Sevgilim 2 defa üst üste yanağıma attı normalde hiç öyle yapmazdı, popo ya zaten yapıyor da, yüze yapınca napiyosun sen dedim (bitişte) , sen sert ol dedin diye öyle yaptım dedi ne alaka ben birleşme esnasından bahsediyorum dedim. Siz böyle yapıyor musunuz erkekler?
Veya sizin başınıza geliyor mu kızlar napardınız
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gözün dönmesi ile alakalı bir durum. Bazı insanlar sert seks sever, bazıları daha soft. Rahatsız olduğunu söylersin mesele kapanır.
Ben severim.. Keyif alırım.. Sorun etmem hatta sevinirim
Bazen bazı şeylerde sınır olmamalı bence ser olmasını istiyorsanız hepsi olur o manevrayla yüze tokat atması normal bence
Yüze tokat ve anal dışında, hiçbir sınırımız yok, en iyi oralden tutta ön sevismeye boğaz sıkmaya kadar , Tokat yemeyi ummuyordum
Güzel yorum 👏🏼👏🏼
Saygısızlık olmuş, her insanın sınırı bir değildir. Yaşamadım umarım yaşamam da, büyük hayal kırıklığı olur!
Hosuna gitmediyse bunu istemedigini soyle
Zevk meselesi
Sehvettir tokat.
Yani soyle dusun
Sen pek seksten anlamiyon herhalde
Sevisirken sehvetli bir sekilde veya kariyi becerirken yuzune tokat atarsin ya azginligi yukseltir
Belli yani bos ver
Istemedigini soyle
Sen sevgilin tarafından belli ki zevke gelemiyorsun
Yoksa boyle kolay kontrollu olmazsin seni becerirken
Tokat atsa evet yeah dersin
Yani pek o kivama gelemiyon gibi
O an duygusal düşündüğüm için böyle oldu bence
Olabilir
İstemiyorsan istemiyorum de
Zorla güzellik olmaz zaten
Pxrnxları izleyip izleyip çok afedersin or. gibi sende öyle tatmin oluyor her şeye izin vermeyin şu sekste kendinize biraz saygınız olsun.
Ben de yasadim, soyle diyeyim eger guzel bir onsevisme sonrasinda oluyorsa bunlar umursamiyorum cunku kendimden geciyorum, ama iki arada derede apar toparsa ben de istemiyorum
Çok doğru. Peki genel de hangisi oluyor?
Sert seks seviyor. Baskın olmak istiyor. Sadist eğilimi var.
Sadist doğru … banada öyle geldi
Yüze bosalma ve tokat normal sertlikte. Normal ki tadını cıkar
Sana tokat atıldığında hoşuna gidiyor mu? Bana biraz sert kaçtı sanki
Evet 🔥
Arada bir sert esnada olabliyor sevmedin den degil. Ben oral seks cekerken istemeden kusturmalıya kadar gidiyor ama güzel oluyo ya
İşte süper yorum. Burç akrep mi?
Asıl benim burcum akrep
Aslında sende çok arzulusun bence. Ama deneyimin az ondan belki de.
Evet deneyim az , ama gaza getirecek herşeyi yapıyorum
Çok güzel. Yaşın kaç? Ve seks dışında bedeninin arzulama sıklığı nedir?
Yok ben saçları elime doların ta**klarımı vura. Vura *
ben onu sevmiyorum ama kadını doggy de yaparken kadının bana yalvarır ve itaat ediyormuş gibi yaparak yüzüme bakması ve benim o esnada onun yüzüne bakarak soracagım sorulara inlemeli ses tonuyla cevap vermesi baya hoşuma gidiyo.
Sertlikten hoşlanıyor çoğu bende boğaz sıkarım tokat atabilirim isterse
tokat atmıyorumda saç çekme ve kalçasına şaplak atıyorum bunlardan hoşlandığı için.
Karşı taraf istiyor bazen. Yaptığım oldu ama şlak diye de yapıştırmadım tabii ki. Ufak dokunuşlar.
Evet hoşuma gidiyor yapmak. Özellikle oral yaptırırken.
yazarı şu moda sokmuşlar 😂😂
E hoşuna gidiyordur ne var bunda? Hoşuna gitmediyse söylersin olur biter amma abarttınız
Keşke senin gibi sevgilim olsaydı 26 yaşındayım hala bakirim 🤣🤣 ama varya neler yapardım sana neler 😋😋😁 ammına çikolata sürer yerdim 😋🍫😃
Böyle saçma sapan şeyler nasıl olur ya insanlar cinselliği bile kendi gibi saçmalık hale sokmuş
Sorma bir an böyle sevgisini sorgular gibi oldum hadi kalça vurursun boğaz vs bi nebze sıkarsın da bilemedim
Bir kadına sertlik sevişirken sıkarsın bastırırsın vs
Aynen öyle bencede ya da ritmi attırısın ben ritimden bahsettim ona birde , bi tırsmadım değil
Sen duygusal birisin bu yüzden bir erkeğin seni duygusal olarak göğsüne yatırması vs duygusal olarak öpmesi dokunması lazım seninle vakit geçirecek yatakta direk cinsellik değil de oynaşmak istiyorsun bu yüzden böyle saçma davranan erkek den soguyorsun
Doğru söylüyorsun evet, seks bitiminde mecburen uzanıyoruz ya kolunun altına alıyor normal öpüyor, tv açıyor maç izliyor bir şey izliyor :D güzel sözler falan yok öyle arada bi bebeğim balım cok tatlısın diyor o kadar işte :)
🙂 niye ya göğsüne yatırsın uyu ben hiç daha yapmadım bu yaşa kadar nasıl durdum bende bilmiyorum galiba duygusal biriyim
Nasılll yaşamadın mı hiç
Hep zaman dedim kendimce hemen duyguları bitirmek de istemedim galiba biraz baya fazla bekledim
Yaşamadım
Umarım buna değen biriyle olursun. Değmeyen bir kadın ile olursan birde bağlanırsan çok kötü olur..
Yani bağlanırmıyım hiç bu duyguları taze olması çok mu kötü
Bak ben Şu an yaşadığım ilişki , tutku duyuyorum çok ve yaşadıkça bağlanıyorum ona. Ama normal günlük hayattta istediğim ilgi ve değeri alamıyorum ihmal ediyor çok az ilgileniyor fazla işkolik, e noluyor değmeyen biri için uğraşıyorum. Halbuki cinsellik çok iyi giderken normal günlük hayatta da adam olsa tadından yenmez.
Ben Bir kadınla sadece işim bitsin kendi işimi görüp gideyim değilde arzulayarak öpmek isterim ilk olacağı için değil de hep aynı şekilde cinsellik olur benim direk cinsellik değil de sevişme olur yatak da vakit geçirmek isterim saçını okşarım seksi vücudunu okşarım artık yani duygusal olarak kenetlene kadar ( bir kadın için güzel bir şey mi benim hiç bir kadınla hiç bir şey yaşamam
İlgili olurum ben hep diye düşünüyorum
Valla tam istediğim şey. Ben de istiyorum ki bittikten sonra güzel şeyler söylesin sevdiğini vs, sadece öyle sarılıp biraz öpüyor, ben yapışıyorum genelde ona, tv açıyor maça bakıyor saçma. Senle olacak kadın şanslı ozaman
☺️ şanslı olur umarım peki hiç bir kadınla hiç bir şey yaşamamış bir erkek kadına iyi gelir mi ben heyecan yaparım diye düşünüyorum yani tecrübem sıfır
Seni seven kadın bunu cok sorun etmez bence. Ama işte cok böyle cinselliğe düşkün kadına denk gelirsen sorun olabilir gibi
Ben Bir kadınla sadece cinsellik ihtiyacım dan çok bir kadını öperken onun değerli olduğunu hissetdirmek isterim sarılırken onun hoş ve seksi olduğunu söylerim yatak da sadece cinsellik için değil de kadının da ruhsal olarak bende ruhumuz sevişsin isterim doyana kadar ondan sonra ellerimle saçını okşamak isterim vücudunu okşamak isterim hemen bitmesin isterim her şey olunca yatak dan gitmek yerine kadınla yanında durup kadınla vakit geçirmek isterim
Bu konuda bilgi dede sıfırım teşekkür ederim aydınlatıyorsun beni
Yorumunu bekledim de arada bir girip çıktım yorum yaptı isen ayıp olmasın geç cevap vermim diye
Sizden akıl almak için arada bir gelip gidiyorum burada iseniz
Siz seks bu kadar normal karsilmak ne kadar da saçma haram diğer dünyada görüşüz
Aşırı zevke gelince kendini kaptırmış. Bende sert severim ama yüze değil popoya ve başka yere
Popoya yapıyor zaten de yüz 2 kere üst üste olunca bi aptala döndüm
Popoya vururum evet. oral yaparkenmi vurdu yüzüne
Hayır misyoner esnasında vurdu, 2 dk sonra tekrar vurdu, zevki bozulmasın diye bir şey demedim. Bittikten sonra vurdun farkında mısın böyle şeyler yapmazdın sen, popoya vuruyorsun da yüz nedir dedim. E sen sert ol dedin diyor. Bende dedim: ben o anki ritimden bahsediyorum dedim, sonraki seks te yapamadı
Uyamasan alışkanlık haline gelirdi. misyonerde bacaklarını tamamen omzuna aliyormu
İlk normal yapıyor, sonra omuza alarakta yapıyor evet , en son doggy de bitiş
Tam ben ya inan. Aynı zevteyiz. orali ayakta yaptırmayı çok seviyorum yaparken izlemek süper
Tem uyumumuz çok var , bence sırf o yüzden geliyor bana. Canı isteyince. 4 saatlik süreçte 4 kez oluyor. Her defasında düşün. İstediği herşeyi yapmayı bırak, o söylemeden yapıyorum ona, dişi gibi davranıyorum ilgileniyorum , seks sonrasında da öyle. Ama o koltukta uzanıp beni göğsüne alıp tv izliyor maç izliyor:D
Bosalma nerene oluyor peki
Nereye isterse oraya yapıyor , iç dışında
Senin istediğin yer neresi. en son nereye bosaldı
Genelde göbeğime falan diyorum ben, en son dudağıma
Ben ayakta onu izlerken çok zevk alıyorum. Bazen gözlerime bakıp bakıp gülüyordu. sonra başından aşağıya doğru inmesi harika oluyordu. Sonra hop kucak orada hızlı hızlı oturup kalkmasını ve sonra misyoner ve doggy. Popoya vurarak hemde. ve sonra bazen kalçalarına bazen gögüslerini bosalma
Bu uyum da herkes ile yaşanmıyor işte. Bunu yaşadığın kişi ile bitti mi
Evet tam zevklerimiz aynı. bazen dudaklarına bosalma oluyordu. Bazen gögüslerinin arasindayken o şekilde oluyordu.
Peki seks sonrası napiyorsun o kadına?
Bitti maalesef. Bazen o yaşadığım anları düşününce off çekiyorum. Ben 3 kez bosaldim bi gecede. Ve her defasında aşırı zevk alarak oldu. hic zorlanmadım
Biz her birlikte olduğumuz da 4 kez oluyor. Ve 4 5 saatlik süreçte.
Biraz sarılıp dinleniyoruz. Sonra duş alıyoruz. Biraz sohbet ediyoruz seks kritik konuşuyoruz. Kahve falan böyle şeyler
Biz ön sevişmeyi keyif haline getirdik. o bayağı ilgileniyor. uzun uzun farklı pozisyonda oral oluyor bazen fantezi yapıyoruz.
Hadi ya kötü olmuş bitmesi. Neden bitti
Onun bi yurt dışı olayı vardı. Guzellik uzmanıydi. Belcikaya gitti. ama tam oturtamadi
Giderken aklım. burada kalmasın oraya adapte olmak istiyorum dedi öyle bitti işte
Ben otomotiv sektöründe çalışıyorum. Alman firmasında satış bölümünde.
Kötü olmuş :( Şu an bizde dün akşam ayrıldık. Nedeni de ihmal ediyor ilgi alaka değer çok az,, eksik hissediyorum strese giriyorum. Sadece tem uyumu için geliyor ediyor gibi bana. Üzülüyorum.
Ya cidden çok zor bu zamanda uyumlu birisini bulmak. ha bizde ne yazdık buraya be. millet okuyup biseyler yapar falan. istersen başbasa olsun
Ben genelde kaldırıp alım kucağıma ayakta yapıyorum tokat atma yüzüne ama kalçasına herşeyi yaparım
sert ol omu demek ya :) allah onu top etsin :)
Mal işte :D ben ritim arttır diyorum o tokat atıyor sjjsjs
komik yaaaaa :) manyak ya :)
sana f4hişe muamelesi yapıyo haberin olsun
Bende kötü hissettim kendimi bi. Anal dısında hersey var aramızda , oral vs güzel sözler vs ama bunu yapınca bi sorguladım
bu muameleyi kizların bi çoğu seviyo hatta daha sertini istiyolar. sekte olur böyle
Ay yok , kalçama vuruyor vursun da yüzüme falan tokat atmasın o nedir yani, neyse zaten beni çok sevdiğini de düşünmüyorum
seven erkek sevdiği kızın sorumluluğunu alır. seninki sadece seni bedavadan s1k1yo gibi görünüyo
Ay valla nokta atışı yaptın. Günlük ilişkimiz dede öyle çok ilgi alaka değer önem yok. Zaten işkolik bir şey. Beni arzuladığı zaman üstüme düşüyor aşırı arzuluyor beni ten uyumu çok fazla var diyor. Ama hepsi bukadar…
eğer amacın cinsellikse devam et. yok ben evlenmek istiyorum diyosan devam etmenin bi anlamı yok. çünkü bu adam seninle evlenmez
Yok ya ben yaşadıkça bağlanıyorum, gün içinde Napiyosn özledim vs araşmak değil istediğim , biraz değer görmek merak edilmek önemsenmek. Bunları söyleyince yapmıyor muyum diyor. Evlilik konusunda da evleneceğiz diyordu :D neden evlenmez peki
İki tokatta sen yapistirsaydin 👍
Karşı tarafta zevk alıyorsa yapmak eyidir
Sözde fantezi insan sevdiğine zarar verirmi 🤧🤧
sen bu işi hiç bilmiyorsun, erkek haklı
Yoo biliyorum , istediği hoşuna giden her şeyi yapıyorum, en güzel orali dokunuşları vücudunun yerleri , kulağına fısıldamayı, göz teması kurmayı, tahrik edici sözler söylemeyi, bir pozisyon yapınca mızmızlanmamayı. Ama 2 kere tokat yiyince kaldım öyle
Hep bu p*rno millete diktesi
Bencede
Yahu tokat atmak nedir
Film etkileri
Valla he
Tokat nedir yüze yaa
Abartı
Saygısızlık bence
Sevdiğine yapamaz erkek onu
Oluyor bunlar zevkli de
Ayarı kaçırmak bu işte
olabilir yaparim bazen
İşte bunlar hep fazla prno izlemekten 😂😂
Nerden buluyosunuz böyle öküzleri
Abartmış 😁😁
Soğudum biraz , ona karşı libidom gitti resmen
canım adam ne diyimki 😁 bogazını sık felan surata tokat ne mk
Evet onu da sıkıyor sınırımız da yok yani de tokat yemeyi ummuyordum akskdkd
Sert seviyorsun baya 😁
Aslında biraz da onu mutlu etmek için, zaten çok sıkar giib olunca çekiyorum elini , erkeğimin neler sevdiği vs önemli ama Tokat ta yani pes
Vücut olarak nasılsın merak ettim bak 😁🙈
Sporcuyum , ince bel , büyük kalça vs , baya hoşuna gidiyorum onun ama istediği hoşuna giden herşeyi yapıyorum , tokat nedir aw
Bırak tokatı felan 😁 düştüm şu an
He o da düşüyor beğeniyor da tokat manyağı yap demedik :D bi uzaklaştım
Baskasını bul ozmn 😁😁
Ayrıldım zaten. Ama ayrılma sebebim bu değil, yeteri ilgi önem değer yok ondan
Kalça tokat yeterli
Şiddete meyillilik
Azginlasmks
Fantezi işte 🤔🤔
Yokk olmaz
f*ck misiniz
Yok normal sevgili
Ben sevgilime tokat atmazdım istese de insanın içi acır yüze vurmaya
Bence sadece ten uyumu için benle beraber. Sevgisi öyle yok.
Başta dediğimsiniz yani ama kendinizi kandırıyorsunuz değiliz diye öyle mi
Ben onu seviyorum maalesef. Onuda biliyor yaşatıyorum ama ondan beklentiye giriyorum , hep daha fazlasını istiyorsun tatmin olmuyorsun diyor (sevgi anlamında )
Dikkat etcem diyor ama bi eksiklik var işte..
Anladım
Biri seni iyi hissetmiyorsa ayrılacaksın. Bende öyle yaptım bir erkeğe sürekli napması gerektiğini söyleyemicem
Bilmiyor demek mal
Neyi bilmiyor
Skmyeyii