Cinsel Yaşam Elektrik almadığınız biriyle sevişir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Benim şu an sevişmeyi planladığım biri var ama ısınamıyorum ona. Elektrik almadığınız biriyle sevişir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Asla duygum olmayan biriyle sevişmem, duygum olanla bile olmadım. 0 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. çok zevkli olmuyor bende bir kaç kez yaptım inan hiç zevk almadım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapmicam bende:) Yorumla
yengeçburcu94 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Elektrik almadığım insanla aynı ortamda olsam iletişim bile kurmam 2 2 Yorumla Heavenman +1 yıl Yengeçliğimiz tutar hemen değil mi? 😊 Yorumla yengeçburcu94 +1 yıl Tutar Yorumla
BurakBeyDiyeceksiniz Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Isınamıyorsan keyifli olmaz. Tuzsuz bir yemek gibi olur. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın. Yapmicam onla. Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Sevişmek istiyor ama ısınamıyorsan , sadece seks amaçlı bakıyorsun.. 1 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Aşık olman gerek yok uzun süreli değil zaten Arzu varsa zevkini al çık 1 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Zevksiz yapılan sevişmeden sakat işler çıkar gerek yok. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın yapmicam vazcaydım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Duygun yoksa niye sevişmek istiyorsun? f*ck mi olmak istiyorsun? Bence insana sevmediği insan kadar itici gelen çok az şey vardır. Midesizlik yapma 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Arada böyle şeyler olabilir o anda tamamen isteğine arzularına yenik düşebilirsin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayır zevk almıyorum o zamanda, cekiciliği olmalı bence 1 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama cok istekliysen başkasını bulmayı denemedin mi? Yorumla Soran +1 yıl Deniyorum :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen yaz bana? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama büyüksün galiba sorun etmiyorsan yani Yorumla Soran +1 yıl Sen küçüksünnnnn:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli olan boyu değil işlevi kfkdnfsl Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yokluktan istemediğim biri ile de yapmam yaa saçma 1 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. sevişmeyi ne zannediyorsun takibi sevişilir 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Bu pek mümkün değil yapamam.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zamanla elektriği alırsın, ben mesela hemen karşı tarafa ısınamam. 0 0 Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Elektirik yoksa kaldırma kuvvetide yoktur istesemde olmaz yani o uyum şart. Uyum yoksa olmaz 1 0 Yorumla
AtesliPrens03 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı. beni dene bir de :) Elektrik teknikeriyim 24 V elektrik veririm sana :) 1 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler elektriğe ihtiyaç duymazlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sanmıyorum Yorumla İnflames2626 +1 yıl Pille çalışıyoz biz 😂 Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ee neden istiyosun ozaman. Amaç? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güvenilir biri çünkü. Ama yapmicam yapamicam Yorumla brn19 +1 yıl Ok cano. Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tensel çekimde mi yok 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yokkk Yorumla Bravissimo +1 yıl O zaman neden seks yapmak istiyorsun onunla? Yorumla Soran +1 yıl Güvenilir çünkü. Ama gerek yok yapmicam Yorumla Bravissimo +1 yıl Güven önemli tabikide. Ama tensel olarak çekmedikten sonra bir anlamı da yok. İkisinin de bir arada olması gerekir. Yorumla Soran +1 yıl Evet. Sanki başka insan mı yok. Amann Yorumla Bravissimo +1 yıl Yani. Herkesle yapılacak olsaydı ohhhoooooo. Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Elektrikçiyim veririm 380 voltu 😂😂 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. sevişirdim dkdkkdkdkd 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Elektriği görmezden gelirim zaten şarj eder beni o 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sevmediğim birisiyle yakınlaşamam, zevk vermez. 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cinsel olarak arzuluyo musun peki? 1 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Mutlu etmek sevaptır. Yapardım 1 0 Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Vucut yapisi onemli sence 1 1 Yorumla FlortozErkek +1 yıl Tabularin var mı Yorumla
ozgurprofesor Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Elektriği filan bırak, zevk almaya odaklan😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen bana ver bam bam senin iş tamam 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Jajdjjdjfj sen tanıdıksın sanki hiç yaptın mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapmadım ama fena istiyom Yorumla Soran +1 yıl Jajdjjdjfjfj yaşın kaçtı :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok doluyum 23 yaşım 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabaha kadar hiç ara vermeden yapmazsam şerefsi olayım Yorumla Soran +1 yıl Hııı küçükmüşsün ya:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birsey olmaz daha iyi 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İhtiyarcım var gayet normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerdesin goruselm Yorumla
Prontoo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Sevişmek zorunda misin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yoo değilim. Sevişmicem vazgeçtim. Yorumla Prontoo +1 yıl Hiç tanimadigimiz çocuğun işine de taş koyduk 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhahahah boş ver zaten zevkli olmazdı onun içinde.. Yorumla Prontoo +1 yıl Tutku yoksa doğru olmazdı çekici geliyorsan belki Yorumla
ayberkdiyebiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Büyük hata bunu yapma 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi. Yapmicam yapmicam Yorumla ayberkdiyebiri +1 yıl He yapma Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Sevisme ozmaan 1 2 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Kaçak elektrik almak istermisin Yorumla ucankazmorton +1 yıl :)) Yorumla
Bandikuttt Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Neden planlıyordum peki 1 1 Yorumla Bandikuttt +1 yıl Planlıyosun Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır sevişmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Asla duygum olmayan biriyle sevişmem, duygum olanla bile olmadım.
çok zevkli olmuyor bende bir kaç kez yaptım inan hiç zevk almadım
Yapmicam bende:)
Elektrik almadığım insanla aynı ortamda olsam iletişim bile kurmam
Yengeçliğimiz tutar hemen değil mi? 😊
Tutar
Isınamıyorsan keyifli olmaz. Tuzsuz bir yemek gibi olur.
Haklısın. Yapmicam onla.
Sevişmek istiyor ama ısınamıyorsan , sadece seks amaçlı bakıyorsun..
Aşık olman gerek yok uzun süreli değil zaten Arzu varsa zevkini al çık
Zevksiz yapılan sevişmeden sakat işler çıkar gerek yok.
Haklısın yapmicam vazcaydım
Duygun yoksa niye sevişmek istiyorsun? f*ck mi olmak istiyorsun? Bence insana sevmediği insan kadar itici gelen çok az şey vardır. Midesizlik yapma
Arada böyle şeyler olabilir o anda tamamen isteğine arzularına yenik düşebilirsin
Hayır zevk almıyorum o zamanda, cekiciliği olmalı bence
Ama cok istekliysen başkasını bulmayı denemedin mi?
Deniyorum :)
İstersen yaz bana?
Ama büyüksün galiba sorun etmiyorsan yani
Sen küçüksünnnnn:(
Önemli olan boyu değil işlevi kfkdnfsl
yokluktan istemediğim biri ile de yapmam yaa saçma
sevişmeyi ne zannediyorsun
takibi sevişilir
Isınamadığın biriyle neden sevişme planladn o zaman
Bu pek mümkün değil yapamam..
Zamanla elektriği alırsın, ben mesela hemen karşı tarafa ısınamam.
Elektirik yoksa kaldırma kuvvetide yoktur istesemde olmaz yani o uyum şart. Uyum yoksa olmaz
beni dene bir de :) Elektrik teknikeriyim 24 V elektrik veririm sana :)
Sevişmeden sogurum
Erkekler elektriğe ihtiyaç duymazlar
Hiç sanmıyorum
Pille çalışıyoz biz 😂
Ee neden istiyosun ozaman. Amaç?
Güvenilir biri çünkü. Ama yapmicam yapamicam
Ok cano.
Tensel çekimde mi yok
Yokkk
O zaman neden seks yapmak istiyorsun onunla?
Güvenilir çünkü. Ama gerek yok yapmicam
Güven önemli tabikide. Ama tensel olarak çekmedikten sonra bir anlamı da yok.
İkisinin de bir arada olması gerekir.
Evet. Sanki başka insan mı yok. Amann
Yani. Herkesle yapılacak olsaydı ohhhoooooo.
Elektrikçiyim veririm 380 voltu 😂😂
tabi ki sevişilir.
sevişirdim dkdkkdkdkd
Elektriği görmezden gelirim zaten şarj eder beni o
Mahallenin trafosuna mı kerkinelim?
Sevmediğim birisiyle yakınlaşamam, zevk vermez.
Cinsel olarak arzuluyo musun peki?
Mutlu etmek sevaptır. Yapardım
Vucut yapisi onemli sence
Tabularin var mı
Yapmisigim var
Elektriği filan bırak, zevk almaya odaklan😉
Sen bana ver bam bam senin iş tamam
Jajdjjdjfj sen tanıdıksın sanki hiç yaptın mı?
Yapmadım ama fena istiyom
Jajdjjdjfjfj yaşın kaçtı :)
Çok doluyum 23 yaşım 😘
Sabaha kadar hiç ara vermeden yapmazsam şerefsi olayım
Hııı küçükmüşsün ya:)
Birsey olmaz daha iyi 😘
Nerdesin
İhtiyarcım var gayet normal
Nerdesin goruselm
Bana sevabına versen olmaz mı?
Ayaklari güzel olan bir kizla sevişirim
Neden almadın peki
O zaman yalattir zevkine bak ben öyle yapıyorum
Sevişmek zorunda misin
Yoo değilim. Sevişmicem vazgeçtim.
Hiç tanimadigimiz çocuğun işine de taş koyduk 😅
Ahahhahahah boş ver zaten zevkli olmazdı onun içinde..
Tutku yoksa doğru olmazdı çekici geliyorsan belki
Büyük hata bunu yapma
Dimi. Yapmicam yapmicam
He yapma
Ateşi yakalım ısınalım
Evet
Zevk meselesi
Çok zor
Sanmam belki
Aslaa
Sebebi ne
1 kere oldu evet