Kimse akıl vermesin, kınamasın benim buna ihtiyacım yok. Esimle çok kötü olduğumuz bir dönem tanıştık, şimdi bitsin istiyorum ama eşimle yine aynı şeyleri yaşayınca beni kim ayağa kaldıracak diye korkuyorum, sonra sevgilim tayin alıp burdan gider onu tamamen kaybederim diye korkuyorum. Sonrasinda manevi desteğine ihtiyaç duyarsan ne yaparım diye düşünüyorum, çaresiz kalıyorum. kendimi tamamen eşime bırakamıyorum, sevgilim olmazsa başka birine ihtiyaç duyarım başka biriyle birlikte olurum diye korkuyorum. memur bir bayanım iki cocugum var, şimdilik ayrılamam eşimden. bunu onermeyin. psikolojik destek mi almalıyim acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnlıyorum seni. Bazen çözümsüzlük de bir çözümdür. Bir aksiyon almak yerine olayları akışına bırak. Hayatın akışı bir yerde çözer olayı. Çözümğn ne olacağını da hayat gösterir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin cinsellik de yetersiz olduğu için başka tadı aldın bu yüzden başka tat ve duygusal olarak olduğun için normal durum aslında cinsellik için değil de kocan sana göre değil bu yüzden başka erkekle duygusal bağ kuruyorsun yaş kaç
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Belki de bir uzmandan destek alman en iyisi. Burada kafama takılan, hem bitirmeye çalışman, hem de gider diye korkman. Yani bu durumun yanlış olduğunun farkındasın. Ama bitirmek de istemiyorsun. Kocanı sevmiyor, sevgilini seviyorsan, boşanır, sevgilinle evlenirsin. Bu daha iyi değil mi? Neden korkuyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarımız var
Ppsikolojik destek alman daha sağlıklı olur. Ve yerinde olsam eşinle olan sorunlar üzerine gider halletmeye çalışırdım ya da eşinle birlikte bu sorunlara çözüm aramak san ki sağlıklı olur
12 Yorumla
Soran+1 yılEşim degisime kapalı. ben ondan beklentimi bitirdim. kavga etmemek için hiç bir şeyine ses etmiyorum. en ufak beklentide kavga gürültü başlıyor
Bozulan telefonu yaptırmak yerine yenisini almışsın biri yeni olduğu için değerli diğeri ise yıllardır kullandığın bildiğin telefon ikisindende vazgeçmiyorsun.
10 Yorumlakacandan maddi bişey talep etme direkt boşan
çocuklar konusunuda onunla görüş çocuklar babaya aittir
sonra kimi istiyorsan evlenirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuklar nasıl babaya ait baba tek başına mı yapıyor çocukları bu nasıl bir zihniyet.
Senin kadar bencil bi karakterle daha karsilasmadim. Derdin esin de sevgilin de degil kendine donup bi bakarsan sorunu bulursun. Yetiskin pick me de boyle oluyo demek ki bunu da gormus olduk
03 Yorumla
+1 yılYani manevî destek eksikliğin mı var yoksa c*nsel temasta oluyor mu
12 Yorumla
Soran+1 yılBi yerden sonra cinselkikte yaşanıyor tabiki ama istediğim şey bu degil
- +1 yıl
O zaman senin manevi destek degilde cins*llige ihtiyacın var bence kocan onu tamamlasa sorun olmayacak
+1 yılÜlkenin geldi duruma bak
Allah akil fikir versin
Kocan ögrenir insallah22 Yorumla- +1 yıl
Allah akil fikir versin
Varya zaman felaket berbar b dunyada yasiyoruz kopsun kiyamet artik herkes hakk etti yeri bulsun
+1 yılSorunun cevabını sonunda yazmışsın. Bu kadar buraya yazmana gerek yoktu. Doğru psikoloğa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç sadece duygugusal boşluk ve ilgisizlikten kendini kötü hissetmen mi?
12 Yorumla- +1 yıl
🤔
- +1 yıl
Fikir alışverişi yapalım mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbi sefer tadını aldın o heyecanı yaşadın o is bitti
10 Yorumla Bence bu ilgi sevgi eksikliğinden kaynaklanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de ayni sorun bende evli bir kadinla görüşüyorum
10 YorumlaKıyamıyorum sadece merak ettim ve sana akıl vermek istiyorum
10 YorumlaKafana takma sen arsizsin o giderse baskasini bulursun
10 Yorumla
+1 yılTehlikeli oyun bunlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka birine yönel kopmana faydası olur
10 Yorumla Bitirmek istiyorsan samimicd konusmalisn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yorma kafanı bu kadar. Aynen Devam et...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeden eğitimi öğretmeni misiniz?
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen bekarım sen gibi evli biriyle aşk yaşadım bin pişmanım Allah kimseyi o yanlışa düşürmesin hala unutamadım o beden eğitimi öğretmeniydi ve 2 tane oğlu vardı sen gibi değil tamamen sendi o
Cevap sahibi+1 yıl8 9 aydır konuşmuyoruz 1 yıl sevgili olduk çok sevdim unutamam onu asla acaba benden sonra eşini aldatmışmidir diye düşünmek bile beni üzüyor yani onun başka kimseyle olmasını hazm edemem o yüzden sorun beni etkiledi
Cevap sahibi+1 yılYakalanirsan çocuklarını unut o kadınla o yüzden ayrıldık çocukları için ayrılmak zorunda kaldı ve tayin isteyip şehir değiştirdi ap ayrı iki şehirdeyiz çocukların için fedakarlık yapmalisin kimse onlardan önemli ve kıymetli değil ayril o adamdan.
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap vermiyorsun? Yoksa o kişi misin oda burayı biliyor benimleyken bazen girerdi
Soran+1 yılEşinden kıskanır mıydın kadını
Cevap sahibi+1 yılÇok kıskanırdım ben çok aşık oldum sizin ilişkiniz benim gibi değildir. Üzülen taraf ben oldum
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim o kadin olduğunu düşündüm ve üzüldüm biliyor musun?
Soran+1 yılKadın?
Cevap sahibi+1 yılYani benden sonra eşinden baska kimseyle olmasını kaldıramam zoruma gider dokunur kötü insanlar var zarar verecek insanlar var
Cevap sahibi+1 yılAşık olduğum kadın işte
Cevap sahibi+1 yılÇocukların kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yılSeni dinlemek istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk da vardır
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef. cok üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılBunu çocukların yaparsa daha çok üzülürsün
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe var adamla aranda? Cinsel mi?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birliktelikmi peki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor bu tarz durumlar cok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor durumdasın psikolojik destek almayı dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
10 Yorumla
+1 yılŞimdi eşinle aran nasılll
00 YorumlaBirazcık karakterin varsa eşinden ayrılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adamda seni çeken ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılEşinde eksik olan ne
10 Yorumla Tavsiyem vartr
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evliyim, evli bir adamla görüşüyorduk, bitirmek istiyorum ama kendimde o gücü bulamıyorum. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat