Aşırı terlemistim😃 Elim taytin üstünde kizinkini okşuyordum, dedi ki orası vajinam değil ki şu an boşluğu okşuyorsun😃 Heyecandan kulotun vajinaya gelen kısmını dahi yalamistim 😃🤣tam bir fiyaskoydu
Benim ilk birlikteliği a yaşadığım kişi seks konusunda bilinçliydi daha önce de yapmış. O yüzden acemi olmadıından benim hatalarım olduysada tolere etti. Müthiş bir birliktrlikti hiç korkmadım. Normalde bekaret bozulduktan sonra seks yapmak zevkli olmaz denir ama o kadar zevk almıştımki. Hiç acı hissetmedim tamamen zevk aldım. Partner çok önemli
@İnatçıbirkoç aynrn o yüxden evlenmedim zaten tek başıma yaşıyorum. İstediğim erkekle oluyorum duygusal ilişkiler bana göre değil . Çok zarar verdi zamanında bende bu yolu tercih ettim
Siz kadınları ne kadar geride görüyorsunuz her şey erkeklere mi mahsus biz hiç bişe konusamayiz soramayiz aman laf olur adımız çıkar evden çıkmayın kimse gormesin sizler bize bela olarakmi geldiniz bu dünya size kurulmadı sadece bizede kuruldu o yüzden kadınları susturamayacaksiniz nokta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlkim olmadı hiç
Aşırı terlemistim😃
Elim taytin üstünde kizinkini okşuyordum, dedi ki orası vajinam değil ki şu an boşluğu okşuyorsun😃
Heyecandan kulotun vajinaya gelen kısmını dahi yalamistim 😃🤣tam bir fiyaskoydu
çok güzeldi onun yeri bambaşka tecrübesizliğin vermiş olduğu zevk ilk olmasının verdiği zevk ve heyecan insan unutamıyor
Daha olmadı ama değecek insanla olduğunda güzel geçeceğini düşünüyorum
Mükemmel ötesiydi. İçimde gizli bir vahşiliğin şifresi girilmişte açılmış gibiydi...😈😂
Ilk kaç yaşında yaşadın...
Olmadı ki
Gerçekten mi?
Evet
Tebrik ederim. Hak eden almalı.
O ne öyle ya
Hangi konuda canm
Dondurma yalarken heralde 😂😂😂
Konu belli değil mi
Bencede belli açık konuşunca KS kaldırıyor sorumu napim
Konuyu anlamadım ben ne biliyim
Ilk gün diyor o anı ilk yasadigin
Yani ilk çok şey var canm mesela öpüşme mi. Beraber sarılıp uyumamı. Sevişmemi. Yani daha çok var
Bunlar masum kalır kanka
Tamam bu abla herseyi yaşamış
Birliktelik güzellik ilk birlikteliginde korku oldumu erkekler için de soruldu erkekler de ilk yapişinda korktular mi
Masum deilim. Sadece fazla tecrübeliyim
Bence masumsun sen :) bundan eminim
Benim ilk birlikteliği a yaşadığım kişi seks konusunda bilinçliydi daha önce de yapmış. O yüzden acemi olmadıından benim hatalarım olduysada tolere etti. Müthiş bir birliktrlikti hiç korkmadım. Normalde bekaret bozulduktan sonra seks yapmak zevkli olmaz denir ama o kadar zevk almıştımki. Hiç acı hissetmedim tamamen zevk aldım. Partner çok önemli
Bu kadar tecrübe ancak evliysen olur heralde
Evli deilim
Evet öyle ama sana da bağlı bu durum seninde iyi olman önemli;)
Hiç evlenmedin mi
İlk ilişkide nasıldım bilmem ama şu an erkeğime müthiş muamele gösteriyorum. Hep tecrübe bunlar. Hiç evlenmedim
En güzeli yakma başını
Tecrübe yaşayarak elde edinilir zaten
@İnatçıbirkoç aynrn o yüxden evlenmedim zaten tek başıma yaşıyorum. İstediğim erkekle oluyorum duygusal ilişkiler bana göre değil . Çok zarar verdi zamanında bende bu yolu tercih ettim
Zarar vermez mı yaaa duygusal ilişki ömrünü azaltir
@İnatçıbirkoç çıkar ilişkisi daha iyiç tek üzüldüğüm asla aşık olduğum adamla seks yapmanın nasıl olacağonı bilmicem
Artık gizliden de çıksan mi
Evet çok kötü en kötüsü bu ama diğer artılarına değer:)
Kaçtın mi
@İnatçıbirkoç yok uyuyakalmışım pardon
Gizliden çıksana
@omurcancan niye
Konuşalım diye
@omurcancan konuşuyoruzya burada
Özelden de konuşuruz 😂
@omurcancan o dediğin olmaz
Peki
En iyisini sen yapıyosun
Bende uyumuşum yaaa :) burcun ne
@İnatçıbirkoç tahmin etsene bakalım burcumun özelliklerini yansıtıyomuyum 😂
Ikizler mı akrep mı canım:)
@İnatçıbirkoç bilemedin aslan burcum
Hımmm aslanım benim bee :) cimbomlu muyuz :)
Boş yapma dayi
Dayı mı? Nerden biliyon eminmisin şimdiki kadınlar dayilardan daha cesur bil istedim
Uff benim isteğim mutlu olmak
E ne güzel işte
Olamıyorum sorun o
Olursun sakinlik önemli
Umarım biir gün
Herkeste olmuştur sende olmadı mı
İlkler hep kötüdür
Bilmiyorum dayi
Niye herkes dayı diyor hayırdır inşallah dayı oldumda benimmi haberim yok ben kendimi 33 yıldır kadın olarak biliyorum da hayırdır teyze
Cinsellik soruların erkek soruyormus gibi 33 biri neden bunu merak eder
Siz kadınları ne kadar geride görüyorsunuz her şey erkeklere mi mahsus biz hiç bişe konusamayiz soramayiz aman laf olur adımız çıkar evden çıkmayın kimse gormesin sizler bize bela olarakmi geldiniz bu dünya size kurulmadı sadece bizede kuruldu o yüzden kadınları susturamayacaksiniz nokta
Sakın ol abla
Ne soruyorsan sor bana bulasma
Ozaman erkek deme sende
Tamm kadınsın sakinles artık
Ne kadsr çok içlendin ya
Çok kötüydü
İlkim olmadı ki
Kaç yaşındasın