Ya bıktım yıllardır hep beni kullanmak isteyen yalandan aşık rolü yapan beni kullanmak isteyen yalancı ve tek derdi cinsellik olan erkekler beni buluyor. Niye gerçekten seven düzgün bana değer veren koruyan kollayan hediyeler alıp süpriz yapan erkek çıkmıyor karşıma? Hep yalandan sana aşık oldum çok seviyorum diyip yok seni çok arzuluyorum çok seviyorum diyip ilk haftadan yatağa atmak isteyen şerefsizler ben hayır diyince de hepsi çirkifleşip kavga ediyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
seven erkek evlenmeden dokunmaz
ama sana gelen hep bu kullan at erkeklerse
tahminimce dış görünüşünde sorun olabilir
dövmeli açık giyinen sigara içen saçı boyalı biriysen (tahmini konuşuyorum )
sağlam bir erkek gelmeside biraz zor olabilir
tarz değiştirmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç alakası yok mal. Sıfır bu saydıkların bende gayet kapalı ve doğalım. Ayrıca bana da dokunmayan erkekler geldi ama onlar da gerçekten sevmiyordu.
En İyi Cevaplar
Muhtemelen tercihlerini tekrar ele alman lazım
Bir kadın evleneceğim erkeği 10 saniyede çözebiliyorsa neden sevgili edinirken de aynı durumu gözetmiyor02 Yorumla
Soran+1 yılMal benim de öyle zaten. Bana günde 10 erkek sarkıyor direkt tiplerinden bile eliyorum herkesle sanki buluşup sevgili mi oluyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Gerçek sevgiyi bende bulamadım dediğin gibi herkesin hevesi cinsellik olmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. seni çok iyi anlıyorum ama cidden sabret umudunu yitirme
15 Yorumla
Soran+1 yılAbi hep herkes öyle diyor bıktım ben güzel ilişki istiyorum yaaaa
Soran+1 yılBıktım yalan bencil sevgisiz erkeklerden. Ben aşk istiyorum evlenmek istiyorum.
Soran+1 yılTamam bakalım zaten finlandiyaya taşıncam belki orada bulurum.
+1 yılYatağa atma olayı bende yok ama en fazla öpüşme elelşme sarmaş dolaş olurdu max yatağı evlenince kabul ederdim yani
09 Yorumla- +1 yıl
Eskiye göre çok bok oldum eskiden umut vardı şimdi iğrençleştim suçu uygulamaya attığımda oldu ama hata brnde biliyorum
Soran+1 yılHer neyse hepsi sarkmasa bile sonuçta yine kandırıyorlar manevi duygularla oynuyorlar sonuçta. Aşığım diyip kullanmaya çalışıyorlar manevi.
- +1 yıl
Olabilir bazen aşkı başka duygular ile karıştırıyoruz ya da karşımızdskine değil hsyslimizdekine aşık oluyoruz
Soran+1 yılÖyle ben çok sevgi dolu ve aşk yaşamak isteyen biriyim iyi niyetli bakıyorum ama karşındakiler o kadar kötü yalancı bencil ki ne kadar gözümü kararsam da en fazla bir ay dayanabiliyor bencilliklerine.
- +1 yıl
Ben arkadaş olarak kalmayı tetcih ediyorum zaten iş ileri boyuta giderse sevgili olurdum
- +1 yıl
Hem böylesi daha mantıklı geliyor hem mesafeyi hem bir birini tanıyorsun
Soran+1 yılYoooo ben de o kafayım zaten. Ben de başta hızlı gitmek hemen sevgili olmak cinsellik istemiyorum ama bazı erkekler çok kuduruk aç mal onlar taciz ısrar ediyor. Ama bazıları senim gibi mantıklı duygusal fiziksel bi şey olmadan cidden normal tanışıyoruz arkadaş gibi onların da hiçbiriyle zaten anlaşamadık bitirdim.
- +1 yıl
Yaş ilerledikçe insan akıllanıyor
Cinsellik sıradan bir şey değil özel bir şey bir anda. erakla yaşayanlar var diye basitleştirdiler
Soran+1 yılAynen öyle ya. Nefret ediyorum basitleştirir değersizleştirenle. Oturup kahve içip yemek yemeyeceğim saygı duymayacağı insanla zevk eğlence ihtiyaç diye yatmak seks yapmak iğrenç. Ne basit tipler türedi. Cinsellik özel değerli duygusal bir söz bağlılık olmalı ama erkekler tuvalet ihtiyacı gibi bakıyor resmen.
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kriterlerini gözden geçir. sevgisini test etmeden güvenmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten ama test etmek için de flört etmek gerekiyor zaten orada bitiyor hepsi.
Var da sana gelmemistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlar hakkediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi il ve vefakar erkeği bulursan dilediğin olur
00 YorumlaSende cok cabuk kaniyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be. Kandığımı kim söyledi hepsini reddediyorum işte hepsi kavga ediyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaniiii
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım