Tanismiyorduk ama onu stalk yaptim biraz araştırdım ve ondan cok hoslaniyorum.. bazen görüyoruz birbirimizi ama hiç konusmadik. (Ayni mahalledeyiz). Onu etkilemek istiyorum, libidosu bana yukselsin ve beni istesin istiyorum. taktik verin lütfen ( Kşr gibi gozukmek istemiyorum sadece onu isteyen biri olarak gozukmek istiyorum.) Tesekkurler
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılCokk hos anlatmissin karsima. boyl3. kiz cikmasini isterdim senin gibi ne sansli erkekler varya
08 Yorumla
Soran+1 yılNe sansli erkekler var da o da farkinda degil maalesef
Cevap sahibi+1 yılBence her turlu etkilersin ama kizlar isterse yapar ben bunu bilirim yanj bi sekilde yaparsin etkilersin ve libidosu sana yukselir seni ister hep hayal eder
Cevap sahibi+1 yılBakislarla bile etkileyebilirsin ya da baska bi yollarla taktiklerle falan
Soran+1 yılOnu nasil yapicam etkilemek icin taktik ver cok kasar gibi gozukmek istemiyorum. Nasil yurumeliyim nasil hareket etneliyim ne giymeliyim
Cevap sahibi+1 yılOnla sevgili olsan varya eminim sen cok mutlu edersin onu oda seni eder yanj bu yonden cok sansli demek jstedim. karsisinds senin gibi bi kiz var
Cevap sahibi+1 yılTm. dur taktik vericem
Cevap sahibi+1 yılBak once. paspal giyinisin olmasi kaliteli gibi giyin guzel kok cekici gozuk biraz dar giyin hanj pantolon falan vs vucudun belli olsun surekli bak seni istiyorum der gibi bak abartmadan sakın gurur yapma hic cekinme. hani o erkek seninmis gibi hic cekinme bak sık sık hic tanismadginiz icin utangaclik var sende svgili olsaniz tamam bitti daha szden mutlusu olmaz ssvgili olduktan snra zten daha kolay asik edersin istedigin gibide azdirirsin yukseltirsin svgilini bunlar cok guzel seyler ya insan yasamali bu hisleri duygulari dunyaya bi kere geldik
Cevap sahibi+1 yılNeyse taktikleri yazdim sana ya bi sekilde yaparsjn her turlude yapiyo kizlar yanj etkilersin libidosunu yukseltirsin onun azdirirsin bnce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdres sor bir şey sor dikkattini çek. güzel giyin konusmayı uzat konu aç
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yıllibidosu düşük mü :)
00 Yorumla
+1 yılBakışlarınla vee konuşmayı dene
00 YorumlaYanına git konuş
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya utaniyorum
Soran+1 yılİlk adimi o atmali
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi