Galeride gecelikli fotolarım var diye beni suçlar gibi konuşması normal mi?

Bilerek verdim eline telefonu zaten internetten bir şey bakicam dediğinde. oldum olası bu dantelli iç çamaşır takımlarına geceliklere bayılırım zaten. Onlarla fotoğraf çekindim galeride bir albümde duruyordu. Bulaşıkları yıkadım geldim ki bu fotolar ne kime atıyorsun diyor. Kimseye atmıyorum atsam orada sana gösterir miyim dedim. Kendimi öyle çekmek hoşuma gidiyor dediysem de saçma sapan şüphe ediyor. P... o linkleri kaydetmiştim onları izlediğimi de biliyor. Bu sefer diyo ki madem öyle bana niye atmadın. o kadar bagirti cagirtinin üstüne de şimdi güzel fotolarindan bana da düşer mi diyor. Kendi kendine çekemez mi insan anlamıyorum yani. Gündüz beni sinir etti bir halt bulamadı şimdi de sıvamaya çalışıyor. İstekli hatun diye ölürler istekli olunca da suç be
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Galeride gecelikli fotolarım var diye beni suçlar gibi konuşması normal mi?
Galeride gecelikli fotolarım var diye beni suçlar gibi konuşması normal mi?