Cinsel Yaşam Erasmusa gitseniz sevişir misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Erasmusa gitseniz sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. sevişmem hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gidenlerin çoğu yapıyor. Striptiz kulüpleri de dahil ülkede bulunmayan yerlere gidiyorlar. yurt dışı gezilerim de çok karşılaşmıştım. 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ülkeye dönüste de alkol getirenler var. Yorumla Soran +1 yıl sorun oluyo mu getirirken Yorumla Soran +1 yıl ben de gidicem de o yüzden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eğer free shopdan alırsan pasaporta işletmen lazım yine de sorun olmaz tabi. onun dışında ülkeden alıran güzelce paketleyip kıyafetlerin olduğu çantada bagaja verirsen sorun olmuyor. Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sevişmek için erasmusa gitmeye gerek yok diye düşünüyorum. 1 4 Yorumla CübbesizPapaz +1 yıl Rol modelsin kral fkfkslşda Yorumla demirg +1 yıl @CübbesizPapaz ver kutsal suyu o zaman Yorumla CübbesizPapaz +1 yıl Kusuruma bakma abi yalnızca kadınlara veriyoruz o hizmeti 😂 Yorumla demirg +1 yıl @CübbesizPapaz yıh yıh yıh. Komik mi oldu şimdi cozby show? Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. erasmusla ne alakası var.. istiyorsan sevişirsin erasmus vs farketmezki 1 0 Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben yapacaktım ama gidemedim puanım yetmedi hdhdh 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. aynen gurbette daha iyi olur çatır çatır kütür kütür sevişirim 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uygun partner bulunduğu müddetçe Sevişmek için bahaneye gerek var mı? 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. uygun biri olursa neden olmasın, erasmus da sevişmeme kuralı falan mı var sdfsdf 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Valla ben yurtdışında yaşıyorum Erasmus öğrenciler ile konuşuyorum çok kez fena şeyler dönüyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vermeye gidiyoruz dimi oraya 4 1 Yorumla Soran +1 yıl kızlar just vermek yapmayo kızlar çalışıyo da Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Amaç vermek değil mi zaten? 1 0 Yorumla
Levi01adana Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ben sevinmiştim. Hatta grup yapmıştık. 1 0 Yorumla
isa_3200 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Eheh senin için daha kolay olucaktir 1 0 Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eyfele karşıysa olabilir. 0 1 Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Fanteziye bak dghg Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. oraya gıdenler uslu durmaz bence 0 0 Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. Her zmaam 1 0 Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. İçinden geçerim 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kesinlikle 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne alakaa aw 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
sevişmem hayır
Gidenlerin çoğu yapıyor. Striptiz kulüpleri de dahil ülkede bulunmayan yerlere gidiyorlar. yurt dışı gezilerim de çok karşılaşmıştım.
Ülkeye dönüste de alkol getirenler var.
sorun oluyo mu getirirken
ben de gidicem de o yüzden
eğer free shopdan alırsan pasaporta işletmen lazım yine de sorun olmaz tabi. onun dışında ülkeden alıran güzelce paketleyip kıyafetlerin olduğu çantada bagaja verirsen sorun olmuyor.
Sevişmek için erasmusa gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Rol modelsin kral fkfkslşda
@CübbesizPapaz ver kutsal suyu o zaman
Kusuruma bakma abi yalnızca kadınlara veriyoruz o hizmeti 😂
@CübbesizPapaz yıh yıh yıh. Komik mi oldu şimdi cozby show?
erasmusla ne alakası var.. istiyorsan sevişirsin erasmus vs farketmezki
Ben yapacaktım ama gidemedim puanım yetmedi hdhdh
aynen gurbette daha iyi olur çatır çatır kütür kütür sevişirim
Uygun partner bulunduğu müddetçe Sevişmek için bahaneye gerek var mı?
uygun biri olursa neden olmasın, erasmus da sevişmeme kuralı falan mı var sdfsdf
of of of o marsilyalı kız... UNUTAMIYORUM! Bana dünyaları verdi
Valla ben yurtdışında yaşıyorum Erasmus öğrenciler ile konuşuyorum çok kez fena şeyler dönüyor
Vermeye gidiyoruz dimi oraya
kızlar just vermek yapmayo kızlar çalışıyo da
Amaç vermek değil mi zaten?
Ben sevinmiştim. Hatta grup yapmıştık.
Korunarak olue bence
Eheh senin için daha kolay olucaktir
genelde o deneyım oluyor
Erasmus'un evine gitmem yok.
Eyfele karşıysa olabilir.
Fanteziye bak dghg
oraya gıdenler uslu durmaz bence
ccok günah olmazzz