Cinsel Yaşam Cinsellikte kırmızı çizgileriniz var mı? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evet değerli KS ahalisi buyrun yorumlayın bakalım 😊#mekân44 Cinsellikte kırmızı çizgileriniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet çok var 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Herkesin vardır mutlaka.. Sindirilmeye, kontrol altında tutulmaya gelemem mesela.. 1 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Temizlik , hijyen doğum kontrol. Karşılıklı riza. Erginlik yaşı. Başka yok. 3 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arkayı yalamam ama ön tarafı kıtlıktan çıkmış ugandali köle gibi yalarım hele kıllı olursa abi ömür boyu yalayim kölesi olayim 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Çok yok. Ülke sınırlarını aşıyo artık. Uzman işi. ;) 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. anal, oral falan var.. 2 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Oral derken kendine oral yapılmaması anlamında mı Yorumla Asya_2275 +1 yıl ben yapmak istemem Yorumla 44asi44 +1 yıl Anladım tercih meselesi ilişkiye güzellik Katar diye düşünüyorum ama dediğim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz Yorumla
UzaylıUmut Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl Sadece kadinlarla olmak onun disinda herseye varim 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet var 4 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anal oral vaginal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet çok var
Herkesin vardır mutlaka.. Sindirilmeye, kontrol altında tutulmaya gelemem mesela..
Temizlik , hijyen doğum kontrol. Karşılıklı riza. Erginlik yaşı. Başka yok.
Arkayı yalamam ama ön tarafı kıtlıktan çıkmış ugandali köle gibi yalarım hele kıllı olursa abi ömür boyu yalayim kölesi olayim
Çok yok. Ülke sınırlarını aşıyo artık. Uzman işi. ;)
anal, oral falan var..
Oral derken kendine oral yapılmaması anlamında mı
ben yapmak istemem
Anladım tercih meselesi ilişkiye güzellik Katar diye düşünüyorum ama dediğim gibi renkler ve zevkler tartışılmaz
Bazen var bazen yok
B. ktan olan tüm fantazilere kapalıyım
Var köle ruhli olucak
Sadece kadinlarla olmak onun disinda herseye varim
Var hemcinsim le olmam yok diyenler geydir
Evet var
hayır
Anal oral vaginal
yokkk
Evet
Kesinlikle gruba karşıyım kırmızı cizgim bu
Evet Anal