen seks te uzmanlaş. erkeğin nelerden en çok zevk aldığını kadına nasıl taptığını öğren. ileride vazgeçilmez sen olursun
Ben zaten sekste uzmanım benimle seks yapmak için kuduruyorlar şuana kadar hiç zevk almayan ve uzaklaşan olmadı ama ben iç diş sevip saymadığım biriyle bana ne kadar köle olsa da istemem ilişki ondan hep terk ettim zaten. Zaten sevmediğim insanla sevişmem.
anladım seni. uzman olduğunu düşünebilirsin fakat uygulamadığın pozisyonlar illaki vardır
Sana yaklasmasini bilmeyenle olma
Deneyimle ilgili degil
Evet ben de öyle yapıyorum zaten ve çoğu erkek ayı ve itici zaten ondan olmuyorum. Bilmiyor nasıl flört etmesi gerektiğini.
O zaman yol ver
Öyle yaşıyoruz işte
Yasiniz mesleginiz
Deneyimsiz erkek nereye dokunması gerek nasıl davranması gerek bilemez zaten.
Aynen bilemiyorlar asla. Ama daha önce seviştim diyenlerin çoğu da zevk verip beceremiyor.
Çoğu erkeğe göre sevismek içine girip çıkmak kadın en son olarak o giriş çıkıştan zevk alır esas zevk ön sevişme de dokunmada öpme de yalamada okşama da bazen hiç dokunmadan parmak uclarimi kadının sırtında omzunda boynun da bacakların da yüzünde gezdirerek islattigim olmuştur dediğim gibi seks sok çıkar değil
Tabii ki değil hayatımda hiçbir zaman öyle sok çıkar bir ilişkim olmadı çoğu sadece oynaşma sevişme öpüşmeyi sokma kısmı bile olmadı. Önsevişme uzun olmalı zaten Kadın için girmeyi istemeli yoksa bence tecavüz gibi. Ama öyle seven kozlar da var direkt sok çıkar.
Kadın öyle kıvama gelmeli ki hani sok hadi diye kendi istemeli o zaman işte aşırı tahrik edici oluyor hiç bir şey o an o kadını durduramıyor
Evet aynen öyle o kıvama sadece 3 erkek getirebildi beni hani uzun oral yapıyorlar sonra hadi hadi diyorsun cidden ama o kısımda sertleşip uzun yapamayan ve tatmin edemeyen erkek berbat. Bi erkek öyleydi benim hep şeyi iniyordu ben orgazm olmadan ondan hep aç geziyordum o da suçlu hissediyordu.
Ya varya şaşırıyorum erkeklerin çoğu boşalma odaklı olduklarından böyle aslında kadını o boşaltma anına getirip ister yalayarak ister okşayarak boşalma olmadan o esnada birden sokunca sertliği hissedince kadın deliriyor. Penisi inen erkek de kafasında zevk almiyordur
Yooo aslında çok azgındı hep seks yapmak o istiyordu deliriyordu ama sokma anına gelince hep fos yapamıyordu ondan hep depresyona giriyordu. Ama hergün de seks yapmak istiyordu mesela normalde tamtersi istemeyen erkek isteksiz olur zaten. Ya da yine flört ettiğim biri vardı kendi günlerce seks yapmak için uğraştı beni ikna etmek için ısrarlar yalvarmalar ben yok istemiyorum sadece öpüşelim diyorum bu beni soyuyor filan sonra donunu bi çıkardı ayyy sert bile değildi. Rezillik. Diğer gün hiç konuşmadık bile zaten.
Valla sana denk gelen şanslı da senin şansın yokmuş:) bu arada sana birşeyler sorabilirmiyim? Eklersen
Evet şanslılardı. Hayır soramazsın.
En iyi tecrübeyi edinmişin ve sonuna kadar doğru
Kimine göre berbat kimine göre ilgi odağı 30 yaşından sonrada o deneyimsizler ilgi çekiyor ben yol gösteririm diye 😂😂
Hahaha evet genç çıtır tecrübesiz erkek yaşlanınca iyi olur da genç kadın istemez deneyimsiz.
Aynen öyle bazen tercihler değişebiliyor ama tabiki dokunacağı yeri bilmeside önemli 😂
Deneyimsiz erkekler kadını seksten bile soğutabilir
Evet bence de öyle çok mallar
Sana bir çok şey anlatabilirim bu konuda dinlemek istersen
Anlat
Bul beni
Karşılıklı olmalı her naneyi yemiş kız bakir erkekle tabi yapamaz. Davul bile dengi dengine beraber öğreneceksin 😂
Nasıl ki tecrübesiz kadın kötü tecrübesiz erkekte kötü
Tecrübesiz Kadın kötü mü ya
Evet kötü. Ne öpüşmesi bilir ne sevişmeyi. Ne kaldırmayı ne indirmeyi.
Ben mesela süper öpüşür ve sevişirim ama deneyimsizken de böyleydim. Yani ilk öpüşmelwrim de süperdi ama deneyimsiz erkeklerin öpüşmesi bile iğrenç bence.
Valla ben bir kaç tane böyle deneyimsizle yaptım baktım olmuyo döndüm deneyimli kadınlara bu zevk yani kendini daraltmaya gerek yok hele bide benden önce kaç kişiyle yaptın diyor ya o yataktan atasim geliyo. Sanane ben soruyor muyum sana naptın benden önce diye
Mesela ben de sormam asla bu soruyu bana da soran hiçbir erkek olmadı olduysa da o noktada bitiririm yani.
Ben sevmiyorum o tarz şeyleri. Sormam da ben bunu ciddi ilişkilerimde de sormam zaten
Aynen ben de sormam eskileri konuşmayı hiç sevmem son ilişkimde de mesela o konuyu açar gibi oldu son ilişkisini mesela sus dedim anlatma bana ben istemem dinlemek gereksiz gerilir ve soğurum sana karşı derim. Asla bana exini anlatma dedim ya da eski ilişkilerini nefret ederim dedim peki dedi sonra ben dedim ben de anlatmayı çok doğru bulmuyorum ama bir iki şeyden örnek vereyim mi rahatsız olduğum dedim olur dedi ama dinlerken o da baya gerildi yok yok ya anlatma rahatsız oldum dinlemek istemiyorum hiç konuşmayalım dedi. Bence hiçbir kadın da erkek de o an flört ettği kişinin eskiden flört ettiği ya da yattığı ya da ilişki yaşadığı kişilerle bi şeyini dinlemekten hoşlanmaz gerilir rahatsız olur. Bana bi exim mal eski sexlerini anlatıyordu şöyle yapardık böyle ederdik diye ben mesela acayip sinir olup kinlenniştim ona ve sonra ayrıldıktan sonra tüm yattığım erkeklerle fotomu atıp böyle güzel seviştik ettik sen fare gibisin kendine erkek mi diyorsun asıl erkeği bunlarda gördüm ezik filan demiştim depresyona girmişti.
Bak zevk aldığın şeyleri konuşmak ayrı. Şundan bundan hoşlanır misin diye ama eski ilişkiyi anlatmak mantiksizdir.
Aynen öyle yani zevklerini ya da sınırlarını tabii konuşursun ama ben desem işte ben bi erkekle olmuştum işte çok süper karın kasları vardı bana boşalmadan sekiz pozisyonda yaptı ve penisi çok iyiydi sabahlara kadar durmadan sevişirdik diye buna okey olcak erkek var mıdır sence.
Ve cinsellik olarak değil duygusal olarak da yok eski sevgilim kıskançtı şöyle ayrıldık böyle yaptı şöyleydi gibi anlatan çok erkek tanıdım özellikle ilk buluşmalarda. Nefret ediyorum o erkeklerden iğrenç yani. Banane be senin eski sevgilinden hep eskilerinin konsunu açıyorlar. Hani şikayet amaçlı ama yine çok iğrenç. Ben psikolog muyum ya.
Aynen bana da eski sevgililerimi soran kizlara kadınlara uyuzum. Sordun hadi o kızla çok iyiyim senle kötü oldu o kıza attım sabaha kadar 5-6 posta sende 1 de kestim iyi mi hissedeceksin
Teorik de olsa bilgili olması gerekli bence.
adı üstünde "tecrübe" yani kızlar vermezse erkekler tecrübe edemezler.
sistemin parçaları birbirine bağlı
deneyımlı deneyımsız dıye bakmamak lazım ılgısı sevgısı alaksı var mı yokmu ona bakmak lazım
Tecrübe önemli ben iyi bi ön sevişme olmadan kesinlikle seks yapmam
Evlenmeden ilişkiye mi girsinler?
Giriyorlar zaten.
Girmesinler bence.
Acemi kasap eti mundar eder 😅
Zevk verip başkasına gitmek daha mı iyi
Tatmin edemiyorsa kaç git zaten.
Deneyimsiz kız ise çok çekici
Ben seviyorum bakir deneyimsiz erkek
Neden.
Onun da seksi tarafı var senle öğreniyor
İşte değerli birisi