Şakası bir yana kader ksimet hepsi ama ilk geceden de olana şans mı deriz kader kısmet mı deriz bilemedim 😅 hatta eski iş yerinde bir kız vardı evlendi aynı durum oldu tebrik ederim falan dedim kız kaza kurşunu oldu dedi 😂😂
Her ilişki aynı duzeyde olmuyor diye düşünüyorum evlisin biliyorsundur 😅😂 her istek düzeyi aynı mı sonuçta değil eee bir de ten tene degisicek olayı var evliysen neden prezervatif kullanicam düşüncesi birde bazı durumlarda insan kendisini kontrol edemiyor libido tavan yapınca al sana kaza kurşunu denenleri 😅
@ByDreamm estağfurullah alanım ilahiyat o yüzden biliyorum Kuran'da var derin araştırma gerekiyor. Kızımın 3 adı olacak birini ben ve babası bilecek geleceği için önemli diğer ikisini herkes bilir
Netten baktimda cennette son ağaç demekmiş yanlış mı yazıyor peki? Nasıl yani sen ve babası bilicek gelcegi için önemli derken bak kafamı karıştırma ne sakliyorsun çabuk söyle 😂😂
@ByDreamm Osmanlı'da herkesin kendine özel adı vardı kimse bilmezdi padişah ve sultanların da öyle büyü ve muska isme yapıldığı için başka isimi olurdu insanların büyü tutmasın diye tabi bunu bilen çok az kişi vardır
İlk defa duydum bunuda bak ama sonuçta diğer iki ismini buluyorlar gerci büyü muska falan sacmalaik başka bir şey değilde bunu yapanlar şirk kosanalr zaten garip işler
@ByDreamm atıyorum elif ismine büyü yapılıyor ama diğer adı Ayşe tutmaz Elif Ayşe demesi lazım. Şirk ama yapan çok var önümüze nasıl insanların çıkacağını bilmiyoruz maalesef
Hayır sen bunu dusunurek iyi yapmışsın ben yaptıranlar içinde demiyorum onlara soylenicek söz yok zaten yapanlar ayrı bir konu birde hocalar yapıyorlar orasida anlamsiz / bunu bende yazayım kafama o zaman lazım olur güzel düşünce 😀 sabah sabah sohbet iyi oldu valla 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hay şansıma derim 😅😂 insna biraz gezip tozlamk. eglenmek ister tabi ki de üzülmem o akşamki abazaligim utansın derim 😂
Üzülürdüm ya biraz daha cinsellik aramızda olsun isterdim
İlk gecedende olmasın Bi zahmet yaaa
Gerçi ben hiç çocuk sahibi olmak istemiyorum o yüzden hiç hamile kalmasın.
Bendeki cenabet şansıyla kesin kalır zaten mk
Komşum ilk geceden hamile kaldı evlilik yıldönümünü 3 kişi kutladılar😀
Tamm kötü bir durum değil ama daha ilk seneden nedir yaa 😅😂
@ByDreamm çok gülmüştük o zaman 😀😀
Gulunmuycek gibi değil ki 😅 hayır dışarıdan bakınca da yuhhh ne abazalarmis diyor insna ama onlar içinde supriz olmuştur bence 😅
@ByDreamm helal olsun tekte gol oldu ne diyelim 😀
Diycek bir şey yok alkışlamak lazım bence 😂😂 ikinci de hemen arkadan gelir merak etmeyin 😂😂
@ByDreamm oğlu 1 yaşına geldi 2. çocuğu yaptı birlikte büyüdüler. Ben 7 yıllık evliyim yeni hamileyim millet cesaretli
Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 utan utan bak neleri var daha ilk geceden hazırlamışlar herşeyi sende 7 sene uğraş 😂😂😂
Şakası bir yana kader ksimet hepsi ama ilk geceden de olana şans mı deriz kader kısmet mı deriz bilemedim 😅 hatta eski iş yerinde bir kız vardı evlendi aynı durum oldu tebrik ederim falan dedim kız kaza kurşunu oldu dedi 😂😂
@ByDreamm bu kaza kurşunu nasıl oluyor anlamıyorum ya korunun yani zor değil
Her ilişki aynı duzeyde olmuyor diye düşünüyorum evlisin biliyorsundur 😅😂 her istek düzeyi aynı mı sonuçta değil eee bir de ten tene degisicek olayı var evliysen neden prezervatif kullanicam düşüncesi birde bazı durumlarda insan kendisini kontrol edemiyor libido tavan yapınca al sana kaza kurşunu denenleri 😅
@ByDreamm kondom yok sadece çok yol var iğne hap spiral
Tabi ki onlarda şuanda gündemde yani benim dediğim zaman 5-6 sene önceydi 😀 milletin uckuru bizi neden geriyorsa ne halleri varsa görsünler boş ver 😂
@ByDreamm aynen aman boş ver
Milletim yaptiklari çenenizi yordu sabah sabah 😅 sen hamilemissin zaten fazla yorulma dikkat et kendine cinsiyet belli oldu mu peki
Konu sohbete döndü gibi 😂 rahatsız etmiyeyim ben seni kusura bakma
@ByDreamm kızım olacak adı da belli sidra olacak abisi
Sidra mi yurtdışında mi yaşıyorsun? 😀 İsminin anlamı ne peki ilk defa duydum
İlk defa duydum bak yurt dışı için normal olabilir ama. benim için garip oldu duyunca 😀😅
@ByDreamm sidra cennette en büyük ve güzel olan ağacın adı
Şimdi benim dinsiz olduğum mu ortaya çıktı 😂🙈 hiç duymamıştım nerde yazıyor bu peki kur an da mı yaziyor
@ByDreamm estağfurullah alanım ilahiyat o yüzden biliyorum Kuran'da var derin araştırma gerekiyor. Kızımın 3 adı olacak birini ben ve babası bilecek geleceği için önemli diğer ikisini herkes bilir
Netten baktimda cennette son ağaç demekmiş yanlış mı yazıyor peki? Nasıl yani sen ve babası bilicek gelcegi için önemli derken bak kafamı karıştırma ne sakliyorsun çabuk söyle 😂😂
@ByDreamm Osmanlı'da herkesin kendine özel adı vardı kimse bilmezdi padişah ve sultanların da öyle büyü ve muska isme yapıldığı için başka isimi olurdu insanların büyü tutmasın diye tabi bunu bilen çok az kişi vardır
İlk defa duydum bunuda bak ama sonuçta diğer iki ismini buluyorlar gerci büyü muska falan sacmalaik başka bir şey değilde bunu yapanlar şirk kosanalr zaten garip işler
@ByDreamm atıyorum elif ismine büyü yapılıyor ama diğer adı Ayşe tutmaz Elif Ayşe demesi lazım. Şirk ama yapan çok var önümüze nasıl insanların çıkacağını bilmiyoruz maalesef
Hayır sen bunu dusunurek iyi yapmışsın ben yaptıranlar içinde demiyorum onlara soylenicek söz yok zaten yapanlar ayrı bir konu birde hocalar yapıyorlar orasida anlamsiz / bunu bende yazayım kafama o zaman lazım olur güzel düşünce 😀 sabah sabah sohbet iyi oldu valla 😅
@ByDreamm bedavadan bilgi öğrendiniz 😀
Bu arada isimleri ezanı kulağına okurken demeniz gerekiyor
Öğrendiniz mi eee hani samimi konuşmaya noldu birden resmilestik 😂😂
eee o zaman sen eşin ve kulağına kim okuycaksa o bilicek o zaman yoksa onu ortadan mi kaldiricaksiniz 😂😂😱
Bu bilgi icinde teşekkürler 🙏😀
@ByDreamm eşimle birlikte bilsek yeter 😀 kızım ama geleceği güzel inşallah maddi manevi
Ezanı okunurken kulağına söylemek lazım dedin ama genellikle hocalar okuylmuyor mu 😀 inşallah 🙏
@ByDreamm babası olarak sen okuycan ya ya da sevdiğiniz büyüğünüz olabilir gidip cami imamını çağıracak haliniz yok ya
Ne bilim yaa ben bekarım ben bunları düşündüğüm mu var sence 😅😂😂 birde laf söylüyor bana ayıp ayıp 😂😂
Hem neden cagirmiyalim adam işin ehli sonuçta 😀
@ByDreamm hocam hayrına bebeğin kulağına ezanı okunurken adını da diyin hamilelik doğum çok yordu bizi 😄
Ne bilim yaa ben soruyorum sana işte bak ne diyor hala 😂 evet yaa hamilelik çok yordu bizi 😂😂
@ByDreamm 9 ay karnında taşıdı baba gibi bana helalll 😂😂
Bak bu dediğini anlamadım mesela 😂
@ByDreamm boş ver bişey olmaz Yorulma
Ruh halin hep böyle değişken mi senin 😅😂 peki tamm
Neyse sohbet çok uzun oldu yorumuna cevap verdim konu nerelere geldi soruyu soranda görünce küfür edicek 😅 cevaplar için teşekkürler iyi eğlenceler
@ByDreamm teşekkürler sana da iyi eğlenceler
kendimle gurur duyarım. Vurdum ve gol oldu. İlk şut, gollll.
Olabilir tabii ki sevinir insan
Allah yaZdiysa olur erken yapma
evet sevinirim öyle oldu zaten
sevinirim
Bilemem
Keşke eczaneye veya markete uğrasaydım derdim 😅
üzülürüm
Önlemi alırım kalmaz
üzülrüm
İlk gecede nasıl hamile kalıcak 😂
Hiçbir şey
Tğhh be