+1 yılYani bir insanın vulva şekli istese de değişemez elinde olan bir şey değil ki. Saçma sapan konuşanlar kendinin bir taraflarını değiştirsin. Bence herkesin kendine has güzel şekli var.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle severim böyle isterim diyenlerin çoğu eliyle düzeyli birliktelikleri var 😂o yüzden takma bu konuyu hiç.
10 Yorumla
+1 yılHayir oyleyse oyledir hijyeni disinda sekli semali farketmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden evvel resim ister teyitli kontrol ederim Lanka fake falan çıkar malum onu yalayacak gözüme hoş gelmesi lazım tadı da önemli yaladıkça yalama isteğim gelsin isterim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinasını göreceğim ana kadar geldiysem, zaten görmeden ona da aşık olurdum ki! Çünkü o vajinaya sahip olmak için gitmezdim o kadına! O kadının vajinası oldugu için sahip olurdum ona
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSabun delen ve damacanaya yeltenen kişilere mi soruyorsun
318 Yorumla
Soran+1 yılfazla haklısın
Cevap sahibi+1 yılOrtalaması 13 cm olan bir ülkede zoruna gidip gerçeği kabullenmeniz ve renk seçmeniz gerçekten büyük kompleks 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılHollandalı sevgilim var ve inanır mısın haritaya bakınca k.. Dedin ya onlarda ortalama daha yüksek 🤣
Cevap sahibi+1 yılKadınlar değil. zonguldak kömür madeni gibi. Kadınların bazıları estetik açıdan iyi olmadığı halde hijyene dikkat edip bir sürü ürün kullanıyor siz bir su tutup geliyorsunuz bu da saygısızlık partnere
Cevap sahibi+1 yılYine kadını aşağıladın işte bunu demek istiyorum. Üniversite öğrencisinden örnek veriyorsun makarna almaya parası yok 🤣 olan makyaj malzemesini kullanıyor. Olan kıyafeti kullanıyor. Herşeyi estetik kalıbına sokup şöyle olsun böyle olsun demekten vazgeçin artık. Bu kişi sevgiliniz olduğunda ona hissettiriyorsunuz bu durumları aldattı beni kadın bulamıyorum diye de çok soru soruyorsunuz buralarda. Yani anlamıyorum? Rusya'daki kadını örnek verir, Amerika'daki kadını örnek verir vs. Genetik yatkınlık diye bir şey var lazere giden ölü deriyi atıyor ve eski rengine kavuşuyor zaten ama kadın sırf size kendini beğendirmek için binlerce lira bayılmak zorunda değil? Biz sizin muzunuza çok yamuk deyip sizi linçlemiyoruz. Gözünüz aşırı yükseklerde ama bunun uçurumu da var 🤣
- +1 yıl
Yok yani benim sevgilim var zaten çok şükür insan sevdiğinde kusur bulamaz, lafım genel olarak tercihimi belirtmek. Biri sizi zaten oranizla veya herhsngi biryerinizle kiyaslayip eleştiriyorsa sevmiyordur zaten. Ama bir sevgilim olmuştu gerçekten çok dudaklı , karaydı ve aşırı sulaniyordu baslarken birlikte olurken vs igrenmistim nedendir bilmem ama
Cevap sahibi+1 yılJinekolog değilim ama kadınların beğenmediğiniz vajinaları ne kadar mikroba karşı koruyucu sıvı oluştursa da hassas bölge olduğu için en ufak bir bakteri alıp enfeksiyon kapabilir. Bunun nedeni açık bölge olması ayrıca kadınlarda yumurtalık kisti çok yaygın polikistik over sendromu hormon kaynaklı. Hamile kalmalarını da zorlaştırıyor. Valla sırf eziyet ederek aşağılıyorsunuz bu kadınları ama ne zorluklarla dolu olduğunu bilmiyorsunuz kadın olmanın. Bir de hamilelik konusu var vücudu tamamen bozuyor sonra o kadın beğenilmiyor her yeri çatladığı için. Ne yapsalar yaranamazlar yani size çünkü hep yargı ön planda.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef sayfa kurallarına aykırı
Cevap sahibi+1 yılModeratörlerin iletişime geçmesi de yasak aslında her kullanıcı için yasak bu arada dmden bahsetmişsin.
Cevap sahibi+1 yılYorumlarını ben silmedim bu arada bilgin olsun
Cevap sahibi+1 yılBu saatlerde modlar burada aktif geziyor başkası almıştır muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılBenim 1 yorum da gitmiş 👍🏼
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
Ederim.. kara olmayacak, iç dış dudaklar sarkmayacak. Düz çizgi olacak hfjf
10 YorumlaŞekil güzelliğiyle barismalısın. Fakat bakım yönünden çok iyi noktaya getirip ustw çikarabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kriter görsellik değil kişisel temizlik ve sağlıktır. temiz ve sağlıklı olması kriterdir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle estetiğine dikkat ederim. Ama sevgi olunca onu da törpülüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet bikere vajinasını beğenmedim diye nude atsa bile bakmak istememiştim yapmak bile istememiştim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. güzelse var ya... kokusu da önemli. Temiz, bakımlı, güzel kokulu, beyaz, çizgi gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYokk kızz bakımlı olsun yeterr önemli olan merhamet ve kalp güzelliği
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılUmrumda olmaz, yalar geçerim😛
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbulduğumuza şükredelim :)
00 Yorumla Temiz bakimli olmasini isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel koksun tadı güzel olsunmyeter
00 Yorumla kömür madeni gibi kara değilse sorun etmem
00 YorumlaBen bakmam işimi yapar çıkarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi cok dudakli sarkik olanlar igrenc geliyor
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahaha seninki böyle mi yoksa aşko
Soran+1 yılne dion 😐
Cevap sahibi+1 yılIlk verdiğin cevaba bakta sonra bu moda gir, kendin sacma sapan bir tepki verdin.
Soran+1 yılcevabını iade etmişim işte ne var bunda küfür edilecek ☹️
Cevap sahibi+1 yılNeyse üzülme her malın bir alıcısı vardir knk
Soran+1 yılsen alır mısın
Cevap sahibi+1 yılEvet alırım gel
Soran+1 yılkosuyorum
Cevap sahibi+1 yılAçtım kollarimi bebekim
Soran+1 yıliyi uykular pis erkek hoscakal🥰
Cevap sahibi+1 yılHahaha öpüyorum canıms dikkat et @marcianos:)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bisemi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorduğun kişilere bak 😂😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ama temiz olsun yeter. Bal gibi gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kimse takmaz
00 Yorumla
+1 yıltemiz olmalı
00 YorumlaBakımlı olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılEderim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çook
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yılPembe *m olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSecemiyon sonucta
00 Yorumla Ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılederım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar