+1 yılTüm yorumları okudum ve sana tavsiyem şu eğer sevgilinle birlikte olmak istiyorsan bence ailenle tanıştır işleri biraz ilerlet belliki ona güvenip sevmişsin yokluğu da seni üzer alışmışsın ona oda seni aynı şekilde seviyorsa gelir ailrnle tanışır belli ki sizin için zamanı gelmiş şimdilik okuyorsun belli ki ama en azından bi söz yapar yüzük takarsınız sevgiln ciddiyse senden daha çok sevinir buna seni ne kadar etkiler bilmiyorum 20 yaşındasın ama evlenip helalinden yapman ve sevişmek istediğib sevgilin seni bırakıp gidemez
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekaret insanın kafasında olan bir şey. Zaten sekse dair herşeyi yaşayıp sadece zara dokunmuyorsanız bence yanlış. Ya hiç cinsellik yaşamazsın, ya herşeyinle yaşarsın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılEvet. Juri üyelerimizin yanıtını bekliyoruz
00 YorumlaSen bununla en fazla ne yaşadın ki sadece o kaldı dedin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Yap gitsin zaten herseyi yaşamışsın sen bakire değilsin ki anal denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğin için yapmayacaksun, sen ondan ayrıldığında bakireliği sen problem edecek misin etmeyecek misin? ve üzülmeyeceksen yap. sevgi gelip geçici, zar kalıcı
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben bakireyim bakire olmayan kadın istemiyorum, isteyen istediğini yapsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin kayış kopacak belli oldu artık Verde sende kurtul bizde 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBigun gelip ayrılınca pişman olmayacağına eminsen ver
00 Yorumla
+1 yılvermesen de onun olsan keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanların aklının olduğunu düşünmüyorum sayenizde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın? Sürtünürken içine almamaya nasıl dayanıyorsun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbence aşırı derecede yanlış bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık neden hata yapasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencede artik bu toplum dayatmasi yaa
03 Yorumla
Soran+1 yılyani bence de napalım
Cevap sahibi+1 yılİstiyorsan birlikteliği yap bence artık bakirelik bakirelik kalmadı
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Hata olduğunu sonradan anlayacaksın zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu zamanda bakire kız kaldı mı ya?
00 YorumlaKaç yaşındasın
04 Yorumla
Soran+1 yıl20
Soran+1 yılben kızımı veya oğlumu cinsellik konusunda özgür bırakıcam her konuda özgür olacaklar bilgim dahilinde
Sen bilirsin yanliz pişman Olcan garanti
02 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılkım daha cok ısteklı
05 Yorumla- +1 yıl
artık bakırelık tabu degıl
Soran+1 yılikimizde ama erkek arkadasım beni hic zorlamadı bunun icin. İstersen dedi yani
- +1 yıl
mutlaka baskın olan bır taraf vardır kendını hazır hıssedıyormusun
Soran+1 yılyani 2 senedir hayatımda hazır hissediyorum
- +1 yıl
etrafına baktıgında artık bu tabu olmadıgını anlıyorsundur
+1 yılYapma evlenince yap
03 Yorumla
Soran+1 yılbu devirde güvenip sevip evlenmek. Hiç sanmıyorum
- +1 yıl
Sanmadiklarin onune cikar
- +1 yıl
Yine de yapmak istiyorsan yaoacaksin
Bence en doğrusunu yaparsın yaş kaç peki
02 Yorumla
Soran+1 yıl20
+1 yılhata
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Verme
00 Yorumla
+1 yıldaha vermedin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Para mı vercen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVer gitsin
00 Yorumla
+1 yılHayir tabiki de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç yaşındasın
09 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılBence yapma daha gençsin çok çevrendekilerin bakire olmaması senin için bir kayıp değil onlar için bir kayıp o sevgilinle bir geleceğin olacağının garantisi yok yarın bir gün birine aşık olursun ve bu sorun olur sonra kafanı vuracak yer ararsın yaprak yatağa gezmek hoş bir şey değil ya da sırf bakire olmamak için sevişmekte hoş bir şey değil ailen sana güvenmiş oraya okumaya göndermiş okumuş …. Olmaya değil
Cevap sahibi+1 yıl@Sıradan33 ben daha önce ilişki yaşamış bir erkeği kabul etmezdim ki etmedim de senin kızın olsa bu soran kız yine böyle bir yorum mu yapardın
Soran+1 yılöyle ilişki yaşamayan bir erkek yok
Cevap sahibi+1 yıl@Sıradan33 yani gerçi doğru haklısın bu nesilin berbatlığı yüzünden çocuk falan doğurmak istemiyorum valla edepsizliği bir şey sanıyorlar yazık ailelerine ordan burdan kısıp okutuyorlar bunlar ne peşinde kız ve erkek içinde aynı ayrıca ilişki yaşamayan erkeklerde var neden olmasın ama onlarda seni kabul etmez zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılVERME
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılŞu an çok mantıklı gözüken şey 5 sene sonra bütün ömür basını ağrıtır
Soran+1 yılbir daha aşık olacağımı sanmıyorum onunla olmazsa bir daha ciddi bir ilişki hiç sanmıyorum insanlara güvenen biri değilim. Bu zamanda herkes takıl geç zaten kimse ciddi bişeyde düşünmüyor ki
Cevap sahibi+1 yılSenin mindsetini bozmuslar
+1 yılSanki hediye veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadan verdin mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler