Çeşitli fanteziler, seksi kıyafetler.. renkli cinsellik deyince aklınıza neler geliyorsa "kurallara uygun" yazabilirsiniz..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🫶

Çeşitli fanteziler, seksi kıyafetler.. renkli cinsellik deyince aklınıza neler geliyorsa "kurallara uygun" yazabilirsiniz..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg 🫶
Farklı mekanlar geliyor benim aklıma ve farklı ambiyanslar
Mesela yıllar önce bir sevgilim evin girişinden yatak odasına, salondan mutfağa kadar her yere belki 100 tane mum yakmış ve lambaları yakmayı yasakladı. Bütün gece mum ışığında sevişmmiştik. Harika bir ambiyanstı
Dudaktan öpme yüz gidik gerdan memeler göbek bal kutusu herbiri ayrı ren her noktayla özel ilgilenip eş geçilmeyen yapılan yalama öpme ve dinleme ve el ve parmakların uyarıcı etkisiiki partneride uçurur kadının yapacağı oral öpüş ve etmişler zirveye çıkmakta süper olur özellikle tutku ile yapiyorsak tadına doyum olmaz
Yelpazesi çok geniş bir konu.. Ortamın ışıklarından tut, kokusuna kadar...
Farklı mekanlardan değişik kıyafetlere kadar... Oyuncaklardan mesajlaşmalara kadar... Hayal dünyamızı en özgür şekilde yansıttığımız alandır cinsellik..
Teşekkür ederim..
iki tarafın zevk aldığı, herhangi bir sorun olmadığı ilişki.. (umarım uygun yazabilmişimdir)
😊
Her zaman beklerim 🌸🫶
Cevap
10Cevap
Zevk alınan cinsel ilişki.
Zamansız mekansız sınırsız doyumsuz
Mavi sarı turuncu mor
Gökkuşağı gibi oldu 🙂 elimden geldiğince kurallara uymaya çalıştım 🙂
👍😊
Her iki tarafında uyumlu istek arzu ortam ve fantezileri sağladıkları ilişkide
Her tarafımızı ve her tarafı boyayip öyle ilişkiye girerdim ozaman renkli olurdu ahahah
onur kırmadan yapılan sıra dışı şeyler kısaca... burada herkesin onuru farklı seviyelerde kırılır kısmını unutmamak lazım tabii ki... o nedenle iyi tanışıp da yaşanır diyorum ;)
80 yaşına gelmişsin boş ver bunları 😄
Inan bilmmiyorum. d
Canın sağolsun 😃
;D
Degısık aksıyonlar yasayarak
Sen evli misin
Soru başlığına bakıp soruyla ilgili cevap vermek neden bu kadar zor🙄
Profil resmin dün aynısı olan biri beni instadan ekledide
Bilgim yok, profil fotom fake resim herkes kullanıyor olabilir
Tamam o zaman ben bana çocuğum var dedi fotonla aynı olunca ondan sordum
Anladım 👍
Sorunun cevabına ise
Her türlü fantezinin zevkin bol olduğu bir ilişki bol inlemeli bol tutkulu
Kızdın sanırım
Hayır neden kızayım yorumun için teşekkürler.
Sen kimsin çık bakalım gizliden.
Gizlilik esas olmalı tarif edilmez yaşanır
Fantazili